Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Немция
Добавям още един култов ник- матакосмата. Sunglasses

Сърфи я имам във ФБ, но Фейсбука не го ползвам много.

# 481
Аз имах регистрация още от създаването на бг-мамма, но забравих да си спася разни запаметени регистрации от един стар компютър и се наложи да се регистрирам пак по някое време.

Пенсия отдавна ми е ясно, че няма да доживея.

# 482
Ето още едно доказателство че всичко забравям.
Значи матакосата беше, а не мамуната или и двете ги имаше.

Аз пък не знам защо да не очакваме да си доживеем пенсията. В крайна сметка какво ще правим след години? Нали живеем в соц. общество. Я колко ляво. Или ляво според аршина.

# 483
Матакосмата и Мамуната са различни потребители. 
Старите лица са във фейса, същите образи са.

# 484
А, съм много старо куче.
Влязох, когато големия ми син беше на около година. Той следващия месец ще навърши пълнолетие.
В началото пишех в много теми, сега само тук и в сериалните.
Колкото и странно да ви се вижда - бебетата виждат светлината. По принцип все още не виждат остро, но могат да различават светло и тъмно. И всичко им е в един мек оранжев филтър.

# 485
  • Немция
Сещам се, че когато се появих в темата, бъдещия съпруг на Ася (ако не се бъркам) беше под кодовото название "туземеца". Grinning

# 486
И аз помня туземеца. както и служителката от детската служба извикана при сърфлайн от съседите , заради ревливо инатче , която се била @нагъзила да погледне в шкафа под мивката@ да направи забележка за препаратите и си отишла.
В клиниката в Манхайм са отвотрили второ интензивно отделение. Значи може.
Да видим какво още може.

# 487
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сещам се, че когато се появих в темата, бъдещия съпруг на Ася (ако не се бъркам) беше под кодовото название "туземеца". Grinning

хаххааа, да.
Тогава се борех още с църквата. Или малко след това. Laughing
Една от малкото успяла да замъкне протестант в православна църква без да го покръстят малко, както ми обясниха в Бг Laughing

Сега децата не са кръстени, но в протестантска църква няма да ги кръстя. Синът е отявлян агностик и никой свещеник няма да го кръсти Nerd

# 488
Много интересни неща са се обсъждали тук...а сега откакто чета само корона и ваксини...

# 489
#Reina, всеки може да даде тон за друга тема. 😀

# 490
  • Пловдив
А на мен най–силно ми се е запечатала историята на Surfline как ѝ взели книжката за 6 месеца, защото карала колело след две бири. Беше развила някаква безумна скорост по нанадолнище. Май не ѝ беше смешно, но беше обисано със страхотно чувство за хумор. Това беше преди доста години, когато още си бях в България и само надничах в темата информативно.

# 491
Аз помня Вечката как се разправяше с някакви глоби от някакъв блитцер, който не бил поставен както трябва и им беше писала как да си поставят блитцера. Май се отказаха накрая да и искат глобите Simple Smile
Само не ni даде шаблон по който да процедираме .

# 492
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сърфката беше минала на червено с колелото с превишена скорост и вярно бая време беше без книжка. Не бяха само двете бири 😆

Рейна, да ти кажа темите бяха пак доста битови, но участниците бяха по-колоритни.
Сега моля никой да не се засяга 🤪

# 493
  • Немция
Ася, може би сме по-нормални, тоест в средностатистическата норма. Joy
(Пак никой да не се засяга.)

На моменти ми идваше в много оригиналниченето, но пък беше забавно.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 15:32 от Бибит

# 494
Имам много топли спомени от първите ми влизания в немската тема, много ми помагаха момичетата - преместихме се от френско с два дребосъка и корем пред раждане, без грам немски, но с тонове въпроси.

Двете малки тръгват на училище в понеделник, големият ще продължава да учи /дреме/ вкъщи. Разделени класове, задължително 2 теста в училището.

Общи условия

Активация на акаунт