Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 676
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Днес в темата отново е забавно. Явно е мой ред Wink
Приятно ми е да се запознаем, аз по лична карта съм  Мария Simple Smile
Моят ник  идва от студентките ми години. Живях в общежитие първата година и си бях намерила едно коте (улично), но излезе много палаво и постоянно излизаше в коридорите и ходих да го търся от стая в стая.
И постоянно се чуваше писи – писи – писи …, и оттам колегите започнаха на майтап да ми ви казват Миси .
Те повечето и сега продължават. А и един от мейлите ми е подобен, за по-лесно, та затова ….
Wink

# 136
Керем е харесал това

Bir yıldır söylenen şeyi söyledi diye linç etmeye doyamamışlar. Neymiş efendim “salak” demiş. Yok kongreden bahsetmemiş. Tamam sen konunun şu tarafına deyin, ben başka, o bambaşka tarafına...nedir bu zorbalık!
Преведено от турски от
Не можеха да се наситят на линч, за да кажат казаното от една година. Какво е сър каза "идиот". Не, той не спомена конгреса. Добре, вие казвате тази страна на въпроса, аз друга, онази различна страна ... какво е това тормоз!

# 137
Магия , много хубаво име си ми измислила , приема се , харесва ми Hug
Бърборанка , знаех си , че името ти ще е нестандартно , бях те прекръстила в ума си на Беатрис, Елизабет или някакво друго такова принцеско име Joy понеже беше споменала, че родителите ти са пътували много , та предположих че няма да е някое типично и често срещано из България име.

Ау, Миси , никога нямаше да се сетя откъде идва.Joy Чудесно име си имаш Hug

# 138
И аз не съм по темата,но се присъединявам към еднаквите коли GrinningGrinning

Моят ник- на френски означава звезда.Тъй като много обичам да чета за звездите,съзвездията,планетите,астрономия,в момента карам курс по астрология.И тъй като говоря и френски език,затова така се записах Simple Smile Чете се Етоал Blush
Няма да казвам как съм се радвала на моментите на Серкан и Еда,в които наблюдават звездите,освен всички други Blush И че доскоро прибирайки се вечер от работа,търсих Сириус и Орион Innocent

Скрит текст:
Иначе се казвам Борислава,нищо общо,разбира се GrinningGrinningGrinning

# 139
Етоал, точно вчера исках нещо да ти отговоря и се чудех как да ти напиша ника,  как се чете правилно и как ли се превежда, на косъм бях да цъкна в гугъл, но се въздържах Joy
Аз те кръщавам Звездичка за по-лесно Joy
Ако някой админ следи тая тема ще ми изтрие всички коментари от днес заради спам, един по темата нямам Joy

# 140
  • Монтана
Първо да поздравя Есеннна магия за Рождения Ден на съпруга ѝ!
Нека да е здрав, бъдете щастливи и обичащи се много, много  години и отглеждайте потомството с топлина и любов!

Дами, за пореден път ще кажа, невероятни сте, радвам ви се от сърце!Такова удоволствие е да ви чете човек!
И аз ще кажа откъде идва никнейма ми...това са инициалите ми и една единица, защото навремето, преди много години , за да създам регистрация в abv, се изискваше и цифра...
Приятно ми е, Ваня е моето малко име!
От предишна група за обсъждане на сериал, в която участвах, преди мнооого години, завързахме такива страхотни приятелства, които ценим и поддържаме и до днес!Някои сладурани още ме наричат вай!...Както и да се обръщате към мен, все ще ми бъде приятно!
Домът ни е прекрасен, искрен и споделен, няма какво да крием!
Обичта ни е една-към сериала, към Керем и Ханде, към другите, към целия екип!Да си пожелаем да сме здрави, да пожелаем и те да са здрави, да си починат хубаво и дано този кошмар, налегнал ни повече от година, има затихващи функции...! Дай, Боже!

# 141
Момичета, радвам се, че с адашчето ми станахме повод да споделите имената си. Красиви са! Heart

https://twitter.com/kerembursin/status/1379777481780105225?s=21

Малко ме е яд на Керем, че се извини - няма за какво, напълно прав е в думите си, пак повтарям, дори и епитетът, който даде не беше обиден, а истински (аз обаче ще плеглътна възпитанието си и няма да се извиня, че твърдя това), защото са точно такива хората, които са толкова безотговорни към случващото се. Все едно след като веднъж го изкарах, да си кажа, че вече маска не ми е нужна - а хората около мен? Просто той е прекалено възпитан, което за пореден път показва и доказва, и това е поводът за извинението.

Керем е диабетик, знаем, че при хора с този проблем, вирусът е с една идея по-опасен (никой няма гаранция, но все пак) и е напълно прав за себе си и да реагира по този по-емоционален начин по тази тема. А и като всеки един човек, както ние, така и той има близки, роднини и родители, които на му мили и се чувства отговорен към тях.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 16:49 от Анонимен

# 142
Здравейте момичета!
И аз да кажа за моя никнейм😄😄
Истината е ,че за първи път си направих регистрация заради сериала “Любов под наем” следях темата но никога не писах.И тъй като това беше турски сериал ,тъкмо ми бяха подарили един шампоан от Турция ,марката Елидор и така се записах ,в последствие видях ,че съм допуснала правописна грешка Елинор и го оставих така а цифрите са произволни.😄🤗
Приятно ми е да се запознаем -Надежда🙏🏻🤍

И по темата.
Евала правя на Керем ,дълбок поклон ,адмирации ,че се изправи и се извини на група хейтъри които изобщо не го заслужават.Голям е Керем с голямо сърце,много мъже трябва да се учат от него❤

# 143
Мики,да,предположих,че така ще стане Blush
Чудих се дали да го променя,но от доста време съм си с него.
Преди време писах много в подфорум Искам бебе и оттам ми останаха страхотни приятелства,спомени и моменти.
Много се радвам,че отново попаднах в такава тема,която е толкова позитивна,вдъхновяваща,разтоварваща и обединяваща ни около едно-любимият сериал Heart

И за да не е съвсем не по темата,пускам едно стори от Неслихан,нямам спомен да е публикувано Blush

# 144
Мария, разбира се. "Я" е сложна и винаги различно изписвана на латиница буква. Мари си го харесах аз, понеже никой никога не ми е казвал така. Stuck Out Tongue Winking Eye Мефи беше ученическият ми прякор, но той е минало, когато още бях Мими и ми беше омръзнало да ме наричат така като малко момиченце. Глупаво, но факт. А преди 15-на години  електронно  съкратих от името си една буква, но само тук съм 08, това е любимото ми число и рождена дата.
mari08 Hands Wave  приятно ми е да се запознаем.
Дано не смените нищо от имената си, защото окончателно ще се объркам. Joy Joy Joy Heart

# 145
  • Dupnica
Blue HeartПриятно е да се запознаем, макар че аз като новак в писането, а от няколко години само четяща,  съм срещала някои от Вас  в още две. Някак случайностите ни срещат и винаги съм била очарована от коментарите и приятните емоции , добронамереността. Явно имаме сходни предпочитания за хубави сериали.
 Гали-Вики от Галина и името на сина ми.
Честит празник на половинката на Магия-бъдете здрави влюбени с много радости за напред Birthday
И според мен Керем е прав и не трябва да се извинява.
На днешния ден да поздравим и нашите медици, които продължават да се борят за живота:blue_heart:
Приятни минути в темата!

# 146
Момичета, пракрасни имена имате! Purple Heart
И адашка съм имала тук. Hug Ако не се разбира от никнейма - Надежда е и моето име! Хоуп е никнейма ми в инстаграм, харесва ми и реших да го използвам и тук. Историята е кратка: Някои от групата, с която се водех в училище ми викаха така и от там тръгна. Grinning

По темата с Керем, абсолютно няма за какво да се извинява и според мен! Някои хора просто нямат работа. Керем винаги ми прави добро впечатление как се справя с тези ситуации! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 16:51 от hopexx

# 147
От Ханде   харесала е видеото на  Керем

# 148
Предлагам за заглавие:Керем Бюрсин -Грешника ама без грехове.
То бива толкова помия да ядеш 8 години и да си мълчиш брате еййй никой няма да го изтрае това и да за мене са глупаци всички които не се пазят и понеже съм погнусена от случай в магазина където работя мога да подкрепя Керемчо с ръце и крака.Жалка и проста работа до такава степен,че щяха го разплачат като гледах извинителния му клип виждам колко е тъжен и огорчен.Жалко не за него,че нарича такива кретени идиоти,а за е такива малоумници които не си мерят приказки ,а седнали да го учат него на морал и възпитание!

# 149
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Есенна магия честит да е рожденика. Да е много здрав и все така да сте сплотено семейство. Relaxed Blue Heart

Същата съм като Керем. Знам, че човекът от отсрещната страна не е прав. И дори да съм го засегнала като съм му казала истината, в мен винаги напира чувството да се извиня. Почвам да съжалявам,че съм била директна и обективна, а хората не обичат да чуват истини за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт