Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Възмутена съм! 22:45?!? Ще запазя мълчание...

# 316
Я да питам.... това 22.45 за началото на озета ли е, или за епизода самия? Ако е за озета, мен ме бройте заспала по средата на епизода значи, аз в неделя съм на работа сутринта..😂

# 317
Тотално изтрещяха ....

# 318
  • Пришълец
Подозирам, че ще се окажеш права Joy

# 319
Може дори да не сме в класацията, понеже Dizilah ще засича рейтинга на Войниците.... Две сериала на един канал в един и същи ден... не ми се вярва. То даже не знам Сомера и Адба дали ще ни отразят...
Подозирам, че ще се окажеш права Joy

# 320
  • София
Това е пълна подигравка с феновете на сериала, хора!!! Не знам кой го е измислил - продукцията ли, каналът ли, но са много зле. Първо, това е ромком, да си излъчват драмата с войниците по това време, за да не гледаме кървища и насилие в нормалните часове. А, пардон! Това не се санкционира в Турция. Но целувките от 10 метра на блър - да! Да им... Rage И второ, това е финал на сезона... Трябва да го промотират и излъчат в праймтайм, а не като някой третокласен филм - по късни доби, когато си излъчват повторенията. Мале, бясна съм!!! Това преля чашата на всичко. То бива, бива простотия. И моето търпение си има граници... Expressionless

# 321
Късничко е да. А дизи-мизи защо ще отчита рейтинга тогава? Да отразява тези, които започват в 20 часа. Не трябваше така да правят. И без това се настроихме, че няма да има епизод, поради заразените и невъзможността да се заснеме цял епизод. Дразнещо е, както се вика мястото не ни е изстинало още и вече е заето. Вярно е, че и Войниците си чака реда отдавна. Сигурно от 2 месеца ги промотират, но все пак не е редно.

# 322
Фокс нали четат тук, просто виждат колко от вас са затруднени да приспиват деца и да гледат сериал. Искат да му отделите цялото си внимание, а не на сцена, когато Серкан и Еда се гледат като котки, вас да ви дръпне някой малчуган с думите "Мамо, гладен/на съм, искам нескуик!" и вие да напуснете кораба без да сте видяли целувката каква е била 😆
Мен ме подразни повече прескачането на съботата, отколкото часът.

# 323
  • Монтана
Тази новина беше капака за този ден за мен!Как изобщо са приели такова решение от Fox?...Не удържаха на напъна на разни отровни агенции, рейтинги и хейтъри!Явно в съседна Турция трудно преглъщат такава световна известност!
Завистта и злобата нямат граници навсякъде, не само у нас!...Язък, много съм разочарована!
Но няма да спра да повтарям, че нашите имат нужда от подкрепа, от много фенска любов и разбиране и дано неприятните новини тази седмица да са само до тази...! Защото бяха доста тази седмица!
Аз съм с всички вас, ще поддържам всекидневен контакт с темата и ще чакаме по-добри дни за любимия сериал!

# 324
Само да попитам, щом войници ще се излъчва тази събота, другата не може ли да не ги дават и без това, ако нямаше заразени от екипа с ковид щяха да започнат не тази събота, а на 17-ти април.

# 325
По принцип отчитат рейтинг нон стоп и през деня също , нали има дневни сериали , просто в тоя час ще сме на дъното на класацията Joy Дано да сме без озет и без реклами поне Blush
Аз се радвам все пак , че ще има епизод следващата седмица, така по -бързо ще мине времето до юни. Ще има какво да се обсъжда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 326
  • София
Застинала съм в поза лотус. Медитирам от 30 минути. Не помага. Пръстите на ръцете ми сами заеха следната конфигурация - три пръста с преобладаващ среден. Не мога да ги контролирам. Ако изчезна идните дни... да знаете, че моят човек ме е закарал на 4-ти км. Вързали са ме с усмирителна риза и са ми взели телефона. Но всичко е наред. Ако котка не ми мине път, мога и да гледам другата събота от 22:45 с вас... Head Band

# 327
  • София
Застинала съм в поза лотус. Медитирам от 30 минути. Не помага. Пръстите на ръцете ми сами заеха следната конфигурация - три пръста с преобладаващ среден. Не мога да ги контролирам. Ако изчезна идните дни... да знаете, че моят човек ме е закарал на 4-ти км. Вързали са ме с усмирителна риза и са ми взели телефона. Но всичко е наред. Ако котка не ми мине път, мога и да гледам другата събота от 22:45 с вас... Head Band
Бърборанке, я по-добре твоето момче да те заведе с една каравана на същото прекрасно място при Ханде и Керем. Ще си пиете чай, кафе, ще се наслаждавате на морето. 

Ако ви стане студено ще си запалите огън и пред огъня Керем ще посвири на китара     

Само внимавайте да не объркате караваните през нощта. 

# 328
Бърборанка, поне ще е задушевно, ще сме само отбрана компания , само тези тотално лудналите, които не могат да изчакат неделя сутрин да го гледат на запис Joy

# 329
  • София
На този господин където искаха да блокират профилите заради каченото видео вижте кой е харес това видео

Нова снимка

Аз намирам. това харесване за напълно редно.В един отбор играчите винаги се подкрепят.Трябва да се причислиш към групата по интереси--на мрънкащи,уж недооценени,и най вече завистливи.

Общи условия

Активация на акаунт