STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 214
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Somewhere far away
Потвърдено е че сериала Кеноби ще е 6 епизода по един час!

# 106
  • София
Искаше ми се повече, но този 1 час компенсира всичко.
Значи 6 часа. или три стандартни двучасови филми. Simple Smile

Разбра се, че е имал изтрита сцена от ''Епизод 3: Отмъщението на Ситите'' В суровия си вид Лукас е заснел сцена в която се разбира, че Дуку по заръка на Палпатин е платил на тускените да отвлекат и измъчват Шми, за да провокират реакция на Анакин и това да повлече крак за преминаването му към тъмната страна. Но после Лукас е променил решението си като споделя, че щяло да бъде прекалено явен намекът за Палпатин и неговото пряко влияние върху съдбите на всички в Галкатиката, а и е искал Анакин сам да взема решенията. Поне това решение, което е от огромно значение за неговия герой. Защото и в живота е така. Взимаме някакво решения на секундата, но не знаем как те ще повлияят целия ни живот след това...
И тук мисля, че е напълно прав и правилно са изрязали тази сцена. Simple Smile

Имаме още един актьор към разширения каст за сериала за Оби-Уан.
Obi-Wan Kenobi series adds actress Maya Erskine to cast - Maya Erskine

# 107
Все още се чудя дали да гледам анимационния сериал - забелязах, че предложенията за интересни сериали за май са малко, това може да наклони везните в негова полза...

# 108
  • София
Гледай, гледай, вярвам, че ще ти хареса. Но не очаквай някакви кървища в аниме стил.
Това си е Стар Уорс в анимиран вид, маалко по-хард от обичайното. Simple Smile

Насъбраха се доста неща, не бях писал отдавна, извинявам се за което. Но и като не се пише в темата, няма как на всеки 24 ч. да опреснявам информацията (ако разбира се има такава). Пак ще се повторя, че всеки ден до мен достига огромен поток от новини и снимки, но аз винаги селектирам най-интересно за тук, иначе ще е някакво спамърско и ненужно наводенение. Simple Smile

За ''Лошата партида''
Излезе официално инфо за първите три епизода. Премиерата чука на вратата вече. Simple Smile

Updated Cast List For 'Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: Who are the members of the Bad Batch?

Упорити слухове връщат Мейс Уинду във Вселената. Simple Smile Води се уж убит от Палпатин, но така и не сме видели труп... Simple Smile Ако ще го връщат, то това е най-логично да се случи в ''Книгата на Боба Фет'' заради това, че Мейс уби Джанго пред очите на малкия Боба.

Официално и канонизирано от комикса.
Оказва се, че дяската ръка/дланта на Люк, която той загуби в дуела с баща си в Епизод 5 е бил взета от Дарт Сидиъс на Ексегол, където е правил генни манипулации с идеата да създаде клон на Люк Скайуокър!!! Grinning
И от там веднага асоциация с върховния лидер Сноук, който ако се вгледате внимателно ще видите, че буквално е 'откраднал' очите на Люк!! Grinning
Сноук е проваления експеримент с Люк??? Или е нещо ново и в 'супата' за неговото създаване е използвано и ДНК-то на Люк.

По темата намерих следното:
STAR WARS: THE LOCATION OF LUKE SKYWALKER’S HAND HAS BEEN REVEALED

Ще гледаме още добричкия все още Анакин Скайуокър в анимациите!!! Не Бад Батч (макар че кой знае, защо да не ни изненадат и там с някой флашбек). Дали това значи сезон 8 на основната анимация, ''Войната на клонираните''??? Няма инфо за това, а и се съмнявам, там всичко приключи по един страхотен начин и няма смисъл според мен от нов сезон.
Може би ще го видим във ''Visions'' или в ''A Droid Story'' Като и двете анимации се чакат тази година.

MATT LANTER, ANAKIN SKYWALKER RETURNING TO STAR WARS ANIMATION

Вижте инфото за този круизен кораб на желанията, уф. Simple Smile
УАУ :о

New Disney Wish cruise ship will feature a Star Wars lounge, Marvel dining and more

По случай денят на Стар Уорс, 4 май от Лукасфилм излязоха със следния официален постер, който предивзика адски много дискусии и полемики. Дори имаше и недоволни фенове на сикуъла, но разбира се огромната маса от фенове бе адски доволна. Simple Smile

Какво не виждате на постера???
Ами няма нито един персонаж от сикуъл трилогията, което се прави за първи път в историята.
Как са посмели не знам, но това е нещо наистина значимо...
Simple Smile

Джордж Лукас е станал адски приказлив напоследък. Simple Smile
На предната страница дискутирахме за някои неща казани от него и разбунили духовете, но какво остава за следното (не случайно го пазя за десерт на днешния очерк). Wink

Официални думи на Лукас:

1) Както знаем официално и по канон, Анакин е създаден от Силата, което е естествена реакция на Вселената срещу нарастващата сила на ситите и Тъмната страна. Тя просто търси своето равновесие в природата и избира Анакин, който да изпълни пророчеството и да въдвори баланс в Силата и Вселената.
Да, ама не! Идеята на чичко Лукас била, Палпатин да е бащата на Анакин (също популярна тероия, а и е дискутирана). Не буквално, че е правилс секс с Шми. А просто е манипулирал нейната бременност. Тя няма спомен какво се е случило. Така че да кажем я упояват и я оплождат изкуствено (примерно) или просто е манипулирал мидохлорините и тя така е забременяла.
Цялата идея е в това, че Паплатин съвсем се е самозабравил и че един вид сам е провокирал съдбата си и е активирал пророчеството. В което има някаква карма.
Ами не се прие много добре това изказване на Лукас. Феновете в болшинството си искат сегашното обяснение.
Разбира се никой не говори за промяна в канона. От Дисни веднага реагираха, че канона си остава такъв какъвто е и няма да се променя.
За мен, специално това е глупост, да ме прощава. Добре, че сам се е спрял и не го е направил, защото това му е оригиналната идея, но явно навреме се е осъзнал и така и не го видяхме като обяснение в прикуъл трилогията. Но после идеята отново се е родила и е трябвало да я видим в анимациите, но са го отрязали.

2) Ново шест. Grinning
Лукас разкри оригиналната си идея за ''Епизод 5: Империята отвъръща на удара''
Анакин Скайуокър е трябвало да бъде съвсем друг герой. Прочут джедай, фантастичен пилот, учредител и лидер на бунтоивническия алианс. Но не и Дарт Вейдър...
Дарт Вейдър си е Драт Вейдър, Анакин си е Анакин. Анакин пак е бащата на Люк и Лея, но Дарт Вейдър го убива и в Епизод 5, когато се дуелира с Люк, отрязва му ръката и му признава, че е неговия баща е трябвало шок сцената да бъде друга. А именно, Дарт Вейдър да разкрие на Люк кой е баща му (прочутия герой Анакин) и че той лично го е убил. И че това го чака и него, освен ако не прегърне Тъмната страна.
Но това както всички знаем, така и не се случва и не вижда бял свят. Лукас си променя решението впоследствие.
И за добро по дяволите! Simple Smile

Да започва веселбата! Wink

Без лоши чувства Wink

# 109
Добре е, че на постера ги няма Рей и Кайло, ама защо Люк е толкова женствен...

П.п. това, че Вейдър не е трябвало да е Анакин съм го чела някога отдавна, а също и че в първия епизод (т.е. 4-ти) въобще не е планирано Люк и Лея да са брат и сестра. Просто сюжетът е бил ошлайфан в крачка (ако е вярно). Ама поне се е получило добре - следват се известни модели (Пътешествието на героя), а не като при новата трилогия - манджа с грозде.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 13:35 от pppqqq

# 110
  • София
Ами защото така е модно. Малко в японско аниме стил са го издокарали Wink
Хах

Да, това за Люк и Лея се знае отдавна, не е новина. Интересно ми е дали ако всички тези неща бяха направени по различен начин, или така както е било планувано всичко първосигнално, дали Стар Уорс щеше да е този социален феномен? Не знам... Кой знае всъщност... А може би в някоя паралелна Вселена, да са съвсем различни нещата... Simple Smile

Днес е международния ден на труда.
Поздрав за фенките на Анакин! Simple Smile
Не е срамно да си изцапаш ръцете.

Помните ли я 'Макарена'? Grinning

# 111
  • София
Христос Воскресе!

И нека Силата бъде с вас!

Simple Smile

''Книгата на Боба Фет'' ще е 8 епизода.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 01:44 от Diavolo

# 112
Воистина Воскресе! Simple Smile

# 113
# 114
  • Somewhere far away

Бъдете здрави и внимателно с яйцата и козунака. Аз като добро прасе вече преядох... Grinning

# 115
  • София
за ''The Bad Batch''
Официално потвърдено, че Омега е момиче и ще е първата жена клонинг в историята. Simple Smile
Нещо повече, тя ще е чувствителна към Силата! Но не върху това ще се наблегне, поне не и в началото.
След успеха на формулата Мандо-Грогу, са решили да направят такава връзка и тук. И новата връзка да е Хънтър-Омега, нещо като чичо-племенница/баща-дъщеря. А защо момиченце, ами защо не? А и така е модно и масово експлоатирано през последните 10 години. Simple Smile

Grinning Grinning Grinning

# 116
  • Somewhere far away
Че имало ли е изобщо съмнения че не е момиче?  на мен на момиче си ми приличаше още  от първия трейлър, в който присъстваше. Grinning

# 117
Аз мислех, че е момче, но скоро след като излезе трейлърът прочетох, че е момиче. Естествено, че е чувствителна към Силата - жените по презумпция са по-висши същества Rolling Eyes

# 118
  • София
Айде почти не остана Simple Smile

Финален трейлър на ''Лошата партида'' с кратко представяне кой-кой е. Simple Smile

# 119
  • София
Честит Star wars ден 😍 Дали ще имаме новини днес

Общи условия

Активация на акаунт