Магазини Pepco 5

• 65 260
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Има ли бански за моята мадама 86р..🙄🙄🙄
В Пловдив на Менделеев, вчера имаше и бански и само долнища същия размер.

# 646
Възглавничката за път е пълна със стиропорени топченца, което на мен ми харесва, че се моделира под тялото. Но сега на снимката виждам колко е тясно мястото за врата и това за мен е проблем. Имала съм с такава тясна дупка за врата.

# 647
Мисля, че са два размера възглавничките, с различни дупки

# 648
Аз ползвам една от детските с еднорог и ми е идеална 😀 с вата е, не със стиропор.

# 649
Здравейте, търся бутилка за вода от Пепко. Дъщеря ми имаше такава, но й я откраднаха.   Обиколих магазините в югозападната част на страната, но няма. За София, може и лично да отида да я закупя, но за друг град, ще се радвам, ако някой се съгласи да я вземе вместо мен.

# 650
Във Варна ги гледах наскоро тия и с Мини Маус .

# 651
Здравейте, търся бутилка за вода от Пепко. Дъщеря ми имаше такава, но й я откраднаха.   Обиколих магазините в югозападната част на страната, но няма. За София, може и лично да отида да я закупя, но за друг град, ще се радвам, ако някой се съгласи да я вземе вместо мен.
Аз ще имам път във вторник и ако никой Не Ви е намерил до тогава ще Ви потърся и взема.

# 652
Благодаря! Ще очаквам с нетърпение...дано има някъде останало...

# 653
  • София
Купих чаши за чай/ кафе!
Страхотни ми се видяха.
И клинче за 4лв.

Който има снимка на сутиен би ли качил. И аз трябва да си купя. Цена?  Не погледнах днес какви са. Не обичам да са с подплънки.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 20:04 от Мигла

# 654
В Пловдив има ли от сутиените?Този спортния ми хвана окото. Удобен ли е,пробвахте ли го вече?Да ходя ли да го издирвам 😂

# 655
  • Г. О.
Има ли детски гумени ботуши в Пепко?

# 656
Има ли детски гумени ботуши в Пепко?
Не. Има в Дайхман

# 657
  • Г. О.
Благодаря.

# 658
  • Пловдив
В Пловдив има ли от сутиените?Този спортния ми хвана окото. Удобен ли е,пробвахте ли го вече?Да ходя ли да го издирвам 😂
Във VIA park и МОЛ Плаза няма Rolling Eyes

# 659
  • София
Купих си сутиен и 3 чифта бикини. Сутиенът е 4лв. Много ми хареса. Не е прекалено подплатен. Бял.

Общи условия

Активация на акаунт