Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Това с Мурат най-вероятно е старо, от началото на сериала като и пожелава успех или е фотошоп. Simple Smile
Той директно едва ли му стиска да се заяде.

Усмивка за лека нощ! Flowers Hibiscus

# 346
  • In the light side of the Moon!
Привет 🤗
Линде, кой беше тоя Мурат 2 😂 , че съм много назад с клюките!

Мисля, че е по-добре да има епизод дори и в 22 часа, отколкото да няма и да остане незавършен сезона, там в нищото. И без това последния еп никакъв не беше (според мен) дори няма и да се мъча да го гледам с някакви субтитри. Финалния епизод за сезона, ще е скалъпен някак си и ще го изнесат Керем и Ханде на гърба си, виждаме, че имат затруднения, но в същото време правят всичко възможно да има някакъв що годе задоволителен финал и да угодят на феновете. Поздравления за усилята, които полагат, защото можеха като доста други сериали направиха....да спрат и да не се впрягат много. Ако добре си спомням ДЕК също спря в нищото след няколко епизода излъчени и причината пак беше много позитивни.

Аз така или иначе от може би 4-5 еп не гледам онлайн, загуби ми се тръпката...та за мен лично ще е без значение, в колко часа ще е излъчването, но според мен е компромисен вариант!

Прекрасен и слънчев петък вълшебни романтични момичета!

# 347
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 348
Добро утро и от мен, момичета! 💜
Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден!
Много ми е празно сега. Нямаме нито озет, нито снимки, нито пък фрагман за обсъждане... за новия час и аз съм разочарована, но след като премислих малко се успокоих, защото ще мога на спокойствие да си гледам епизода. Притесняват ме рейтингите, обаче. Дано още сме по другата "схема", за която Миси винаги казва, защото този късен час не знам колко положително ще се отрази на рейтингите.

# 349
Точно така, Магийке, слушай какво пее радиото 😆 Както казва един висок човек - Всичко това е само заради вас, и само заради вас...
Озет по-късно ще ви пусна, ето ви три снимки. Стари, но предизвикват хубави чувства в някои мадами ☺️

Тук, продуцентите ни показват едни прекрасни пердета, а между тях е седнал някакъв мъж, който се повтаря и на следващата снимка. Явно е от сериала 🤔

(Някой да знае къде се продават такив пердета? Дори и с мъжа между тях, няма проблем, ще го дам на някоя от вас 😉)

Тук не знам защо и на какво се смее същият мъж, но казват, че имал супер силата да успокоява женските сърца, които са притеснени за него от два дни. Бил тъжен някъде, но с тези снимки, продуцентите искат да им кажат да гледат над нещата и да се радват на хубавото време, което им носи този мъж. Пак казвам - не го знам какъв е, но вероятно е като коронарната артерия в женските сърца 😉

Има една приказка "Кот такоа", за това продуцентите орново ви подканват да се усмихвате "като" и "на" този мъж и си свиркайте 🙃

# 350
Момичета хиляди благодарности за изпратените линковете на
преведените серии. Страхотни сте.

# 351
  • Пришълец
Налбантова, някакъв познат на твоЙто Ханденце бил, ама разхлопва и други женски сърца Stuck Out Tongue Closed Eyes

Добро утро!

# 352
  • София
Привет 🤗
Линде, кой беше тоя Мурат 2 😂 , че съм много назад с клюките!

Скрит текст:
Мисля, че е по-добре да има епизод дори и в 22 часа, отколкото да няма и да остане незавършен сезона, там в нищото. И без това последния еп никакъв не беше (според мен) дори няма и да се мъча да го гледам с някакви субтитри. Финалния епизод за сезона, ще е скалъпен някак си и ще го изнесат Керем и Ханде на гърба си, виждаме, че имат затруднения, но в същото време правят всичко възможно да има някакъв що годе задоволителен финал и да угодят на феновете. Поздравления за усилята, които полагат, защото можеха като доста други сериали направиха....да спрат и да не се впрягат много. Ако добре си спомням ДЕК също спря в нищото след няколко епизода излъчени и причината пак беше много позитивни.

Аз така или иначе от може би 4-5 еп не гледам онлайн, загуби ми се тръпката...та за мен лично ще е без значение, в колко часа ще е излъчването, но според мен е компромисен вариант!

Прекрасен и слънчев петък вълшебни романтични момичета!
Меги, явно си изпуснала много интересен момент. Преди около месец започнаха по медиите да коментират за някаква нова връзка на Ханде с този Мурат Акдоган, който е доста влиятелен бизнесмен. Но накрая се разбра, че всичко това е кьорфишек. Само дето притесниха Керем. И той реагира скорострелно.  В един от лайфовете на живо демонстрира близост с Ханде, започна онлайн да си я прегръща и заяви, че той много си обича Ханде. От тогава двамата вече по-свободно се държат. За да не го бъркаме с предишният приятел на Ханде го кръстихме Мурат-2. Разбра се, че той си имал приятелка. Тя също се включи в коментарите и каза, че с Мурат ще съдят всеки, който се осмели да пуска фалшиви новини.

# 353
# 354
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Вече мога да си поема спокойно дъх....Всичко е наред....
Скрит текст:
За последната серия...Както са го решили така ще е ....Вирусът не прощава...Важното е болните да оздравеят и да видим един красив летен сезон на сериала и щастлив финал на историята на Еда и Серкан....

Някои от вас са сложили красиви подписи....Честито...
Магийче, за неуките, като мен на "вие" с английският....а и с много ситни букви си го написала Kissing Heart...Превод на подписа ти може ли...?

# 355
Керем е харесал това

# 356
  • Кърджали
Добро утро и от мен!
Не знам липсвах ли ви, но аз се завърнахххххх

# 357
  • Плевен / София
Добро утро и от мен!

# 358
Гости, разбира се. Purple Heart Преводът е "В крайна сметка това е любовта - опознаваш някого и се облягаш на него." /като се има предвид, че разчиташ на него и ти носи спокойствие, но в момента не ми идва по-точна дума от тази/. За това и снимката на Ханде и Керем как са се облегнали един на друг.
Алекс, липсваше ни, разбира се! Purple Heart

# 359
  • Пришълец
Добро утро и от мен!
Добре си се завърнала Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт