От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 22

• 46 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинята Гоби
Здравейте, бих искала да попитам тези , които са регистрирали пратка от Англия  в сайта на Габиели,
в секцията  "Екстри", какво маркирате?
Пробвах с  "Митнически документи", но системата не ми приема заявката. С "Проверка на пратка" също отказва.
 Ще съм благодарна да ме насочите!
Нищо не маркирам аз.

# 136
А ggbg на обемно тегло ли смятат? За кош за количка 5кг , не ми се плаща 70лв. за обемно тегло с Габиели.

# 137
Аз също имам пратки пристигнали на 6ти и нищо стоят си в Лондон. Ако разберете на кой телефон да звъннете моля пишете ми на лично, защото вече и на мен започва да ми писва..
Имам 5 чакащи пратки в склада на ДА в Лондон. Пристигнали са на 1,2,,6, 8, и въпреки че имаше курс на 7 и 14 не са тръгнали.  Явно, за да  изстискат макс пари от мен ще ми ги пускат една по една до края на годината.  Ще ги потърпя още малко и почвам да вдигам скандали.
Лошото е, че не знам ня кой тел да звъня.  Безсмислено е в офис Слатина, тази не знае въобще за какво става въпрос.

Така беше и с първите две пратки, по една на курс...

# 138
Аз с Габиели съв получавала обемни кашони, което са таксувани на кг. Явно и там не е най-много ясно. Получавала съм буквално огпомни кашони, особено преди Коледа. Със сигурност по-дълги от 60см, и доста високи.
Столчето за колата си го платих по ценоразпис, 40лв май беше.
Въобще при Габиели проблеми не съм имала.  Но този опис ме дразнеше, а и далечният офис. Ще преосмислям де.
Едно е да платя 10 пратки по 3лв за 3 кг, различно е 3х4 при Габиели. Че вече и щях да съм ги получила.
Здраве да е, пари се печелят.

Ето тази играчка дойде в огромен кашон
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01CS4VH3E?psc=1&ref=ppx_po … _mob_b_asin_title
Те до едно време нямаха обемно тегло. После за една възглавница в кашон под 60 см ме бяха таксували на обем, за Габиели говоря и тогава на сайта им имаше само формулата без обяснения какво се има в предвид на обем и  аз избухнах. Върнаха ми парите ама бяха разправии, после дойде една играчка в огромен кашон вече си беше над 60 см, но в сайта им все още не бяха написали точно и ясно как се плаща обемното тегло, те пак ме бяха таксували на обем и аз пак вдигнах скандал. Преди това съм получавала многократно големи играчки, цяла дървена къща ми бяха доставили без да я смятат на обем, та спрях да споря с тях, когато ясно си написаха на сайта кое как се смята. Куфар голям размер под 10 кг и с кашон 70 см ми го сметнаха на обем и си го платих. Също ми правеше впечатление, че условието за обем при тях беше ако пратката е под 10 кг се смята по формулата на обем, ако е над 10 кг н тегло. После го смениха на 20 кг. Сега не съм гледала скоро какво са обявили на сайта си. Ако пускам обемни неща от Германия ги пускам с ГГБГ, формулата им за обем е малко по-толерантна.

# 139
  • Русе
Момичета, пак да питам не намерих инфо,при поръчка от Англия до Габко Германия трябва ли описание или нещо друго или директно се поръчва и си я получавам пратката.

# 140
Директно си я получих мойта ,нищо не описвах.

# 141
  • Sofia
Момичета, пак да питам не намерих инфо,при поръчка от Англия до Габко Германия трябва ли описание или нещо друго или директно се поръчва и си я получавам пратката.

Не се налага описание, не поради друга причина, а защото превозвачът няма да има ангажимент по освобождаване на стоката. Те ще я получат в Германия и ще я доставят до България, т.е. превозват я от една европейска държава до друга.
Как ще си заплатиш import charges, ако има такива, трябва да си провериш ти самата.

# 142
Моля за съвет, на кой email или телефон има шанс да се свържа с Доставка Англия? Пробвах няколко, но без успех.

# 143
Виж марко по-нагоре беше сложен тел номер в офиса в София център.

# 144
  • софия
Виж марко по-нагоре беше сложен тел номер в офиса в София център.
Нали пишеше, че този номер е на частно лице. Някой свързал ли се е на него с ДА?

# 145
Някой беше писал, че точно това е номера, защото наскоро се е разправял с тях

# 146
  • софия
На мен момчето от Пловдив ми даде този номер 0887566338 в София на ДА като ми каза с тях да се разправям .След малко ще звъна и аз!
Точно това им е телефона, да не се правят на луди, че е частен номер. От началото на седмицата на този телефон се разправям с тях. Пратих багаж на сестра ми до Лондон, платих транспорта до там, като отишла да го вземе и на нея и взели пари за транспорта. От понеделник ги чакам да разследват това двойно плащане.
Да, това им е номерът. Ще ги почакам до сряда и ще се разправям и аз. Тези са нещо като Емпреса. Селски тарикати.

# 147
Потвърждавам този номер е на Доставките, вдигнаха, представиха се като ДА и ми свършиха общо взето работа за локализиране на неразпозната пратка.

# 148
Здравейте,някой има ли получил нещо от курс на ДА който тръгва на 07.04?

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 12:59 от dcdc

# 149
Аз получих миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт