Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 719
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Добър вечер, момичета!
Днес щях да коментирам,но забравих 😄, това че Мурат нямал късмет! 😬Ох, добре, че той няма късмет, та Ханде извади голям такъв(късмет имам предвид), че се осъзна и не е с него! Това на Мурат не е нямане на късмет, той късмет е имал, но някой неща ти се дават в тоя живот, но от теб зависи какво ще правиш за да ги задържиш! Късметът идва само при тези, които не изпитват страх да следват личната си легенда! (за справка Алхимикът на Пауло Куело, ако някой, не я е чел веднага да си поправи грешката).
За Керем, просто нямам думи! Толкова голяма душа! Това, че турците гледат така на него, не е нищо ново! Казано е: никой не е пророк в собствената си държава! Той не е изключение! Повечето хора са толкова тесногърди, че не виждат, по-далеч от носа си! Игнор! 😁
Ако нямате план за тази вечер, в 22:30 испанците ще дават Целувката т. е. 11 серия. 😘Не че не съм гледала тази серия поне 59 пъти, но си я уча наизуст. 😁🤪Оставям ви линк. 😜
https://www.divinity.es/endirecto/

# 211
Здравейте, прекрасни! Малко съм попарена от новините - първо финал, после няма епизод тази събота и си се сврях в едно ъгълче от там да си ви чета... Но тези тъжни очи на Керем не мога да подмина... Много го ожалих. Пак виновен и то без вина! Но постъпката му е пак керемска, истинска, почувствал, че е прекалил, извини се... Е как да не го харесваш този човек! ❤️  
💚 За имената, приятно ми е да ви знам имената, но ще ме извините, свикнала съм си с никчетата, а и трудно помня имена от първия път, ще си ви казвам, както съм си свикнала! 🙂 Само Бърборанка съм я прекръствала нлко пъти - Барби, Бамби, ама така ми дойде отвътре. 🙃
Тази плевел и аз ще я рипортна. Туитър нямам, ще се отчета в Инстаграм.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 22:06 от Ели-mama

# 212
  • Пришълец
Докладвах го аз този.
Налбантова, мен съвсем ме обърка вече. Съм, не съм, мога да бъда.. 🤯🤯🤯
Ако тя не успее да ни обърка, то кой... нали е детето в групата Joy

Ели, точно така ги почувствах нещата и аз, изкараха го виновен без вина. Unamused По това си приличаме с този човек обаче - да знам, че някой ме е разбрал погрешно и е останал огорчен, ще се извиня дори да знам, че съм права...

П.П. запомних имената ви, но както е започнало така си продължава, свикнала съм с потребителските Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 22:09 от Маргарита Н.

# 213
  • София
Ели-мама,
много добре ти се получи и с Барби, и с Бамби. Да си призная... наричали са ме и по двата начина в реала. Grinning Барби, защото съм руса и обичам розово. Бамби - заради миглите ми. Simple Smile

Midnight,
аз го рипортнах със следните стъпки - report account > I do not like things he is posting.

# 214
Момичета, добавиха ме в един туитър чат днес , фенове от бг са решили да направят подарък на Керем и Ханде под формата на 2 картини, чиято предполагаема стойност ще е около 300лв общо. Търсят се желаещи за участие в подаръка. Не знам по колко парички ще се събират, зависи от това колко хора ще сме. До момента сме 7 човека. Ако някой желае да участва да ми пише на лично туитър акаунта си, за да го добавя в този чат за повече подробности. Hug

# 215
Налбантова, Марийка си ти, разбрах те Sunglasses

# 216
  • София
Мила Бърборанке, този плужек е всеизвестният Алп Кълънч. Той преди 2-3 месеца загуби дело срещу нашето Бамби. И затова е толкова злобен. Ханде си беше качила една снимка и този човек споделил нейната снимка и я нарекъл с някакви обидни думи. Казал че била с "лице баслама", което на турски означава турска питка. Тя съответно го осъди и той трябва да заплати 2 хиляди и 180 турски лири за обида. Загуби и делото за неимуществени вреди.
В профила му го побъркват от подигравки.
Сега нали разбираш защо бълва такива простотии. КОМПЛЕКСАР.

# 217
Керем бе скръстил ръце пред гърдите си, а погледът му се рееше някъде в далечината. В караваната не се чуваше музика. Бе отдаден на болката си. След снощния лайф и продължилите до късно снимки, бе много уморен и не прегледа социалните медии. Днес обаче виждайки какво пише,  полудя. Онази тиха лудост, която от месеци се опитвах да разгадавам. Знаеше, че е прав, но бе като риба на сухо. Приближих се и го прегърнах. Мълчахме и двамата. Навън се чуваха гласовете на сценичните работници. Не знаех какво ще предприеме, но знаех, че няма да замълчи. Обърна се, прегърна ме силно и каза, че ще се извини. Притиснах се силно в него и не можех да повярвам. Та днес още двама от колегите ни дадоха положителен тест, а той искаше да се извинява. Един по един попадахме под карантина. Погледнах го в очите. Бяха пълни със сълзи. В пъстрите му очи се отразяваше бурята, която бушуваше в душата му. Казах му, че не е необходимо, че хората му вярват, че всичко е истина. Погледна ме, целуна ме и каза, че не всички постъпват глупаво. Сложиш пръст на устните му и му казах да не го прави, знаейки, че няма да ме послуша. Хвана ръката ми и каза „Не мога да не го направя. Трябва.“ Онази решителност, която познавах до болка. Обърнах се и взех стола до мен. Керем и неговото чувство за достойнство, принципност и морал. Дори и аз не разбрах как се влюбих в него? Целунах го и му казах, че съм с него. Усмихна се, взе телефона, маската и направи изявлението си. Дали усетиха болката му? Дали разбраха какво им каза? Дали всъщност си даваха ясна сметка, че в тази битка сме всички? Знаех какво ще ми отговори „Дори и само един да ме разбере си е струвало да го направя.“  На вратата на караваната се почука и той отвори. Режисьорът каза, че има още заболели. Снимките се преустановяваха. Заслужаваше ли си всичко това? Погледна ме. Разбрахме се без думи. Тръгвахме си у дома. Далеч от всичко и всички. Имахме нужда един от друг. Щяхме да се справим. /От името на заподозряната в реалната любовна двойка./
P.s. Не зная дали е било точно така, но ми се иска. Може пък и да съм познала. /D.I./ Нека маските са част от нас. Аз го подкрепям. Хубава вечер, момичета. Бъдете здрави.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 22:36 от st_ina

# 218
Благавест четох, че Ханде е загубила някакво дело за обида, сигурно е това.
Ина, имаш 2 месеца за да издадеш книгата 😁

# 219
  • Пришълец
Налбантова, Марийка си ти, разбрах те Sunglasses
Играехме навремето някаква игра ”топло и студено”, та си представих Налбантова как казва едно от двете в зависимост от това дали предположението ти е близо до истината или не Joy

# 220
Това разглеждах и аз одеве, че си има закачка от преди с Ханде...
А относно видеото му от караваната (на Керем) - когато казва за "партньора му", той гледа някъде и сочи в същата посока.. Дали не е била там и тя по това време?

Скрит текст:

Бро, а очите ти като на Бамби ли са?! За един прЕател питам, нали 😏🤔

Кате, сестро, позагубила си тренинг. Принципно това име казвам, когато се запознавам с нови хора. Също - Петя, Катя и Таня. Защо? Не знам.. Вярно, че обърквам хората понякога, както Марги казва, но е за бъзика.. 😉
Оф, докато напиша.. СТУДЕНО, СТУДЕНО 😆

# 221
  • Пришълец
Налбантова, ти като Еда, която отказваше да се представи на Серкан в първите серии, тука за едно име ни караш да гадаем с часове Joy

# 222
  • София
Благавест четох, че Ханде е загубила някакво дело за обида, сигурно е това.
Ина, имаш 2 месеца за да издадеш книгата 😁
https://tvseriali.bg/news/hande-erchel-specheli-sadebna-bitka?fb … E_I6Bv2ifSWMoWIhQ
Не си разбрала правилно. Ханде го осъди и тя спечели делото. Той затова сега място не може да си намери.

# 223
Здравейте,Прекрасни ! 🌺
  Благодаря на момичета ,досетили се ,че съм в сферата на здравеопазването .  За съжаление ,покрай пандемията и тежките дежурства никак не ми е празнично. Но вие ,ЕдСер ,ХанКер и сериалът сте моя оазис .🤗
     Като сме почнали с откровенията да ви подскажа ,че имам няколко адашки и на 15 август ще има доста почерпка в темата 😁 А историята на Сезария честно казано и аз не си я спомням . Сама си се кръстих в интернет пространството 😅
      Магийка ,честито ти рожденик ! Да е здрав и любящ ! 🍀🐞
      Сега нещо по темите да напиша 🤭
      Керем показа отново ,че е класи над всички ,които се опитват да го злепоставят. Той знае ,че е прав , но има смелостта да излезе и да каже :" Съжалявам ,че в правотата си нараних някого ! " Това е качество на силните и стойности хора .
     А за финала на сезона съм лекоо доволна ,защото да си призная и аз малко се задъхвам със сериите . Не си спомням от кога не съм гледала серия с български превод.  Или гледам на живо с вас или на следващия ден с английски субтитри. Сега ще имам време да се насладя 1 месец на любовта на Еда и Серкан от начало и на майчин език и да подгрея за новия летен сезон .
    Предните дни ,докато четях постовете ви ми стана меланхолично и тъжно .Все едно изпращам семейството си на аерогарата . До сега не бях осъзнала колко близки ви чувствам ! Рядко пиша ,но дори и след края на сериалът няма да спра да ви чета ! 🌷🤗

# 224
Пишат че Бедо има положителен тест
Неслихан в стори казва че нейният тест за сега е отрицателен но е имала контакт с заразен и ще изчака за повторен тест
А Башак се е само изолирана теста и е отрицателен
Керем

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 23:05 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт