Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро, момичета !☺❤🌷

Желая ви слънчев и приятен ден ! За добро настроение и тонус  ви водя  Керем - секси, готин и много чаровен ☺❤

Flowers Hibiscus По отношение на  сериала- липсата на серия утре, късното му излъчване на 17 април от 22.45ч - нищо не можем да  направим, освен да приемем това решение. Да, определено ще ни липсва , защото дълго време свикнахме събота вечер да е специална , новите фрагове, новини и обсъжданията..... Но като всяко нещо си има 2 страни , а положителните са :
- болните от екипа ще се лекуват и ще се спре заразяването на другите ;
- ще си починат, дълго време снимат без почивка, а снимачния ден е дълъг и изтощителен;
- СЦ ще имат възможност да обмислят по-добре сценария и да ни предложат по-стойностни и смислени неща;
- ще могат да отделят време на семействата си и близките си т.е да имат лично време . Всеки човек има право на това.
- през ваканцията се надявам да има много новини за Ханде и Керем- време за семействата им, време за тях самите, да отидат заедно на почивка,екскурзия, да осмислят какво са постигнали в сериала, да обмислят какви са отношенията им " като приятели" или нещо повече...За всичко си трябва време-  за действие ,за равносметка, за нови решения.  Предполагам ,че са предупредени и двамата да внимават , защото за рейтинга на сериала допринася и това - заедно ли са нашите , имат ли в живота други изгори- кои са те  , всичко има значение.

Flowers Hibiscus Гамзе и Ханде - две  сестри.... Хубава е  и Гамзе , но нашето момиче блести с невероятна красота !

Алекс много се радвам , че си отново сред нас  и  се   надявам да си   здрава !❤

# 361
  • София
Flowers Sunflower Гюнайдън, прекрасни момичета! Flowers Sunflower

Можете ли да повярвате, че след срядашния сняг и облачното време вчера днес е изгряло такова слънце? Да, пет минути грее, пет минути се скрива, но се прокрадва... Пролетта се обажда. Напомня ни, че е тук. Винаги съм обичала четирите сезона, защото те ми напомнят за човешкото настроение. Как от много тъжен и замислен, можеш изведнъж да станеш усмихнат и щастлив. И обратното. Всичко зависи от обстоятелствата и заобикалящата ни среда. Много важна е настройката на човек, разбира се. Благодарение на вас и темата, на сериала и ХанКер аз си създадох един оазис с положителни емоции, където винаги грее слънце, екзотични птички чуруликат, сервират се шарени коктейли с чадърчета... Затова макар и около мен всичко да се разпада (образно казано), аз мислено се пренасям в този оазис на щастието и просто си свиркам, в главата ми зазвучава Голд и всичко става някак по-красиво. Наречете ме луда. Такава съм. Щастливо луда, че открих вас и сериала... Затова съм решила да не позволя на никакви странични фактори да развалят удоволствието ми от всичко, свързано с “Почукай на вратата ми”. Чакам с нетърпение втори сезон и им желая много успех на целия екип. Имам вяра, че ни чакат по-хубави времена. Nature Sun With Face

# 362
Gift Heart

Не намеквам нищо ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 363
Здравейте,момичета!

Пожелавам Ви прекрасен,слънчев  и топъл ден!  Kissing Heart

Не знам какво да мисля за последния епизод,сигурно хаштагът ще го пуснат в 21.00 ч Joy Но няма да се ядосваме,важното е,че лятото ще имаме нов сезон и тогава тепърва ще има да се поставят нови рекорди Kissing Heart
Явно от Фокс са решили,че не искат нашият сериал да подбива Войниците...но все пак!

Алекс,надявам се вече да си здрава и да си добре Hug

Малко стари снимки,когато са отишли да посетят Ханде на сета.

# 364
Алекс , радвам се, че си добре! 😘
Налбантова , сега свалям, всички пердета вкъщи и ти ги пращам! 😁Моля, в замяна изпрати ми този непознат мъж! Обещавам много да се грижа за него, да го обичам, даже и чорапите ще му пера! 😜

В замяна само искам ей, така да ме топли! 😘😍🤗

# 365
Flowers HibiscusАлекс, радваме се, всичко лошо да остава назад! Heart

# 366
  • София
Алекс радвам се да те видим сред нас. Пребори се ти с този коварен вирус. Сега се възстановявай и до лятото ще си напълно здрава за новия сезон.  Хайде от мен едни вкусни еклерчета.  

# 367
Аз се чудя пердета ли да искам за новото ни жилище, или Керем да дойде да сглобява мебели в горещите юлски дни? 🤯

# 368
  • Кърджали
Ааааа, оставих ви за нвколко дни без надзор и гледам образувала се навалица за един мъж. Тц, бива ли така 🤔 Той е за мен, трябва ми масаж, някой да ми носи вода, шоколад...
Благодаря, вече съм добре. Оздравявам вече. Сега остана и свекървата да се оправи, че нея по-сериозно я държи...

# 369
  • София
Алекс, добре дошла отново сред нас! Както казват съседите - нека остане в миналото. Hug
За добро настроение и вдигане на пулса те черпя с един вампир, който да ти изпие кръвчицата - знам, че би му разрешила... Grinning

А за подсилване на хормона на щастието те черпя с любимия ти шоколад:

# 370
  • In the light side of the Moon!
Здравейте 🤗
Линде, мерси за разясненията 🤗
Алекс 🤗

Този вампир всички ни е вампирясал 😎

# 371
  • София
Честно казано, разбира се, че искам сериалът да продължи и новината за втори сезон ме радва, но много повече се интересувам от това какво се случва с Ханде и Керем в реала. Ако са заедно, ще съм истински щастлива. Все едно близки мои приятели са ми съобщили, че ще се женят или чакат бебе. Толкова ентусиазирана се чувствам при мисълта за ХанКер! Ще следя с интерес кариерите им, но ще ми е много по-густо, ако са двойка и са по-активни в социалните медии заедно. Тоест, искам лайфове, сторита и повече ХанКер. Другото е темата ни. Не искам тя замира след края на сериала. Иска ми се да продължаваме да жужим тук, да споделяме, да се радваме заедно.

# 372
Алекс радвам се че си оздравяла Flowers Bouquet
Керем и Ханде сега са харесали снимката на Джанер
Нови снимки на Хектор

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 15:12 от sani1212

# 373
  • София
Честно казано, разбира се, че искам сериалът да продължи и новината за втори сезон ме радва, но много повече се интересувам от това какво се случва с Ханде и Керем в реала. Ако са заедно, ще съм истински щастлива. Все едно близки мои приятели са ми съобщили, че ще се женят или чакат бебе. Толкова ентусиазирана се чувствам при мисълта за ХанКер! Ще следя с интерес кариерите им, но ще ми е много по-густо, ако са двойка и са по-активни в социалните медии заедно. Тоест, искам лайфове, сторита и повече ХанКер. Другото е темата ни. Не искам тя замира след края на сериала. Иска ми се да продължаваме да жужим тук, да споделяме, да се радваме заедно.

Бърборанке, джанъм,  искам да ти вдъхна малко повече вяра и надежда относно нашите Ханде и Керем. Вчера изгледах едно от редовните видеопредавания на известният в Турция медиен коментатор Билял Озджан. Този човек е в този бранш от 45 години. Казват, че много от новите журналисти се учат от него.

Той каза в предаването си, "Знаете ли какво направи Керем снощи"? Докато стоеше той не разбра, че човек на Гюней Хади продължава да излъчва на живо."
Точно в този момент Керем е предложил на Ханде да си признаят за връзката. Думите му са били следните:
“Aşkımızı açıklayalım mı bebeğim?”  ("Да обясним ли за нашата любовта, бебче?")   
Каза че Керем е бил страхотен човек, страхотен любовник...

Не разбрах точно какво означава това, превода е със субтитри и е малко объркан, но Билял Озджан каза горе долу следното:
"Някой знае ли, но той все още е туитвал снощното предаване на живо, така че го няма. В 8-минутно излъчване на живо, сякаш гледахме любовен филм от 2 часа и половина. Случвало ли ви се е и на вас? Те сякаш изживяваха любов за първи път. Керем се смееше така сякаш това е първата любов в живота му. Ханде подобно на него сякаш никога преди не се е влюбвала."
Много красиви думи, нали.

Билял бей е изумен от толкова анти коментари и негативизъм срещу Керем.
Направи и много хубав анализ на поведението на двамата един към друг. Попита:
"Може ли двама нормални водещи актьори, без връзка помежду им, да са непрекъснато един до друг, тяло до тяло и да се чувстват толкова удобно. Мъж, който не е вашият съпруг или любовник, идва и ви докосва непрекъснато. Или така спокойно да си слагате главата на рамото на колегата. Може ли така удобно да прегърнете през рамо колежката, докато ви говори нещо, ако сте само колеги. Ако не е съпруг, съпруга или любовник. Ако сте нормални приятели възможно ли е? Възможно ли е такова нещо. Ние го видяхме на живо. Те все още не го признават с  думи, но то се вижда с поведението на телата им. Но ще настъпи и този ден . Бъдете спокойни."

Ние знаем какви са обичаите и нравите на съседите ни, така че напълно му се доверявам.
Да не говорим, че Керем си позволи пред всички да предложи на Ханде заедно да заминат на почивка в Египет. И тя прие. Той е казал, че зет му прави всичко възможно там да се чувстват добре.

Е какво повече искаме от тях. Единствено да са все така щастливи, да се обичат и разбират. А ние ще чакаме момента когато ще ни го съобщят официално. То ако зависи от Керем, вече да го е извикал силно всички да чуят.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 15:36 от БлагаВест

# 374
Прекрасен следобед  в петък , момичета !☺❤ Времето се оправя , слънцето блести. Време е за разходки сред природата, като Еда и Серкан. Къде ли са сега нашите плавници и как ли се забавляват ? Хайде , на пикник и да ви почерпя !☺

Flowers Hibiscus Усмивки  от Ханде и Керем  ☺

Общи условия

Активация на акаунт