Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Привет прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
прескачам да ви видя за бързо. Гледам тук сте завихрили пак интересни дискусии, приготвяте бански разни. Хареса ми.
БРО, защо така изпусна пак очилата? Успокой се, моля те. Кой ще ни води преговорите и ще ни предава исканията на Ханде и Керем, ако те закарат на 4-ти километър? Имаме си нужда от теб тук. (Ако някой външен ни чете може да реши, че всички вкупом сме за онова място, но това е друг въпрос... Stuck Out Tongue Closed Eyes)
Шегата настрана, момичета, но не мисля че трябва да се сърдим за това излъчване. Явно доста от актьорите са положителни за вируса и няма да имат участие. Отделно сигурно се е наложило да презаснемат част от другите сцени, за да ги адаптират към тази ситуация. Та в този ред на мисли е напълно нормално това с отлагането на епизода. Аз даже съм изненадана, че изобщо ще има епизод. Но от друга страна 38 свърши някак никак, та трябва да имаме някакъв клифхенгър, който да ни предизвика да чакаме втория сезон (не че така няма да си го чакаме с нетърпение). Дори си мисля, че епизода на 17-ти ще бъде и доста по кратък от стандартните. Та не се подготвям за нищо по-така. Но пак ще си чакам с вас, ще си правя преговор на старите серии, може ако ми остане време да си изгледам някой от другите сериали на Керем. Не си предизвиквайте нерви с такива неща. Стей позитив Heart, дет се вика. И бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover. Прегръщам ви. Hug
пп. Нали казах в предния пост, че съм забравила нещо - сетих се.
Вай, пропуснах да ти поздравя момчето. Малко на патерици, но: Нека е здрав, щастлив, обичан и обичащ.
Извинявам се момичета, толкова коментари се събират, че докато изчета всички и забравям половината неща, които съм искала да напиша. Май трябва вече с тефтерче да ви чета, за да не се излагам така. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 331
На този господин където искаха да блокират профилите заради каченото видео вижте кой е харес това видео

Нова снимка

Аз намирам. това харесване за напълно редно.В един отбор играчите винаги се подкрепят.Трябва да се причислиш към групата по интереси--на мрънкащи,уж недооценени,и най вече завистливи.

За мен това е да си вкараш автогол. Да нямаш уважение към човека, с когото си бил години наред и най-вече към теб самия. Да паднеш ниско, да играеш завоалирано, да чакаш някой друг "да скочи" и ти да се присламчиш към него. С право го е оставила, даже се чудя какво му е харесала.

# 332
  • София
На този господин където искаха да блокират профилите заради каченото видео вижте кой е харес това видео

Нова снимка

Аз намирам. това харесване за напълно редно.В един отбор играчите винаги се подкрепят.Трябва да се причислиш към групата по интереси--на мрънкащи,уж недооценени,и най вече завистливи.

За мен това е да си вкараш автогол. Да нямаш уважение към човека, с когото си бил години наред и най-вече към теб самия. Да паднеш ниско, да играеш завоалирано, да чакаш някой друг "да скочи" и ти да се присламчиш към него. С право го е оставила, даже се чудя какво му е харесала.
Честно, отдъхнах си, когато Ханде се раздели с този индивид. Никога не съм го приемала, като нейният човек. И съм била права. Не ме подлъга интуицията и този път.
Всеки може да се чувства обиден, засегнат и пренебрегнат по някакъв начин при една раздяла. Но трябва да остане човек. Не можеш насила да накараш някой да те обича. Още повече един мъж да се държи така, както обикновено постъпват зарязаните жени. Това неговото вече бие на диагноза.
Правя едно сравнение между Мурат-1 и Керем. И Керем се раздели с предишната си приятелка Серенай и то след дълга 3,5 годишна връзка. Да сте го видели до този момент да се занимава с нея. Дори все още те двамата не са се отписали един от друг в Инстаграма. Всичко приключи интелигентно и джентълменски. Може много да е наранен, но до този момент не е казал нито една обидна дума за нея.
Ето това е мъжко поведение. И се радвам, че живота ги събра двамата с Ханде. Дано да са много щастливи.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 21:29 от БлагаВест

# 333
Но трябва да остане човек.
За да остане човек, то първо трябва да е бил такъв.. Тя, тъпотията, не ходи по дърветата 😒

Сарп(Дениз) вече бил с отрицателен тест..

# 334
Аз мисля, че този час на излъчване на последната серия си е супер!
На нас може са ни се струва късно, но в Испания това е обичайният час на започване на филмите вечер, точно си е прайм тайм. За цяла Латинска Америка си е още по-добре там ще е 6-7 след обяд! Може да се надяват и някой от феновете да гледат Войниците 😬! Ако го пуснат преди тях ще е по-неудобно! Така ще има и повече време за рекорди в Туитър! 🤗
Керем, не го търсете днес, той е в реала! Сега с Ханде са си легнали на диванчето и разпускат! 😁😋Едно пиленце ми каза! 😜🤪

# 335
  • София
Момичета добре че преди тези действия на Мурат,Ханде е успяла да прогледне.То вярно,че любовта е сляпа ,но все пак откакто е без него колко по освободена и лъчезарна изглежда,между тях те си знаят,но действията след разрива им показват  различна култура и разбиране.на взаимност между двама души.Както и писах едни си изграждат нов живот,а завистливите търсят виновник за неуредиците на техния живот.

# 336
  • София
Този анализатор какво ги направи всички хейтъри срещу Керем. Много ме изкефи. Той е много гневен за това, че са се нахвърлили срещу нашето момче. Каза, че е абсолютно прав и че не е нужно да се извинява. Но въпреки това го е направил и така постъпва големият човек. Изказа се много ласкаво за него. Обясни, че той също е възмутен от безхаберието на сънародниците му. Каза, че Ханде е застанала твърдо зад него и го е подкрепила. Намекна, че това което се случи може да накара Керем и Ханде да се откажат от лайфовете. Обясни и какво точно значение е вложил в тази дума "salak". Това обикновено го използват като определение за глупава, идиотска постъпка.
Ако можете изгледайте го с БГ субтитри.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 11:54 от БлагаВест

# 337
Автоматичния превод не включва  - а на лайфа има ли превод? Аз пак малко ви изтървах, че се бяха завихрили нещата откъм работа, и сега гледам много новини - финал - таман ще наваксам.

# 338
  • София
Автоматичния превод не включва  - а на лайфа има ли превод? Аз пак малко ви изтървах, че се бяха завихрили нещата откъм работа, и сега гледам много новини - финал - таман ще наваксам.
На мен автоматичният превод ми се включва. Превежда се и лайфа.

Днес новините ни заливат една след друга. Ние се чудехме какво си шепнат на ушенцето Керем и Ханде. Няма скрито покрито. Ето сами чуйте какъв е бил разговора момичета.

Да обясним ли нашата любов

Не говори глупости

Защо?

Аааа не се срамувай...

Ето го и цялото видео!

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 00:43 от БлагаВест

# 339
  • Пришълец
https://twitter.com/i/status/1380198991690891274 🎶🌸

Блу, предвид колко рядко се появяваш и как поименно ни отразяваш, в смисъл такъв помниш кой какво казал , справяш се повече от добре, услужлива памет имаш наистина Blue Heart
С Лаура може и да сте прави, че не е чак толкова зле часът на излъчване и важното, че епизод все пак ще има, да но... предварително да кажа, че не съм черногледа, само си разсъждавам - аджеба как може финалът на сезона да го дадат по никое време, рейтинга ако ще е плачевен както си мислим - нямам добро предчувствие и за новия сезон. На нещо приключило зле не ми се вярва да му потръгне изведнъж и наново да стартира добре...
Пък дано ме опровергаят.

# 340
Марги, обстоятелствата са такива, не за друго. Дори не съм сигурна, че са предвиждали сезонен финал. Явно са били притиснати по една или друга причина, поради което са взели тези мерки.
Майната му на рейтинга, но половината каст няма ли го, сценаристите са с вързани ръце. По-добре така, отколкото сяършили в нищото и по някакъв тъп начин.

# 341
Марги много хубаво видеото с целувките им! ❤️❤️❤️
Вие още за рейтинга ли мислите? Аз изобщо не се вълнувам! 😁Даже ако е 0 ще влезем в историята : финален епизод за сезона с рейтинг 0,но ще има втори сезон 😝😝😝
В Туитър искат да правят 1М, тази събота, без епизод! Луди хора, луди фенове! 😂
Аз обикновено не съм по масовите мероприятия, но с този сериал, къде се набутах и аз не знам! 😄
Луда фенка станах! 😁😁😁

# 342
  • Пришълец
Преди всичко, здраве да е. Другото каквото-такова.
Лаура, тц. Аз също съм от тези дето не ги вълнува рейтинга по принцип ама сега като  стана ясно за продължението, позамислих се за миг и споделих. Но дотам. Нещата, които не зависят от мен и не мога да ги променя не ги мисля дълго Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес се навършвали 9 месеца от началото /Налбантова ако е тук би казала , че това си е една бременност/ Joy
 Един от любимите ми моменти -
Heart

# 343
  • София
Този Мурат Далкълъч не се успокоява.  Пак е качил нещо свързано с Ханде. Ще се поболее този човек.

Забелязвате ли, колко деликатно и постепенно ни открехват вратата двамата ХанКер. Първо Керем беше провокиран от мръсната офанзивата срещу Ханде свързана с онзи Мурат-2. Тогава той не издържа и на един лайф показа открито, че Ханде си е негова. Даже открито в ефир каза, че много си обича Ханде.
На лайфа пък онзи ден Керем, уж случайно, подхвърли покана към Ханде за екскурзия до Египет. Тя съответно прие. И той щастливо обяви, че скоро ще се приберат за да подновят снимките.
 Сега Ханде ни показва тези поздравителни писма отправени до двамата, но намиращи се "случайно" в нейния дом.
Много ми допада този начин на представяне на нещата. Някак си внимателно, леко завоалирано и много нежно. Не ни го натрапват и демонстрират, както го правят повечето им известни звезди.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 00:46 от БлагаВест

# 344
  • София
Линде, това ми изглежда като нещо старо (може да го е публикувал в деня, когато са излъчвали първи епизод на сериала) или пак е Фотошоп. Но няма подобно стори в профила на Мурат отсега. Wink

Аз съм оптимист. Мисля, че имаме шанс лятото да си вдигнем рейтинга. Особено ако сме в ден без голяма конкуренция. Знаем, че лятото няма много сериали. Според мен рейтинг от 5 пункта напълно ще устройва Фокс за летните месеци. За да можем да продължим до края на август и в началото на септември да завършим с красив, смислен и логичен край. Мисля, че с постоянните фенове, които имаме, плюс тези, които няма да има какво да гледат, все ще го докараме до 5. Simple Smile

Все още не ми е минало за това, че последният епизод на сезона ще бъде от 22:45 часа. Но каквото - такова. Не мога да го променя. Unamused

Nature Stars Лека нощ, къзларки! До утре... Nature Stars
Оставям ви със Серкан и “ти куче ли си, какво си”. Animal Dog

Общи условия

Активация на акаунт