🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 30 183
  • 942
  •   1
Отговори
# 480
  • София

ПОБЕДИТЕЛ за вечерта - ФИКИ

Като две капки вода (12.04.2021)
Сезон 9 Епизод

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и 

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 481
Какво виждам аз в предаването...
- За Хилда... За мен коментарите на Хилда са много странни. Същата тази жена от първи сезон до миналия използваше думи като "фантастично", "неземно", ставаше на крака на повече участници и често " настръхваше". Сега при някои определени участници захапва с критики, и то не винаги адекватни, не спира да говори за балета и да точи лиги по Фики. Крайно непрофесионална и дразнещо!
- За гласуването... Почти всички участници са добри. Незнайно защо обаче в повечето случаи едни и същи хора са на дъното, а други на върха на класацията. Ставаме свидетели всеки път на почти еднакво гласуване от страна на публика и в повечето случаи 20-те точки ги взима Фики. Така победителят е ясен и не е интересно. Мисля, че каквото и да направят някои участници, няма да получат заслужени точки за представянето си.
- За сезона.... Липсва я тази приятна лудост, страшна енергия и забавни скечове между водещите. Цялата атмосфера е убита. Прекаляват с дразнещи и ненужни конфликти и всичко върви прекалено в рамки, което го прави скучно.

# 482
За тази вечер, мисля че Милица беше най-добра - как го извади този глас, не знам коя октава беше, но се справи страхотно. Поли не ми хареса толкова много, спомням си от друг сезон как Мая Бежанска ли беше, се справи страхотно като излъчване, а и като изпълнение май не беше зле, без да е професионална певица. На Фики мимиката на лицето беше добра, но иначе наистина изглеждаше като Маугли, при Тина Търнър цялото тяло "трепти", дори и без да танцува. Софи си беше Софи, мишниците й бяха много смешни с тези запетайки от косми, нищо общо с подобие на гласа на Фреди, не че той може да се имитира, но в предишен сезон Рафи беше доста добър имитирайки го.

Като цяло шоуто е забавно, но наистина сценарните "конфликти" между водещи и жури не са ми много забавни. Май по-добре беше Рачков да си остане в това шоу, а не Маги да се "пъне" да има 2 предавания.

# 483
Ако действително има гласуване на публиката, може би понякога гласуват за Фики, защото той има реална възможност да измести Михаела от зачисленото й първо място в крайното класиране. Той не винаги е за първо място, но пък е по-добър от нея.
Това подпиране й прави мечешка услуга.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 03:06 от cardhu

# 484
  • София
Клипът на Едит Пиаф, който ни пуснаха преди изпълнението на Поли е от рецитал на Пиаф 10 месеца преди да почине. Само на 46 е, а аз спокойно бих и дала 70. Ужасно е... Винаги ми става мъчно, когато свръхталантливи хора обикновено имат труден, а често и нещастен живот... или пък си отиват твърде рано... Съдба...

# 485
Чудех се, чудех се на кого ми прилича Милица снощи и се сетих - на Гру от Аз проклетникът. Joy

Много я харесвам, но някак започна да ме натоварва вече, даже като чуя реклама озвучена от нея ми става неприятно. Нещо усещам, че съм предозирала с нея Confused

# 486
Най-зле са Азис и Софи-то...Направо какви клети набедени певци са изобщо - нямат никакви гласове.
И като си помисля, че има хора, които им слушат музиката..Weary
Капките са виновни също за популяризирането на тая отврат...

# 487
  • Варна
За Софка не знам, но Азис определено се лигави...

# 488
За мен не Фънки е дразнител, а Хилда с вечното и настръхване. И как добута снощи Фики до първото място? Милица направи нещо, което не можех да повярвам. През седмицата гледах Витас няколко пъти и мислех, че няма да стане. "Песента" на Рафи беше фирмена за анимацията на хотела, в който ходехме преди пандемията на море и ми беше смешно. На Поли песента е трогателна, но всички я знаем и почти всички можем да изпеем тези 4 тона.

# 489
  • Пловдив
Снощи всички се справиха добре, но за мен нямаше изявен победител.
Азис наистина малко се лигави, но когато има песен, която му харесва, прави сладки образи. Затова се и радвам, че сега пак има шанс с такава.
На Михаела наистина правят лоша услуга. Аз по принцип я харесвам, но сега ми стана неприятна заради цялото това бутане.
Като цяло, моят фаворит е Рафи. Справя се чудесно, освен това като човек ми допада. На второ място Фики.

# 490
  • Испания
Усмихнат ден!

# 491
като цяло Рафи е много ощетен в този сезон, за разлика от Михаела и Поли. на мен пък последната вчера не ми хареса, м.б. към края на песента малко влезе в час. осоциирала се с Пиаф, моляяя? като започнат да се шепнат такива глупости и направо ми се повръща, много знае тя какво е труден живот. това момиче нещо много се е разлигавило и взело насериозно, с което ми стана доста антипатична. Милица също ми е нещо оувър напоследък.

# 492
  • София
Милица пък като я видях вчера, първо за този руски актьор се сетих.

Не мисля, че можем да знаем кой какъв живот е имал и какво е преживял, нека не съдим така строго. 🙂

# 493

Как е цапомнил текста на тая песен  Grinning

# 494
  • through the wormhole
И да не го е запомнил целия, няма да разберем. Може да импровизира колкото си иска. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт