🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 28 999
  • 942
  •   1
Отговори
# 885
Толкова не им пука на арменците, че чак е обидно.
ЧичЧин с евтино винце и Мишето победител.

# 886
  • София
Публиката определено не харесва Михаела. След като я пробутат в няколко предавания и накрая ще потъне в дупката на забравата

# 887
  • Велико Търново
Рафи на Тодор Колев ми прилича.

# 888
  • DE
Ще видим дали перуката на Фики, другата седмица ще е на главата на Милица Thinking Grin

На Фики много му отиват кожени гащи, да носи по-често Grin

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 23:09 от дането

# 889
  • София
Не, няма да има спирка с тази хидра... отвсякъде пробутване... вече не знам дали вотът на зрителите е обективен или пък ни го съобщават с редакция. Или Михаела или Фики... аман...

# 890
О, и Дейвид Ковърдейл никога не изпълнявал тази песен на живо...
Най обичам, когато уважаемото журЕ не си е направило труда да се подготви за предстоящия концерт и започне да плещи глупости, като: този това не го пеел на живо, онзи не пеел припева на тази песента на концерти, Роби Уилямс пеел фалшиво на живо, еди кой си пеел по-хубаво от Риана и Бионсе и т.н.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 23:10 от precious*

# 891
е, как може да дават Джорджано. Това вече на нищо не прилича. Подигравка

# 892
  • through the wormhole
Джорджано?! Сериозно?! Къци го отнесе другата седмица! Laughing

Ай, честито и на Мишето! Joy

# 893
Ей, бех си казала, че няма да гледам - ама днес преля чашата. Малоумни смешки, неадекватно жури, ОЧЕ-ВИДНО/ВАДНО/БИЙНО избутване на един участник, който е на препоследно място, за сметка на друг, който е за първо. Високо, без каквото и да е покритие, самочувствие и немалко некадърни имитации, както и скучни образи. Токсично, токсично, токсично!
Отвратителен сезон, не мога да повярвам, че го казвам за любимото си предаване!!!
Беше ми приятно 😍 с вас.
Може пък да ви навестявам чат-пат, щото нали ви казах, че основно заради вас гледах.

# 894
  • Варна
Михаела за да приема всяка покана за риалити/шоу, явно няма достатъчно ангажименти.

# 895
  • Испания

Поли - Bee Gees

Милица - Jon Bon Jovi

Софи - Amir Diab

Рафи - Dua Lipa

Азис - Charles and Eddie

Фики - Ray Charles

Къци - Джорджано

Михаела - Тони и Фики Стораро

# 896
  • София
Най обичам, когато уважаемото журЕ не си е направило труда да се подготви за предстоящия концерт и започне да плещи глупости, като: този това не го пеел на живо, онзи не пеел припева на тази песента на концерти, Роби Уилямс пеел фалшиво на живо и т.н., еди кой си пеел по-хубаво от Риана и Бионсе.

Оспорваш Фъню!?  Каква дързост!
Разбира се, че той знае по-добре от самия Ковърдейл...Щом Фъню казва, значи не я пее на живо и тва е... Joy

# 897
Скрит текст:
Най обичам, когато уважаемото журЕ не си е направило труда да се подготви за предстоящия концерт и започне да плещи глупости, като: този това не го пеел на живо, онзи не пеел припева на тази песента на концерти, Роби Уилямс пеел фалшиво на живо и т.н., еди кой си пеел по-хубаво от Риана и Бионсе.

[/spoiler]

Това е плейбек, Фънки толкова пъти го е мъкнал тук,не пее бе!

# 898
Хареса ми днес предаването. Наистина с изключение на Поли всички бяха много добри, не се открояваше само един. Дано до края да е така.

# 899
Публиката определено не харесва Михаела. След като я пробутат в няколко предавания и накрая ще потъне в дупката на забравата
И аз така мисля.
Много антипатично същество. Само да не я сложат жури в следващите капки...къдрокосата ли плаща?

Общи условия

Активация на акаунт