прескачам да ви видя за бързо. Гледам тук сте завихрили пак интересни дискусии, приготвяте бански разни. Хареса ми.
БРО, защо така изпусна пак очилата? Успокой се, моля те. Кой ще ни води преговорите и ще ни предава исканията на Ханде и Керем, ако те закарат на 4-ти километър? Имаме си нужда от теб тук. (Ако някой външен ни чете може да реши, че всички вкупом сме за онова място, но това е друг въпрос...
)Шегата настрана, момичета, но не мисля че трябва да се сърдим за това излъчване. Явно доста от актьорите са положителни за вируса и няма да имат участие. Отделно сигурно се е наложило да презаснемат част от другите сцени, за да ги адаптират към тази ситуация. Та в този ред на мисли е напълно нормално това с отлагането на епизода. Аз даже съм изненадана, че изобщо ще има епизод. Но от друга страна 38 свърши някак никак, та трябва да имаме някакъв клифхенгър, който да ни предизвика да чакаме втория сезон (не че така няма да си го чакаме с нетърпение). Дори си мисля, че епизода на 17-ти ще бъде и доста по кратък от стандартните. Та не се подготвям за нищо по-така. Но пак ще си чакам с вас, ще си правя преговор на старите серии, може ако ми остане време да си изгледам някой от другите сериали на Керем. Не си предизвиквайте нерви с такива неща. Стей позитив
, дет се вика. И бъдете здрави
. Прегръщам ви. 
пп. Нали казах в предния пост, че съм забравила нещо - сетих се.
Вай, пропуснах да ти поздравя момчето. Малко на патерици, но: Нека е здрав, щастлив, обичан и обичащ.
Извинявам се момичета, толкова коментари се събират, че докато изчета всички и забравям половината неща, които съм искала да напиша. Май трябва вече с тефтерче да ви чета, за да не се излагам така.

Лека нощ, къзларки! До утре...