Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
https://twitter.com/sarahvodk4/status/1379787631349936134?s=20

Приятелката на Ханде Дилара под видеото на Керем
😘😘😘😘

И това е писала
Социалните канали са много опасни .. Необходимо е да помислите два пъти и да бъдете много внимателни, когато разпространявате някои акции или взаимодействате, като не приемате всички добросъвестно .. смирен ..

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 16:48 от sani1212

# 151
Flowers Hibiscus Привеееет, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Марги, Hug и всички феи-помощници - благодаря за прекрасната тема. Не ми остава много време да се включвам, тръстиката е поизбуяла напоследък, но си ви чета редовно. Вие сте си ми дозата добро настроение за деня. По лекарска препоръка на няколко порции, задължително всеки ден, или както Мечо Пух казва "Колкото повече, толкова повече".
Доколкото видях доста от нас са намерили спокойствие, утеха и немалка доза радост, докато сме се борили с неприятния вирус (и други неприятни проблеми). Това място наистина действа като терапия.
Алекс Heart, дано се чувстваш по-добре.
Всички бъдете здрави, пазете се доколкото е възможно. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Вчера ми беше малко минорно, направо като сбогуване ми звучаха някои от коментарите, но се надявам да не преставате /преставаме да пишем. Днес обаче ми харесва на къде сме завили.
Мики направо ме свали от балкона Kissing Heart. Вярно се засякохме из туитовете тази седмица, но Ердем ми дойде в повече и си уплътних времето по друг начин. Иначе си ми беше забавна серията.
Мики вече ме е разконспирирала - и аз съм Поли, но и Блу си ми е ОК. Никога не ме е бивало в измислянето на никове (и пароли), това си ми е голяма мъка, та няма да ви е много трудно да се сетите кой ми е любимия цвят.
Между другото за протокола мисля, че имаме поне още едно Кате, което пише, и това е Тесето (надявам се съм запомнила правилно).
Магийке, Кали, да ти е живо и здраво момчето. Пожелавам ви да сте си винаги упора, да се обичате и уважавате безкрайно, да си създавате прекрасни спомени, да сте много много щастливи.
Много ми харесва това, че си "разкрихме" имената. Момичета, безкрайно ми е приятно да се "запознаем". И пак ще кажа - безкрайно ми е приятно във вашата компания. Прекрасни сте всички. Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Аз също съм любопитна какво се крие зад никовете ви (и тези на druon, neorum и mira,) чиито коментари безкрайно много ми липсват от много време насам. Мога само да се надявам, че са добре и просто са загубили интерес към сериала (колкото и да ми е тъжно това).
Няма да пропусна да кажа Честит професионален празник на всички момичета, които се трудят в сферата на здравеопазването. Знам за поне двечки от нас - Ниника и Сезария.Sparkling Heart Бъдете здрави и вие, и семействата ви. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Габи (2), не знаех, че Керем е диабетик. Бях чела, че като тийнейджър е имал сериозен проблем със здравето и това го е накарало да промени изцяло начина си на живот, но не знаех, че е това. И си е съвсем прав с първото изказване. Но за жалост такива елементи с миниатюрен мозък, гигантско его и безотговорност са първосигнални и много шумни. Не е редно Керем да се извинява, но все пак това е Керем. Не случайно сме го харесали това момче, не е само до харизма и актьорски умения.
Нещо пропускам, но като се сетя ще се върна да напиша. Blush
И се връщам да ви чета сега, че изпуснах доста коментари. Голяма прегръдка за всички ви. HugHeartHug

# 152
  • Монтана
Голям, ГОЛЯМ Керем!
Големите затова са Големи, защото могат и се извиняват и тогава, когато нямат никаква вина!
Това момче се издигна над ниските човешки страсти и въпреки, че е много, много огорчен и обиден, каза невероятни думи!
Възхищавам му се и го обичам като роден син!

# 153
# 154
Наистина нямаше нужда от извинение, но колко публични личности биха направили това? С тази постъпка Керем буди още по-голямо уважение в хората, които го харесват. Голям е!

Момичета, аз много пъти съм си мислила колко би било хубаво да се съберем да гледаме финалния епизод заедно. Като на финал на световното по футбол Joy

Алекс, дано си добре Heart Exl

# 155
# 156
Мики, сега в едно тефтерче започваш да записваш:
Есенна Магия* - Айдан!
Маргарита Н. - НЕ Е НИКАКВА МАРГАРИТКА 😆 Сейфи!
MI_SI - Малкото Миме с котенцето.. Ани Салич!
За теб не мога да си извъртя пръстите и да ти кажа Поли, хем ти е името, хем не мога. Ще ме прощаваш, Айфер ханъм 😏
И т.н. 😆

# 157
От вчерашния лайф

# 158
Керемче ах Керемче! И сега какво излиза,че като си прав даже трябва да се извиниш
не че аз не съм го правила 10000 пъти.
Серен Серенгил,Бирджан Бали и още един лейлек коментирали видеото
-Серен е свързала всичко с раздялата му със Серенай цитирам:Той понеже беше зарязан и е в голяма депресия.И никой не му подхождал и със Серенай не ставало.На нея все едно не и текат лигите разгонена мръсница недодялана.
Абе джанъм 2 години станаха каква Серенай намесваш каква депресия? Тия не са наред честно ейй!
А Бирджанката си я знам аз,че е мръсница и хитруша голяма навремето малко помия не ля по Серенай и Керем

# 159
  • Монтана
Чудесна идея, paterina!
Представям си колко емоционално и страхотно би било, след като тук, в групата сме на такова ниво!...

Алекс, дано да си добре! Дано вече да се възстановяваш леко, полеко! Дано няма усложнения със свекърва ти!

# 160
  • София
Само едно ще кажа - надявам се, че Керем усеща цялата любов и възхищение, които хора от цял свят изпитват към него, вместо злобата и завистта, които шепа необразовани и нисши хора изливат по негов адрес. Керем не трябваше да се извинява. Нямаше за какво. Но така е преценил и уважавам решението му. Надявам се да пуснат видеото с превод, защото искам да знам какво точно е казал. После мога да коментирам отново. Сега съм много ядосана на хората, които не си знаят мястото, защото Керем много добре знае своето. Надявам се да не са го огорчили твърде много... И само едно нещо мога да им кажа, пардон - покажа:

# 161
За съжаление думата която вчера използвах глупаци не беше правилен и приятен избор. - Керем Бюрсин
А аз съм се разкрила още от първия си ден,но някои обичат да ме наричат Роуз,Блек Роуз,Розичка и тн.Диди съм си аз без съкращения кратко точно и ясно и по паспорт дори.

# 162
Здравейте, момичета! Хайде щом ще се разкриваме и аз. Нито съм Лаура, още по-малко Лейди! 😁
Просто това е една много любима моя песен.  В живота, никога не съм искала да пораствам! 😄

Скрит текст:
Лейди Лаура
Понякога ми се иска
Да бъда отново едно момиченце
И в момента, в който съм тъжна
Да те чуя отново
Да те помоля да ме прегърнеш и
Заведеш отново вкъщи
Да ми разкажеш една хубава приказка
И да ме накараш да заспя
Много пъти исках да те чуя
Да говориш, усмихвайки се
Възползвай се от времето си
Ти все още си едно момиченце
Въпреки разстоянието и времето
Не мога да забравя
Толкова неща, които понякога от теб
Имам нужда да чуя
Лейди Лаура прегърни ме силно
Лейди Лаура и разкажи ми една приказка
Лейди Лаура една целувка отново
Лейди Лаура
Лейди Лаура накарай ме да заспя
Лейди Лаура
Колко пъти се чувствам изгубена
През нощта
С проблеми и безпокойства
Присъщи за възрастните хора
С ръка притискайки рамото ми
Сигурно ще кажеш
Ще видиш че утре нещата
Ще ти се наредят по-добре
Когато бях едно момиченце
И можех да плача в ръцете ти
И да чуя толкова хубави неща,
Когато съм тъжна
В щастливите мигове
Седнала до теб се смеех
И в моите трудни моменти
Даваше сърцето си
Лейди Лаура
Лейди Лаура
Понякога ми се иска
Да бъда едно момиченце
Малката, в която ти все още вярваш
Когато понякога те прегръщам и целувам
В тишината разбирам
Ти ми казваш онова,
Което имам нужда да знам
Лейди Лаура
Лейди Лаура

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 08:26 от lady laura

# 163
За съжаление думата която вчера използвах глупаци не беше правилен и приятен избор. - Керем Бюрсин
А аз съм се разкрила още от първия си ден,но някои обичат да ме наричат Роуз,Блек Роуз,Розичка и тн.Диди съм си аз без съкращения кратко точно и ясно и по паспорт дори.

Диди, да уточня; само че аз ѝ казвам и Маймунка, та ако неволно някой път се обърна към нея по този начин, да не се чудите за кого говоря.

Браво на Керем иначе - деликатен е в извинението си. GrinningHeart

# 164
Аз съм предвидима, казвам се Десислава 😊 харесвам си името, но много мразех да ми викат ДесО, дори не помня кой ми го измисли това Десинце, но явно ми е харесало, сега по-често използвам цялото си име.
Керем не трябваше да се извинява, но явно доброто му възпитание го подтикна да то направи.
Роклята на Ханде на мен също ми харесва, вчера сестра и беше качила доста сторита с нея.

Общи условия

Активация на акаунт