Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Монтана
И аз, Бро, никога не съм била злобна и не желая никому и на нищо неудача, но със сериала ни постъпиха под натиска на злобата и завистта от така заслужено спечелената световна популярност!
Не заслужаваше този прекрасен сериал да финишира по този начин, че дори и да става дума за финал на сезона, та дори и във време на пандемия!

# 391
Аз уж ви четях стриктно тази седмица, докато бях на почивка, но да питам Керем ще участва ли в прословутия финал на сезона и последно кога ще е той, утре вечер в 22:45 ли или другата събота?

# 392
  • София
Абсолютно, Вай! Все още съм ядосана за две неща:
- че не излъчиха финала на сезона от 20:00 в събота, както си е редно;
- заради глупостите, които се изговориха по адрес на Керем, които са причината за неговото затишие в социалните медии от няколко дни насам. Той и преди не беше особено активен, но тъкмо се беше отворил малко.

Та, хич не ме е срам да си призная, че с голям кеф гледам рейтингите на Дизилах тази седмица, защото всички сериали на Фокс са в червено. Паднали са им резултатите нещо. Wink Не съм злобна, не съм хейтър, но скорпионът в мен се обажда, когато ме настъпят. Animal Scorpio

И нещо забавно - фенове показват как ще изглежда Серкан във втори сезон. Joy

# 393
  • Пришълец
Другата събота, Деси. Ааа, то и това оставаше, Sweat Smile финал на сезона без някой от главните герои. Ще си участва Керем Simple Smile

# 394
Здравейте момичета ! Relaxed

Чета в Туитър, че сериалът е продаден в 54 държави. Hands Muscle Hands Metal

9 months
-54 COUNTRIES
-+2.2M subscribes on Youtube
-+1.7M followers on Instagram
-+113.000K followers on Twitter
-+1.200.000.000 views on Youtube
-+ 5M tweets (we go for more soon)
-every week the most talked dizi on social networks

Дано една от тези държави да е България. Много ще се надявам Диема Фемили или някоя друга тв да закупи сериала както направиха с Вятърничав и Обещание - сезон .3
Сериала си заслужава

# 395
  • Плевен / София
Другата събота, Деси. Ааа, то и това оставаше, Sweat Smile финал на сезона без някой от главните герои. Ще си участва Керем Simple Smile
Даже  повечето време ще гледаме Серкан и Еда, заради многото болни и контактните с тях....

# 396
  • Пришълец
Гости, забравих да уточня, добре си ме допълнила.
Хубава идея ви е хрумнала с Вай, всеки да изгледа любимия си епизод и да коментира. В събота вечер аз не мога да участвам особено активно в обсъждането, но винаги чета с удоволствие и съм на линия в случай, че решите да се настанявате в нова къща...
Дойде времето иначе да поправя грешката и да изгледам най-накрая 1 еп. без да прескачам моменти.... А любим епизод ми е фиктивния годеж (3 еп.) и най-вече рд на Серкан (6 ли беше) Heart Eyes

# 397
И аз така разбрах-другата събота, но в интернет се завъртя, че ще е тази и то без Керем, защото бил диабетик и се пазел.

# 398
  • София
За всички почитателки на стиснатата челюст на Керем... Sweat Smile

Ако има припаднали, извинете ме! Heart

# 399
  • Плевен / София
За всички почитателки на стиснатата челюст на Керем... Sweat Smile

Ако има припаднали, извинете ме! Heart
За равновесие....

# 400
Момичета, никъде не видях в пресата или където и да е, че Керем е диабетик. И да е, има лекарства и поддържаща терапия. Питах дори и мои приятели /турскоговорящи и живяли в Турция/, но и те не знаят нищо. Дано е поредната измислица. А и смятам, че ако е щеше да каже. /диабетът е лечим и вярвам, че ще бъда разбрана вярно/ Утре съм на линия. Аз започнах с епизод 1 и върнах лентата. Усещането е различно, но е толкова приятно и усмихнато. Забавлявам се с тях и вас.

Следователите сега сме ние. Кой, къде, кога с кого...

# 401
  • Пришълец
Здравейте момичета ! Relaxed

Чета в Туитър, че сериалът е продаден в 54 държави. Hands Muscle Hands Metal
Скрит текст:
9 months
-54 COUNTRIES
-+2.2M subscribes on Youtube
-+1.7M followers on Instagram
-+113.000K followers on Twitter
-+1.200.000.000 views on Youtube
-+ 5M tweets (we go for more soon)
-every week the most talked dizi on social networks

Дано една от тези държави да е България. Много ще се надявам Диема Фемили или някоя друга тв да закупи сериала както направиха с Вятърничав и Обещание - сезон .3
Сериала си заслужава
Това май ми е първият и единствен турски сериал, който предпочитам в оригинал отколкото с бг аудио. Отсега си знам, че няма да ми хареса, твърде много съм свикнала с техните си гласове Joy
В изключително редки случаи нашите да нацелят гласове близки до тези на актьорите, но това никога не ми е правило впечатление и не ми е от значение, понеже вместо двучасови епизоди със субтитри обичам 45-минутните, озвучени на български пък макар и понякога завършващи в нищото.
Ако евентуално някога започне по наша телевизия ще го забутат някъде за запълване на програмата, в следобедните часове примерно. Или по Диема Фемили през уикенда, не знам точно по кое време вървят ромкоми Smirk Вероятно ще ми е любопитно...

# 402
  • София
Аз мисля да започна да гледам първи епизод. И така всяка събота по един, е може и по два. За да си припомня всички подробности и когато дойде времето за втори сезон аз ще съм готова за новите серии.
Като смятам да се включвам и с коментари относно серията, която гледам. А вие също може да ме допълвате и да коментирате.
Това е любимият ми момент от епизод 1.

# 403
Утре вечер  италианките ще гледат първи епизод в Ютуб и ще туитват за 1М с  #EdSer # SenÇalKapımı # HandeErçel # KeremBürsin  

П.С.
Като гледам рейтинга на Сомера през седмицата, а и нас няма да ни има утре, ФОКС тотално са я "окъсали"- никакви ги няма,..  другата седмица да се търсят в долната част на таблицата .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 20:07 от mi_si

# 404
И аз мисля да си пусна първи епизод утре вечер, а защо не и още днес? 💓
Редактирам се: три възможни шапки за следващата тема:

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 19:56 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт