От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 22

• 46 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
И аз миналата седмица си взимах пратка, но вече не знам от кой курс е. Такава мешавица е там

# 151
  • софия
А какъв беше статусът? Единият ми пробен пакет е "пътува", другият - приет.
Ще се промени ли нещо като дойде?

# 152
Мерси.Със сигурност ли е тръгнала на 07.04?Опитвам да разбера за колко време ориентировъчно им пристигат курсовете.
Звънях в Лондон(понеже в слатина инфо не дават за нищо) и питах защо ми отлежават пратки получени в офиса им от преди 07.04,а следващите са тръгнали със следващ курс и ми отговориха,че пътуеали,нищо,че статуса им бил приета(а не пътува).Няма нужда да отлежават,не поръчваме ракия.Пътували 2 камиона(или бус и камион беше) и винаги един от тях пристигал по-рано,което им дава лесно оправдание да ти раздават пратки когато име е кеф.

# 153
Пращаха ми мейли за приет в Лондон и пристигнал в София пакет. Такива бяха статусите и в тяхната система.
Имам получени в Лондон пакети още от началото на месеца, по система си лежат в склада.

Аз имам пратки получени в офиса им на 31.03, 1, 2, 3, 5,7,8. Курсове тръгнаха на 7 и 14. Не са натоварени.

# 154
Пращаха ми мейли за приет в Лондон и пристигнал в София пакет. Такива бяха статусите и в тяхната система.
Имам получени в Лондон пакети още от началото на месеца, по система си лежат в склада.

Аз имам пратки получени в офиса им на 31.03, 1, 2, 3, 5,7,8. Курсове тръгнаха на 7 и 14. Не са натоварени.
[/quoteТ
Тоест може и да си получила пратка от курс който тръгва на 31.03?А тези следващите просто да не са обновени в системата,че пътуват?

# 155
Пратките от даните, които изредих стоят на статус, че са получени в Лондон.

Изчаквам до сряда,  за да видя натоварено ли е нещо въобще на посл.курс. Обикновено във вторник получавам мейл, че имам пратка за получаване.

# 156
Аз имам пратки с ДА от 03.04 и 07.04 със статус "склад Лондон". Надявам се да са ги качили на камиона и да им обновят статуса в сряда, както направиха с другите миналата седмица, и до петък да успея да си ги взема. 20 дни от пристигането на пратка в офиса им в Англия до пристигането в офис тук не е оптимален вариант, но тях вече съм ги отписала за каквото и да било "бързо" получаване. Вече почти забравих какво съм поръчала, но има чар и в това, поне е изненада, когато най-после пристигне Joy

Верчето, от кой офис ги взимаш във вторник? За Люлин денят е четвъртък вечер, явно 2 дни се клатушкат пратките от единия до другия крой на София Joy

# 157
Слатина.

# 158
При мен е същата история. Имам пратки пристигнали на 06.04. и си стоят там да пълнят склада, пък аз да пия една студена вода и толкоз!
Мерси.Със сигурност ли е тръгнала на 07.04?Опитвам да разбера за колко време ориентировъчно им пристигат курсовете.
Звънях в Лондон(понеже в слатина инфо не дават за нищо) и питах защо ми отлежават пратки получени в офиса им от преди 07.04,а следващите са тръгнали със следващ курс и ми отговориха,че пътуеали,нищо,че статуса им бил приета(а не пътува).Няма нужда да отлежават,не поръчваме ракия.Пътували 2 камиона(или бус и камион беше) и винаги един от тях пристигал по-рано,което им дава лесно оправдание да ти раздават пратки когато име е кеф.

# 159
  • Sofia
Здравейте,

Преди Брекзит пазарувах от онлайн магазините в Англия, но след януари 2021 повечето доставчици към България прекратиха доставките на поръчки заради неясните условия по оформянето на пратките.  Интересно ми е дали вече този процес е уреден, и дали някой е получил успешно пратка с Gabieli след март 2021?

Благодаря.

# 160
Препоръчвам ти да прочетеш поне първият пост на темата.
Самата тя също не е особено голяма и ще даде отговор на всички въпроси.

# 161
Имам следния казус с ДА - имам пратка, натоварена на 29.03., която в сайта още е със статус "пътува". Обадих се да направят справка и момичето каза, че ще провери в склада, защото това било доста странно. Лошото е, че аз вече не помня какво трябва да получавам. При изгубена пратка компенсират ли по някакъв начин или да пия една студена вода!?

# 162
  • гр. София
Някой ако ходи да си взима пратката от ггбг, може ли да попита кога се очаква и немският камион, че да мога да съчетая с едно ходене и двете? 🙏

# 163
Получих пратка с ДА, пристигнала на 7 в Лондон.
Обаче другите получени преди това - никаква следа. Тези след 7ми също.

Нямам търпение да си взема всичко и да НЕ повторя повече с тях!

# 164
Аз също. Това ми беше с тях. Ще се насоча към някой друг.

Получих пратка с ДА, пристигнала на 7 в Лондон.
Обаче другите получени преди това - никаква следа. Тези след 7ми също.

Нямам търпение да си взема всичко и да НЕ повторя повече с тях!

Общи условия

Активация на акаунт