Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ех, Линде, хубави неща ни споделяш.... Heart Но аз, докато не го чуя и видя лично от Керем и Ханде, не вярвам, колкото и да ми се иска. Simple Smile

# 376
# 377
  • Плевен / София

# 378
# 379
От продуцентите
MF YAPIM
@mfyapimtv
Hafta sonuna giriş yapıyoruz!
Балон
 #SenÇalKapımı

Навлизаме през уикенда!
Балон
#SenÇalKapımı

# 380
# 381
# 382
  • Монтана

Толкова красота от тези двама разкошни млади хора!А още повече колко си подхождат...без думи остава човек!
Каквото и да има помежду им, нека са здрави, все така успешни и много, много щастливи!
Блага вест, дано, дано да е така! Много, ама чок, чок, бих се радвала за тях ако са заедно като двойка в реала!
Дами, благодаря за възможността и удоволствието да ви чета и да бъда сред вас!

# 383
  • Плевен / София
Момичета, дайте да измислим какво ще правим по времето на излъчване на сериала утре, когато реално няма да има серия...

# 384
Гости, аз ще съм в туитър Joy ама ако организирате нещо и тук ще съм Joy например може всеки да  пусне по едно клипче с любим откъс от сериала Thinking

# 385
  • Плевен / София
Гости, аз ще съм в туитър Joy ама ако организирате нещо и тук ще съм Joy например може всеки да  пусне по едно клипче с любим откъс от сериала Thinking
Може  "любима реплика", снимка, песен....или кое най не ни е харесало...

# 386
  • Монтана
Аз предлагам всяка една от нас да гледа любимата си серия и да споделя страхотни моменти!...Ех, че хубаво ще бъде!
Ще се сещаме за различни моменти от сериала, ще бъде забавно!

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 18:33 от vai1

# 387
  • Плевен / София
Аз предлагам всяка една от нас да гледа любимата си серия и да споделя страхотни моменти!...Ех, че хубаво ще бъде!
Ще се сещаме за розлични моменти от сериала, ще бъде забавно!
Точно...това е супер.....и накрая да споделим....или най тъжната за всяка от нас....

# 388
  • Монтана
Може, може, че и най-смешната!...

# 389
  • София
Аз съм решила утре от 20 часа да гледам 37-ми епизод с превод, че още не съм. Simple Smile

Като разбрах, че няма да има нова серия, си  оставих тази с превод за тогава. Wink

Честно казано, още съм ядосана на Фокс, че решиха да ни излъчат финала на сезона от 22:45 и много ще се радвам, ако утре рейтингът на тези Войници е незадоволително нисък. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт