Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм предвидима, казвам се Десислава 😊 харесвам си името, но много мразех да ми викат ДесО, дори не помня кой ми го измисли това Десинце, но явно ми е харесало, сега по-често използвам цялото си име.
Керем не трябваше да се извинява, но явно доброто му възпитание го подтикна да то направи.
Роклята на Ханде на мен също ми харесва, вчера сестра и беше качила доста сторита с нея.
Деси, полудявам като ме нарекат Дидо звучи ми все едно съм мъж.Грозно и невъзпитано просто.
Всички сме на едно мнение,че Керем е над тези които го обсъдиха и оплюха.Хелял!

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 17:57 от x BlackRose x

# 166
  • Пришълец
Керем го изкараха виновен без вина, това е Imp

Мики, сега в едно тефтерче започваш да запизваш:
Есенна Магия* - Айдан!
Маргарита Н. - НЕ Е НИКАКВА МАРГАРИТКА 😆 Сейфи!
MI_SI - Малкото Миме с котенцето.. Ани Салич!
За теб не мога да си извъртя пръстите и да ти кажа Поли, хем ти е името, хем не мога. Ще ме прощаваш, Айфер ханъм 😏
И т.н. 😆

Сега ти уби детското в мен, Налбантова! Joy И освен това как успя да се въздържиш без да издадеш нещо за себе си, не знам Joy

Блу,  Blue Heart много услужлива памет имаш, за името на Тесето се сетих със закъснение. За момичетата с професионален празник днес не знаех, че Нинчето и Сезария, мислех си за Меги...

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 17:36 от Маргарита Н.

# 167
За съжаление думата която вчера използвах глупаци не беше правилен и приятен избор. - Керем Бюрсин
А аз съм се разкрила още от първия си ден,но някои обичат да ме наричат Роуз,Блек Роуз,Розичка и тн.Диди съм си аз без съкращения кратко точно и ясно и по паспорт дори.

Диди, да уточня; само че аз ѝ казвам и Маймунка, та ако неволно някой път се обърна към нея по този начин, да не се чудите за кого говоря.

Браво на Керем иначе - деликатен е в извинението си. GrinningHeart

Всичко живо ще се нареди да ми вика така така да ми отива значи...

# 168
И аз това щях да кажа, Марги, ние тука всички казахме нещо, ама нашата 13-годишна Налбантова мълчиии 😂😂

# 169
  • Пришълец
г-жо Айдан, мислим еднакво, както често се случва между другото. Тийнейджърката нещо си трае, нейно право де, но съм любопитна Joy

# 170
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! Heart

Аз съм страшно възмутена от последната случка.
Нямам думи.
Все са недоволни от Керем, все.
От Ханде също, де.
Целият свят ги обича, само техните сънародници не успяха.
Защо ли?!
Защото са смели, защото не се страхуват да бъдат себе си.
Просто не са им удобни, особено Керем.
Няма как човек, който е живял в Америка, да мисли като комшиите.
Комшиите ни искат да гледат единствено драми и насилие.
А в нашия сериал всички жени са свободни, независими и мъжете им
зачитат техните права и ги уважават.
Няма нито една сцена на насилие над жена в SCK!
Как да им се хареса?!
Много съм афектирана, но  се успокоявам,
знаейки, че повечето хора обичат ХанКер и само завистниците ги нападат.
Нека да бъдат здрави и щастливи,
да не обръщат внимание на такива долни хора
и да живеят спокойно живота си.
За мен те са двойка, личи им от километри. Heart

Извинете, ако съм досадила,
ала не можах да се сдържа.
Желая ви чуден остатък от деня! Heart

# 171
Тази събота няма да има епизод. Финалът  на сезона ще се излъчи другата събота заради много случаи на ковид на сета.

Керем във видеото каза, че имало 5 болни от екипа.

# 172
Преведох го от руски набързо, не е много професионален превода но се разбира

Керем Бурсин: "Здравейте всички. Снощи по време на излъчване на живо говорих много неправилно, така че мнозина го разбраха по различен начин. Не биваше да използвам думите" Глупаци". Това беше грешка, затова се извинявам за грешката си. Бих могъл да използвам други думи, както казах, извинявам се. Всички знаем, че сме в карантина от една година, така че този период е труден за всички. Знаем, че можем да намалим броя на заразените, носейки маска. Ние сме номер едно в света по брой заразени - това също е погрешно. Ако искаме да отидем някъде на обществени места, тогава трябва да носим маски. Това означава, че ще намалим броя на заразените хора. Сега питате за снимките на сериала, за съжаление, актьорите не могат да носят маски поради сценария. Но ние се опитваме да вземем мерки за безопасност. Например, по време на почивка, ние винаги носим маски. Всеки ден правим тестове, след резултатите от теста решаваме дали да отидем на снимки или не. дезинфекция, но въпреки това потвърдихме 5 положителни теста. Поемаме големи рискове. Утре може и да се разболея, партньорът ми може да се зарази. Всеки от работниците може да се зарази. Извинявам се, че ме разбрахте погрешно. Извинявам се, че използвах допълнителна дума. Най-важното е, носете маски, моля. "

# 173
Сега ти уби детското в мен, Налбантова! Joy И освен това как успя да се въздържиш без да издадеш нещо за себе си, не знам Joy
 И аз се чудя, но това е то... тийнейджърска му работа.

Блу,  Blue Heart много услужлива памет имаш, за името на Тесето се сетих със закъснение. За момичетата с професионален празник днес не знаех, че Нинчето и Сезария, мислех си за Меги...
Марги, за Нинчето знам, че е в тази сфера, за Сезария съм останала с такова впечатление от някои нейни коментари, тоест тук малко гадая, но за Меги не знаех Blush. Със сигурност имаме и скрити момичета, та нека всички се чувстват поздравени Heart.

# 174
Значи от тази събота сме на сухо, така ли? Тук вече ме удариха в емоцията... Тукмо свикнах, че тази събота ще отдам цвлото си внимание, като зс последно, а то...

Айдан и Сейфи - Стресирахте ме и дадох един палец жертва, ако имам грешки - карайте на въображение какво е искал да каже лирическият герой 😆
Мен са ме учили от непознат бонбони да не взимам и в чужди коли да не се качвам 😆
Името ми е често срещано в темата, повече от другите, които са по 2 дори, за това ви оставям по фамилия, която е истинска 😏 За останалото ще се сетите.
Ох, много е трудно с един палец да пишеш. Моля ви, не ме провокирайте 😆

# 175
Ох, и епизод няма да имаме..... еее,тази седмицс изобщо не ни върви...

# 176
Нама да има епизод в събота

# 177
Щом хора от екипа хукнаха да нападат Керем не знам как ще работят богу...

# 178
  • Пришълец
Щом хора от екипа хукнаха да нападат Керем не знам как ще работят богу...
Как така, наистина ли?

Ирче, не досаждаш естествено. Kissing Heart Това, което казваш си е самата истина.

Налбантова, май схванах, ама и да не съм , колкото - толкова. Stuck Out Tongue Winking Eye Е, щом фамилията е истинската, можеш да запазиш мълчание за името...

# 179
То човек тъкмо се подготви психически, че тази събота ще е последен епизод за сезона и хоп нова новина.

Общи условия

Активация на акаунт