Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Мо мичета, аз предлагам за женско име Masal/Приказка/, за мен е това името.

Това не беше ли най-красивата приказка, която Ханде и Керем ни разказаха?

# 301
Айлин харесвам аз, имам приятелка с това име. Както и Дилек (желание значи). И двете са страхотни момичета. Кардален е хубаво, както и Мелек.
Берк ми харесва за момче (пак имам познат), Алп и Али.

# 302
Аз си мисля ,че ако има дете ще е момиче и ще се казва Ава в превод небе,а и е с първата буква на майка и Айлин

# 303
  • София
Като се замисля, ако е момиче, на мен ми харесва името Ирем - означава "райска градина" на турски език. Подходящо ще е. Ако е момче, сигурно ще е Алп, да, на починалия брат. Бяха казвали името на бащата, спомням си, че беше в един диалог със Семиха. Беше от тези най-често срещаните турски имена (както при нас са Димитър и Иван) - Мехмед или нещо такова, не си спомням точно. Въпреки че в документа, който Алптекин гледаше, когато научи коя е Еда, имаше следната информация:

Име и презиме: Еда Йълдъз
Място на раждане: Истанбул
Дата на раждане: 14 август 1997 г.
Име на майката: Айсун
Име на бащата: Енгин
И т.н.

Както знаем обаче, това не е датата й на раждане. Май месец бяха казали, доколкото помня. А и би следвало рожденото й име да е Йълдъръм. Нали после си е сменила фамилията, след като родителите й са починали...

Редактирам се - сетих се! Мустафа. Така каза Семиха. Синът ми Мустафа...

# 304
За бебек на Серкан и Еда или Ханде и Керем питате? Trollface Дилек щом означава желание е хубаво име. Детето определено ще е много желано и чакано.
Пак смесих плодовете и зеленчуците.Flowers Cherries Flowers Eggplant

# 305
Нещо красиво 💜

# 306
Много ще се смея, ако имат момче и момиче и ги кръстят Керем и Ханде.

Не мога да посоча имена, не съм толкова запозната с турските им значения, но ще е нещо, свързано с небето май.
Феи, звезди, роботи... Момче - Космос, момиче - Галактика 😆😆

# 307
  • Пришълец
Много ще се смея, ако имат момче и момиче и ги кръстят Керем и Ханде.
...
Помислих си същото Joy

# 308
Тази седмица и според DigiLUP, Керем е № 1 Wink

Харесва ми тази класация. ❤️🥰
Номер 1, 2 - моите любимци и фаворити форевър. 🥰 Номер 3(готиното футболистче от "Квартала на богатите" 🙃, както Арас и Акън ми оформят любимата петица. 🦋❤️🥰🤩
Номер 8 не знам кой е, но не е за изхвърляне. 🤪 Както се казва в една песен - валят мъже.😍🔥

# 309
  • София
Момичета, и турските фенове не стоят безучастни. Много са се активирали. Толкова много коментари в защита на Керем чета и ми става много приятно. Само отделни индивиди пишат. И веднага под написаното започват нормалните хора да се възмущават. Лекари, интелигентните хора са излезли с официални постове, с които благодарят за смелостта на Керем. Така че той не е сам. Целият свят го подкрепя.

Някаква си ipek@sestraipekova взела, че се изцепила със следното послание:
(Забележете само какъв е никнейма - "сестра@ипекова". Защо ми се струва че е българк
а  )

Но Керем много достойно е отговорил. С емотикони на човече плеснало се по челото. Изумен е човека от пълната простотия на тази персона. Е как да не ги нарече "идиоти". То друго определение няма.
Чак ми е неудобно да преведа написаното от тази Ипек.

"Седях в кафенето с приятеля си без маска, правех точно това, което и ти, когато влезе в устата на Ханде и ме нарече идиот лошо момче"

Отговорите отдолу са хиляди. И всички са потресени от тази Ипек. Ето ви само няколко.

Качвам един отговор на една турска лекарка, който Керем го е лайкнал.

Много те обичам и красивото ти сърце. Като лекар на една от първите линии в борбата срещу covid знам колко вярно и правилно е това, което казваш. Не вие, а тези, които не знаят и не виждат истината, да се срамуват@KeremBursin

Другите ги слагам в спойлер

Скрит текст:

"Kereeeeem игнорирай ги, ако те не искат да разберат какво казахте, това е техен проблем, а не ваш.
Днес в Турция има повече от 54 000 нови положителни случая и те дори не разбират какво се случва, защото не искат да разберат.

---------------------------------------------------------------------------

Моля, не отговаряйте на отрицателни коментари, единственият проблем е, че те са твърде плитки и невежи, за да видят вашата чувствителност, вашето красиво сърце, те ви разбират много добре, обичаме ви много, радваме се, че съществувате, имаме голям късмет такъв чувствителен художник
-------------------------------------------------------------------------

Керем, забрави. Когато семействата или приятелите на тези хора се окажат в болницата, те ще си спомнят за вас и ще съжаляват, че са се отнесли с вас по този начин!
Имате цялата любов от много хора тук.
Фокусирайте енергията си върху цялата тази любов

--------------------------------------------------------------------------

Керем, моля те, моля те, не чети повече глупости, защото те са извели проблема на друго ниво, което няма нищо общо с това, което искаш да кажеш, ние те разбрахме отлично, по-добре е да не обръщаме повече внимание на това, защото ние ще се върнем loc@s. ще го направим
--------------------------------------------------------------------------

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 18:27 от БлагаВест

# 310

Интересно защо са решили да се излъчи толкова късно. 🤔

# 311
  • Пришълец

Интересно защо са решили да се излъчи толкова късно. 🤔
Някой днес се пошегува, че заради кадри 18+ Joy
На мястото на нашия нали ще има друг сериал, та затова вероятно...

Линде, българка или пък рускиня newsm78

# 312
Те луди ли са? В 22:45.... на мен не ми излиза тази публикация. Да,да... излезе ми

# 313
Ще ударим рейтинг 1 Joy

# 314
защо ли и аз това помислих..

Общи условия

Активация на акаунт