От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 22

• 46 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Няма сила, която да ме убеди, че не го правят нарочно.
Бях писала назад, Амазон ми раздроби поръчките и реално имам 7 пратки в офиса на ДА. Всяка седмица пускат по една. Според мен отдавна са тук, но за да цакат потпебителите с повече пари го правят. абсурдно е пратка от 1,2,3 април да не е натоварена на курса на 7ми и 14ти...
Много им се ядосах!
Аман от тарикати.

# 166
И моята теория е такава. Всяка седмица по 3 кинта и нагоре, а ние да си плащаме като попове. Днес получих известие, че имам пратка в офиса им, другата още пътувала. Ще си ги чакам и двете заедно да видя колко пари ще ми искат - 3 или 6 лева

# 167
6, че и магазинаж ще ти начислят. Имай предвид,  че е по 3лв /ден, мисля след 5я ден на пристигане на пратката в офис тук.

# 168
Страшни мизерници

# 169
Габиели начисляват по 0.50 лв, след първата седмица.  Предполагам и при останалите е така. Но тези гледат да печелят и от въздуха дето дишаме в офисите.

# 170
При ГГБГ са ми стояли пратки по 2-3 седмици, никога не са ми начислили магазинаж. Нооо при тях има доста други проблеми, особено около празниците.
Сега очаквам нова пратка на адреса на ДА, която вероятно отново ще е габаритна (разбирайте 30 см) и чакам с нетърпение да видя коло ще ме дернат този път Joy Мислех да ги зарежа, защото не са особено коректни и бавят много пратките, но само като се сетя, че от и до ГГБГ пътувам час, а отделно няколко пъти се редях на опашка от по час ... И се отказвам.

# 171
  • Точно където трябва
Аз чакам от немския курс, но е от мин вторник/курса им/ Вчера получих съобщение, че е получена и предсои изпращане. На мен ми я изпращат с Еконт.

# 172
Имам следния казус с ДА - имам пратка, натоварена на 29.03., която в сайта още е със статус "пътува". Обадих се да направят справка и момичето каза, че ще провери в склада, защото това било доста странно. Лошото е, че аз вече не помня какво трябва да получавам. При изгубена пратка компенсират ли по някакъв начин или да пия една студена вода!?
Изгубихме си около 3 часа в разправии (2 в офиса им в София) и един в писане по Вайбър, малоумнo държание и т.н. Отговорност 0, пихме една студена вода за 100+лв пратка, която не доставиха. Never again!

# 173
  • софия
Аз ще изчакам до петък. На онзи телефон ми обясниха, че са пристигнали 2 камиона и всяка от моите клети пратки е в различен.
Взимам ги и забравям за ДА. Не стават.
Цитат
Такса Магазинаж ще започне да се начислява след седмият календарен ден от получаването на известието.Таксата е 3лв. на календарен ден и ще бъде добавена към транспортната услуга.

# 174
  • here and now
Някой ако ходи да си взима пратката от ггбг, може ли да попита кога се очаква и немският камион, че да мога да съчетая с едно ходене и двете? 🙏
Ако става въпрос за курса от 13.04. то трябва да е пристигнал. В моя профил статуса е, че е изпратена. Утре ще ходя до Еконт и ще разбера със сигурност.

# 175
  • гр. София
Някой ако ходи да си взима пратката от ггбг, може ли да попита кога се очаква и немският камион, че да мога да съчетая с едно ходене и двете? 🙏
Ако става въпрос за курса от 13.04. то трябва да е пристигнал. В моя профил статуса е, че е изпратена. Утре ще ходя до Еконт и ще разбера със сигурност.

От 16ти, който вчера го отразиха, че е на път.

# 176
Разгадах загадката с моята уж изгубена пратка. Прерових всички тракинг номера и се оказа явно, че са я завели два пъти. Взела съм я преди 2 седмици

# 177
Така,по моя казус с ДА-абсолютни измамници и наглеци!След неколкократни опити да се свържа с тях по телефона (неуспешни естествено),накрая ги намерих на телефона им в Англия.Питам ги аз защо няма някакви конкретни. параметри относно ценообразуването им,а момчето отсреща ми вика пишете на. И ейл,те ще ви отговорят.Полудях!Кой ще ми отговори бе ,искам да говоря сега с някой ,дай ми казвам защото ще ви изпратя всички медии и агенци де що има,аз едни затворих така вие сте следващите.Аман от селски хитреци ,значи!След ден ми идва имейл от някаква си Евгения Бакалова ,която ми пише,че били обявили на стената си как се образува цената.Обявила си дрънци,замазала си само,нищо конкретно!Отивам днес да си взема пратката и си искам касова бележка/смятам да подам жалба в КЗП/ а момчето ми вика”Аз немога д а пускам ,щото шефа го няма и недава!”😡Абсолютно измамници са тея!Полудях!Сега и данъчни ще им изпратя!Не за друго ,ами щото в тая държава всеки си мисли ,че е по -хитър от другия !Толкоз ...

# 178
КЗП, НАП, Агенция "Митници". Пусни им и трите и да видим дали ще смеят отново да хитруват.
А пък за drago_2008, на когото са загубили пратка за 100+ лв, търсете си правата, не пийте студена вода. Подобно отношение към клиентите е недопустимо, длъжни са да поемат отговорност.

# 179
  • София
И аз ги отписах ДА, но имам още пратки да получавам и като гледам, ще се видя в чудо... описали са грешно параметрите на една пратка, момичето в Слатинския офис, не можело да коригира размера, дано го оправят по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт