Магазини Pepco 5

• 65 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Някой ще има ли път към Мола на Хемус до към петък и ако може да ми погледне за едни детски сандали? Днес взех от България мол, но мааалко малеят, а нямаше други номера. Или Ринг също става. Предполагам, че може да се направи такава размяна - купени от един магазин, заменени в друг, нали?
Този в Парадайс устройва ли ви? Утре мога да мина, че днес вече минах. Simple Smile

И аз имам такива лопатки за 1.5 лв. Когато купувах моите, преди 2-3 седмици, имаше много в Парадайс.

# 676
А има ли в Пепко цели бански?

# 677
  • София
Много бавно загрявам. Трети път ще ходя защото се сетих,  че ми трябва и някаква памучна обикновена тениска за вкъщи.
Дано имат.

# 678
И детски , и женски има.

# 679
Днес наминах, нямаме цели дамски бански в нашия градски магазин...нямаме и рокли, а исках нещо за басейн да си взема.
Видях, че блузите с Фрида са намалени на 6 лв.

# 680
  • Стара Загора
В обедната се пуснах до близкото Пепко, първо минах през дамските дрехи, после през детските - всичко от дамските ми беше голямо (даже 34 размер), но пък си напазарувах от детските, не взех най-големите размери, а един по-малък - тениска, къси панталонки, пижама с потник и гащета (с ламите от каталога) и пижама с дълги крачоли и тениска (със Стич). Миньонче съм (160см), но в никакъв случай не съм супер слаба. Много ме е яд, че дамските дрехи са така уголемени, защото понякога ми допадат много разни разцветки на платове, но не мога да си взема дрехата, защото е страшно голяма.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 17:43 от ❇Sisi_91❇

# 681
  • Варна

Във Варна съм виждала само черни. Даже са от миналата година и са намалени на 7,50лв, ако не се лъжа.
Пробвах такъв миналото лято, не ми хареса извивката около бедрата.

# 682
  • Варна
Спешно издирвам едни тюлени рокли за момичета - тип сватбарски. Имаше в Делта мола, но като отида с децата свършили.
Два модела са - цвят пепел от рози целите в тюл (10 лв) и кремави с паднало ръкавче и златна бродерия (15 лв)
Трябват ми 2 бр - размер 140. Ако кой намери някъде, дори да не е Варна ще си платя доставката.

# 683
Аз напазарувах къси панталони за детето, че в този пек.. Нямаше много избор, но все пак 4-5 чифта намерих.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 09:19 от Димитрова_87

# 684
  • 1st floor
В обедната се пуснах до близкото Пепко, първо минах през дамските дрехи, после през детските - всичко от дамските ми беше голямо (даже 34 размер), но пък си напазарувах от детските, не взех най-големите размери, а един по-малък - тениска, къси панталонки, пижама с потник и гащета (с ламите от каталога) и пижама с дълги крачоли и тениска (със Стич). Миньонче съм (160см), но в никакъв случай не съм супер слаба. Много ме е яд, че дамските дрехи са така уголемени, защото понякога ми допадат много разни разцветки на платове, но не мога да си взема дрехата, защото е страшно голяма.

Сиси, и аз бях като теб - 158см съм. Обаче откакто дойде модата на широките тениски, вече се добирам и до дамските модели. Satisfied

# 685
Здравейте, дали в някое Пепко в Пловдив сте виждали подобна шапка? Няма да успея да обикалям да разгледам и ще ми е от помощ да отида до някъде направо, ако има
Благодаря предварително!

# 686
Доста копират H&M😁 Същата шапка, но без очичките купих на детето от там преди 3г. Засичала съм и дрешки 1:1

# 687
Може да се шият от едни и същи китайци. Пепко, Мемко, който за каквато марка си плати.
Скрит текст:
Вчера си купих една четка за зъби с марка на ДМ, donto... Прибирам се, гледам същата, 1:1, като старата ми Триса.

# 688
Здравейте, дали в някое Пепко в Пловдив сте виждали подобна шапка? Няма да успея да обикалям да разгледам и ще ми е от помощ да отида до някъде направо, ако има
Благодаря предварително!

Дъщеря ми има такава от Зара.

# 689
НМ и те копират,тъй че,абе да е жив и здрав бай китаец.

Общи условия

Активация на акаунт