STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 185
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
1:12 това Вейдър ли е?

# 736
този ли

това е инквизиторката мисля, Третата сестра или може да е някоя друга
А този, дето върти червения меч с две остриета е Главният инквизитор, Рупърт Френд го играе. Имаше го в Rebels

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 23:31 от mos_pelgo

# 737
  • Somewhere far away
Много се вълнувам! Защо месец май е толкова далеччч! 

# 738
Не следя всичкоТО МВ, обаче твърде много женски персонажи ми се видяха в тийзъра за Оби Уан.

# 739
  • София

mos_pelgo, ето на този кадър Simple Smile

# 740
  • Somewhere far away
Не следя всичкоТО МВ, обаче твърде много женски персонажи ми се видяха в тийзъра за Оби Уан.
Сред иквизиторите винаги си е имало и жени. все пак ще гледаме сериал, нормално е да има представители и от двата пола. Изобщо не разбирам обвинението и  по какъв  начин това ви пречи, че има женски персонажи? Очевидно се фокусира върху кеноби - така че спокойно и него ще гледаме Grinning  !  но това не значи че няма да видим и други герои и антигерои. Wink

# 741
Ааа, никого , за нищо не обвинявам, просто констатация.

# 742

mos_pelgo, ето на този кадър Simple Smile
Предполагам този, който е в гръб или?
Другият е Grad Inquisitor, а този който е в гръб изглежда да е като някой , който ще има голям проблем Simple Smile
Вейдър надали ще го видим без маска извън стаята за медитация...той не може да диша без маската или поне според някои книги, може да диша без маска само в тази meditation chamber

# 743
  • София
Mandalorian,
няма го чичко Вейдър в тийзъра. Може би ще го покажат за малко в истинския трейлър. Но най-добре е изобщо да не го показват и да ни изненадат в сериала. 🙂

Това е Великия инквизитор (прилича ми на лудата кралица Купа от Алиса в страната на чудесата изиграна от Хелена Бонъм Картър 😄).
Виждаме в трейлъра и Петия брат и Третата сестра (Рева).
СйбърПънк планетата, която ни показват освен Татуин е нова за Вселената са я кръстили, ''Даю''. Това ще е нещо като Хонг Конг.
Видяхме и луната Нър в системата Мустафар, където са инквизиторите.

Изкефих се като видя малкия Люк и особено как чичо Бен го наглежда от разстояние. Така и трябва. И се надявам да не ни показват много, много Люк и Лея, а да набледнат на Оби-Уан, Вейдър и Инквизиторите.

6 епизода ще са по 1 час. Лимитиран сериал. Няма да има 2 сезон.
Ще има две битки на Оби с Лорд Вейдър, като в първата, Оби ще е слаб и раним, а във втората много по-близка до легендарната на Мустафар.

Меду другото малкия Люк ми прилича много на малкия Ани от Епизод 1.

Друга новина:

изтече уж сигурно инфо, че ''Андор'' ще е с премиера през Август' 2022 г. 🙂

За The Bad Batch, сезон 2 се спекулира за Май или Август (т.е. да се засече с Оби-Уан или с Андор).

Кристофър Лойд официално е кастнат за сезон 3 на ''Мандалорецът'' 🙂

Грант Фийли - малкият Люк от сериала за Оби-Уан

Grinning

Японските аеролинии 🙂

# 744
Да, да точно...аз се чудех на кой ми прилича Рупърт Френд с тоя макиаж хахах, наистина на кралицата от Алиса. Очаквах да изглежда по-страшен честно казано, ама да видим де, той е чудесен актьор, дано да компенсира

# 745
  • София
Малко остана. Да загреем с един готин ремикс Simple Smile

Колонките на макс. И съседите искат да слушат.

# 746
  • София
Изпълни заповед 66! 😃😮

# 747
Изпълни заповед 66! 😃😮

Точно попадение! JoyJoyJoy

# 748
# 749

Общи условия

Активация на акаунт