Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 716
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ето извинението на Керем с английски субтитри, за която от вас не го е гледала и й е интересно:

Много ми хареса как нарича Ханде свой “партньор”. Да, има предвид партньор в сериала и все пак... Heart

# 196
  • София
Този Керем разбуни духовете в Турция. Ноооо и в света!
Ако съседите са се обидили от истината, то всички фенове по целия свят в момента са скочили в негова защита.
Защото това, което се опитват да правят с него е меко казано пошло. Вместо да са единни в този тежък за света момент, да спазват всички противоепидемични мерки, те се засягат, че един смел мъж им каза в очите истината.
Отгоре на това и нагли, той да им се извинява.
Браво на Керем. Превъзмогна егото си. Извини им се. А те? Те кога ще се извинят?
Чудя се на това момче. Какво още прави в тази страна. Той е човек космополит. Да свършва сериала, да си взима Ханде и да се изнася от там, където не го тачат.

Ето как се обръщат от фенгрупата на ХанКер към тези, които се опитват да го унизят:

"Хейтъри щастливи ли сте сега? Той каза, че съжалява, защото наистина Керем Бюрсин, ти заслужаваш целия свят! !"/b]
И допълват: Ние те обичаме толкова много!

Ето и едно друго мнение от хилядите, които днес заливат Инстаграма и Туитър в негова защита.

Както каза скъпата Ханде Ерчел, "аз познавам сърцето на моя партньор", ние също познаваме сърцето на актьора, на когото сме фенове и знаем, че той е линчуван напразно и въпросът е  пренасочен на много различни места. И както можем да видим, вие сте твърде много за тази държава, Керем Бюрсин.

Ето какво обръщение е направила Неслихан в Туитар

We had to call off sets twice this week due to the positives. We can’t complete the episode cause we don’t have actors. Some actors and ppl behind cameras testes positive. My Sunday test was negative but i was in contact with positives so in 6 days i have to do a pcr again

(Наложи се да откажем сетове два пъти тази седмица поради положителните резултати. Не можем да завършим епизода, защото нямаме актьори. На някои актьори и публични лица зад камерите, тестовете са положителни. Тестът ми в неделя беше отрицателен, но бях в контакт с позитивни, така че след 6 дни трябва да направя pcr отново)

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 20:59 от БлагаВест

# 197
Личи му на Керем, че никак не се чувства добре и явно са му се отразили тези лоши коментари....
Много ми е жален. 🥺
И аз се надявам да усети цялата фенска подкрепа и да разбере колко много обичаме и ценим. 🙏❤
Благодаря за преводите! 💐

И ето заради тези постоянни коментари едва ли ще видим още лайфове. Та те трябва да мерят всяка своя дума, защото ги следят под лупа - това е ужасно!
Сега разбирам защо Ханде е толкова, толкова предпазлива и не иска да разкрива твърде много за личния си живот. Явно доста си е патила.
Вчера бяха толкова щастливи заедно, аз също, а днес след тази случка направо ме заболя сърцето.
Керем е човек с голямо сърце. Дано забрави тази случка възможно най - скоро, защото мнението на тези въздухари въобще не е важно!

# 198
Името ми е често срещано в темата, повече от другите, които са по 2 дори, за това ви оставям по фамилия, която е истинска 😏 За останалото ще се сетите.
Е, ти сега да не ми се окажеш адашка Sunglasses Както ме бъзикаха приятелите - никът ми се четял супер долна Катя Satisfied Сега като го прочета ми звучи малко като Екстра Нина, ама карай Animal See No Evil Като дете от Супер Марио се бях вдъхновила Flowers Mushroom

# 199
  • Пришълец
Името ми е често срещано в темата, повече от другите, които са по 2 дори, за това ви оставям по фамилия, която е истинска 😏 За останалото ще се сетите.
Е, ти сега да не ми се окажеш адашка Sunglasses Както ме бъзикаха приятелите - никът ми се четял супер долна Катя Satisfied Сега като го прочета ми звучи малко като Екстра Нина, ама карай Animal See No Evil Като дете от Супер Марио се бях вдъхновила Flowers Mushroom
Joy Joy Joy

Признавам, аз също си помислих, че ти е адашка...

# 200
Здравейте, прекрасни момичета!

Магийке, омайнице, честит семеен празник!:heartpulse:
Нека момчето ти е здраво и много щастливо! Благословена да е връзката ви!

Момичета, в темата е много мило и задушевно. Приятно ми е: - Аз съм Силва. И съм по-близо до 100-те, отколкото до 20-те.Smile  С вас се чувствам на колкото си искам.
Бях си избрала никнейм Горица, но като човек, който прави първа регистрация нещо не ми се получи. Ядосах се и турих s-ката и трите точки.Smile По принцип съм голямо дърво, та от там: -цяла гора.Flowers Deciduous Tree

Керем е голям. Човекът Thebursin. Достойнство, възпитание, професионализъм, социална отговорност, харизма, човечност. Заслужава любовта и подкрепата на света.

Чудесна вечер желая на всички ви!

# 201
  • София
  Керем и неговото извинение,личното ми мнение е че трябва да си изключително чувствителен и толерантен за да се извиниш.За какво? За това че някои хора за 1 година не разбраха за вируса ,не прочетоха и не се интересуват от никой друг освен от собствения комфорт.Наречени са идиоти,а тези хулещи ,почувствали се обидени,как се припознаха.Критерии моля,по какво вие разбрахте че обижда васЗнаем че и тука има такива групи,които не спазват правила,а в същия момент говорят че искат правила,или както аз казвам.Не можеш да искаш да подкрепя твоето бъдеще ,когато ти застрашаваш моето настояще.
Сани ,моята малка племенница е твоя адашка ,и малко прилича на теб по любознателност,когато порастне дано и тя така споделя своите знания.

# 202
  • София
Бразилките са побеснели. Искат хаштаг #USA MASKARA#

Написали са:  Бразилия е с вас, не се извинявайте, че говорите истината.

# 203
leddel, права си за тези, които са се припознали. Ако няма причина, заради която да се обидиш, какво толкова? Ама хората сме такива. Търсим под вола теле, скрити знаци и щуротии във всяка една стъпка. Аз също бих нарекла хората, които се държат като такива, с тези думи, дори и егоисти. Ама нормално, не знам защо очакват, че човек, който не мисли за собственото си здрсве, ще помисли за човека срещу него...

Скрит текст:

А бе вие днес сте големи.... Щях да кажа "щракалки", но да не се извинявам като Керем утре и аз 😆
Кате, не съм, но мога да съм сестра ти (щом знаеш Екстра-та, ще знаеш и сестра й. Ама и тя не съм) Мога и Луиджи да бъда 😆
Утре годините ли ще обсъдим, за да знам да си измисля правдоподобна версия за моите 13-ки 😏

# 204
  • София
Момичета,
рядко ставам агресивна и действам по този начин, но също така съм много правдива и не търпя наглост и излишна злоба. Затова ви моля да рипортнете този профил (която от вас има Инстаграм):

Сами можете да видите какво е писал по повод Керем и как в сторитата си се е*ава с него и с Ханде. Ако разгледате профила и постовете му, ще видите, че е най-обикновен хейтър, който трупа лайкове на чужд гръб. Такъв човек не заслужава внимание, още повече поле за изява. Тъй като сам не се сеща да замълчи, надявам се с общи усилия да го накараме да го направи. Масово вече са се настроили против него. Аз се чувствам длъжна да споделя тук. Wink

# 205
  • Пришълец

Айдан и Сейфи - Стресирахте ме и дадох един палец жертва, ако имам грешки - карайте на въображение какво е искал да каже лирическият герой 😆
...
Пази моля те другия палец, че пак те хванахме на тясно Joy

# 206
Марги, отивай докладвай тоз салак, че заради вас пиша като някоя баба със средните пръсти, едвам едвам.. 😆

# 207
Момичета,
рядко ставам агресивна и действам по този начин, но също така съм много правдива и не търпя наглост и излишна злоба. Затова ви моля да рипортнете този профил (която от вас има Инстаграм):

Сами можете да видите какво е писал по повод Керем и как в сторитата си се е*ава с него и с Ханде. Ако разгледате профила и постовете му, ще видите, че е най-обикновен хейтър, който трупа лайкове на чужд гръб. Такъв човек не заслужава внимание, още повече поле за изява. Тъй като сам не се сеща да замълчи, надявам се с общи усилия да го накараме да го направи. Масово вече са се настроили против него. Аз се чувствам длъжна да споделя тук. Wink

В Туитър върви кампания да го рипортнат. Преди час се отчетох, не се цепя от колектива.

# 208
Докладвах го аз този.
Налбантова, мен съвсем ме обърка вече. Съм, не съм, мога да бъда.. 🤯🤯🤯

# 209
И аз го докладвах, върнаха ми, че не са го премахнали, че не нарушавал насоките им. За какво го докладвахте вие?

Общи условия

Активация на акаунт