🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 30 186
  • 942
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания

Къци - Ella Fitzgerald & Luis Armstrong

Азис - "Импулс" /Атанас Георгиев/

Михаела - Loreen

Милица - Queen Latifah

Рафи - Phil Colins

Поли - Софи Маринова

Софи - Рафи

Фики - David Coverdale (Whitesnake)

# 466
Ами стана му гадно на Фики, мисля.

# 467
Фики си беше супер днес. Защо да не му е заслужена победата? Бях за Поли, но нея нещо не я харесват зрителите.

# 468
  • Испания
Самият Фики се почувства неудобно /според мен/. Добра беше имитацията му, но нито беше за 10 точки от Хилда, която става смешна, нито за 20 точки от публиката.

# 469
Рафи извадди късмет с "нормален" образ. Залагам на него др.път като победител

# 470
  • Варна
Не съм си и помисляла, че моите любими български песни/изпълнители ще бъдат включени за имитация в предаването.
Не мога да повярвам, че вече втора песен излиза.
Фактор - Приятели, въпреки че тяхната номер едно песен според мен е Главната улица.
Сега Импулс - Ако ти си отидеш за миг.

# 471
  • София
Въобще не смятам, че Фики се представи добре днес. За мен Поли или Милица трябваше да спечелят.

# 472
Според мен ще е интересно да се правят по-често тематични вечери. Вечер на българската музика, на френската, латино вечер и т.н.

# 473
Поли и Милица бяха фаворит!
Мвого добре, много.

Как се озовава тази Михаела все на топ място...

И за пореден път клип на Халваджиян.
Забелязали ли сте, че задължително участниците, които са певци се падат от бутона в сезона на участието си?!
Случайно сигурно...

# 474
  • Испания

Или Поли, или Милица беше справедливо да спечели днес. Рафи беше много добър, но той трябваше да спечели миналата седмица, по-миналата със седемте имитации и седмица преди това като Андреа Бочели.

Нереално е днес Милица да е на пето място.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 23:29 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 475
  • Варна/Амстердам
Имам усещането, че Рафи ще избие рибата с невероятната песен на Фил Колинс! Simple Smile

# 476
Надявам се. Имат много дапму се реваншират.

# 477
  • Испания
Отдавна се канех да си поиграя, но днес вече го направих.

# 478
  • Велико Търново
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊, те това нали го правят ето тук:Или ти си направи табличката следващия път да ги изпревариш?

# 479
  • Испания
Не е същото. Те първо изписват сумирането на гласовете на журито. Преди това са гласували участниците, но точките не са прибавени. След това съобщават зрителския вот, на менторите и тогава виждаме общата сума. Правя скрийшотове и ги публикувам.

Но в таблица всеки вот поотделно не се вижда. Не съм глупава да правя нещо, което мога да взема наготово.

Общи условия

Активация на акаунт