Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
Мики, Joy уникална комбинация, допреди да се намерим в Туитър си мислех, че никнейма ти е свързан с децата.
Еее, разбира се Марга съм си сред вас, от самото начало във форума се разписвам така и вече сигурно е ясно, че е заради пословичната ми любов към маргаритките. Съфорумки, с които се знаем от години са ми казвали, че са започнали да се заглеждат в цветето по-често отпреди благодарение на мен Joy

Линде, Сани, приятно ми беше да прочета историята и на вашите потребителски имена.

# 121
Магийке, да е живо и здраво момчето ти и дано по-често сте заедно!

И на мен много ми харесва шарената рокличка на ноктюрн. Още като я видях си помислих, че и аз искам такава Grinning

Моят ник идва още от ученическите ми години, така ми викат най-близките приятели. Иначе съм кръстена на верига модни магазини от  соц времето Wink

# 122
Има и продължение

# 123
  • София
Пфу! Керем ще се извинява. Не мисля, че има за какво. Но... знаем колко е възпитан, вероятно е почувствал, че се е изказал твърде емоционално и ще обясни за какво иде реч. Wink

Муратчо пък какво е казал? Thinking

Момичета, приятно ми е да се запознаем! Официално, макар и онлайн. Simple Smile Нека всяка каже как предпочита да я наричаме занапред. Лично аз си харесвам Бърборанка и Бро. Така си тръгна, нека така си остане. Някак мило ми става, когато ги прочета тук в темата. Heart

# 124
Аз нямам претенции, но си свикнах така по никове - Марги, Бро, Мики, Магия, Миси... и сега ще ми е странно 😂
Най - забавно ми е, че си бях измислила коя как се казва вероятно, например, че Марги си е Маргарита, Мики може би е Микаела (явно, защото колежката ми се казва така) и т.н. и сега... 🤯😂😂

# 125
  • Пришълец
По никове да продължим, момичета Kissing Heart Обичам си истинското име, но това форумното и то ми е мнооого мило. Пък и за удобство на нас самите, свикнали сме вече с потребителските имена. А няма да ви казвам за тези, които четат колко ще е объркващо. Да си продължаваме както досега, но беше хубаво, че се представихме.
Адашка сред вас май нямам...

# 126
Керем е твърде възпитан за да не се извини. Знае, че изказването му беше правилно, но и спонтанно и емоционално. Мисля, че в обмислено интервю не би използвал точно тези думи, дори да мисли, че са правилни.
Пазате себе си и близките си!

# 127
Ето това видях за Мурат, ама като не разбирам турски не мога да схвана какво става, ама феновете пак са ядосани, може би е заради шапката - Керем нали като играе Серкан ходи няколко пъти с такива каскети?

Пфу! Керем ще се извинява. Не мисля, че има за какво. Но... знаем колко е възпитан, вероятно е почувствал, че се е изказал твърде емоционално и ще обясни за какво иде реч. Wink

Муратчо пък какво е казал? Thinking

Момичета, приятно ми е да се запознаем! Официално, макар и онлайн. Simple Smile Нека всяка каже как предпочита да я наричаме занапред. Лично аз си харесвам Бърборанка и Бро. Така си тръгна, нека така си остане. Някак мило ми става, когато ги прочета тук в темата. Heart

# 128
Магийка, жив и здрав да ти е рожденикът!:balloon:TadaChampagne

И като сме почнали да сваляме маските:smiles: да си кажа и аз.
Моите колеги са тези, заради които съм zlatna - помагайки на някои от тях все ми казваха "златна си"  и от тук ми хрумна имейла да ми такъв и така се регистрирах и в бгмама, а 1972 се досещата какво е:smiley:
Иначе  именният ми ден е на 7 януари и съм си натурална Иванка.

# 129
  • София
Според мен този път Мурат е невинен. Wink Феновете търсят под вола теле и малко прекаляват.

# 130
https://twitter.com/KeremBursin/status/1379777481780105225?s=19
Обяснява се за вчерашния лайв ли?
Алекс, ако е истинска Алекс или Али... И тя, ако е истинска Али, ще ни кажат за какво говори 😆

И Марги разби всичко детско в мен, да не говоря за други хора.. 😆
Аз нямам претенции, но си свикнах така по никове - Марги, Бро, Мики, Магия, Миси... и сега ще ми е странно 😂
Най - забавно ми е, че си бях измислила коя как се казва вероятно, например, че Марги си е Маргарита, Мики може би е Микаела (явно, защото колежката ми се казва така) и т.н. и сега... 🤯😂😂

# 131
Да, Мурат нещо се е пошегувал за шапката във връзка с този филм "peaky blinders", а нали и Серкан се носи със същия тип каскет и Ханде му викаше "peaky boy". И според мен е невинен този  път Joy

# 132
# 133
Не съм по темата, но директно включване от колата ми с този поздрав:
Скрит текст:

# 134
  • София
Магия,
и аз не съм по темата, но май имаме еднакви коли! Grinning

Сега ще гледам клипчето с Керем... милият, извинява се на глупавите хора, направо яд ме хваща. Ама знаем си го момчето - джентълмен, възпитан и с чувство за социална отговорност. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт