Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 080
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Влизам за пет минути, ядосвам го и си тръгвам....

# 646
Банани, захапани устни.. Ханде ще яде на Керем банана?
🍌 + 🐒 = 🤰🏻

# 647
🍌 + 🐒 = 🤰🏻

JoyJoyJoy

# 648
  • София
Сис дойде и ни разгада мистерията. Ей, тези днешните тийнеждъри, много са напред с материала бе... Grinning

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 17:41 от Бърборанка с розови очила

# 649
  • Плевен / София
🍌 + 🐒 = 🤰🏻
Ало....тринайсет годишните....На какво ви учат в училище...

# 650
Бро и Гости, понеже съм най-скоро завършила детската градина, там ни учеха да разказваме приказка по картинки. Казвам каквото виждам - бананче, маймунка... Маймунката изяжда бананчето. Ако го е изяла с "обелка" - няма да има малки маймунки, но ако го е изяла без нея - ще има малки маймунки 😆😆😆
А ти, ПРО такова, искам да се съсредоточиш и да не губиш разсъдъка си, щом видя банани, кученца и змийчета 🙃

# 651
  • Плевен / София
Бро и Гости, понеже съм най-скоро завършила детската градина, там ни учеха да разказваме приказка по картинки. Казвам каквото виждам - бананче, маймунка... Маймунката изяжда бананчето. Ако го е изяла с "обелка" - няма да има малки маймунки, но ако го е изяла без нея - ще има малки маймунки 😆😆😆
А ти, ПРО такова, искам да се съсредоточиш и да не губиш разсъдъка си, щом видя банани, кученца и змийчета 🙃
Какво да каже човек на логично заключение от видяно на картинки...

# 652
🍌 + 🐒 = 🤰🏻

😂😂😂😂🔝

# 653
Бро, има нещо, Керем да не знае и български и да ни чете, че като споменем, че нищо не е качвал и решава, че ще качи и най-безмилостно ще ни хвърля в размисли защо висят банани във фитнеса и какво се опитва да каже автора. Joy
Не мога да се съсредоточа откакто видях сторитата им. Не знам защо. Joy
🍌 + 🐒 = 🤰🏻
Joy Joy

# 654
  • Плевен / София
Кой казва, че Еда не може да шофира такава кола

# 655
  • София
Сис,
на Керем бананът със сигурност е обелен. Друг е въпросът дали е с пижама или без. От това зависят малките маймунки... Grinning

# 656
Значи, първо Ханде пише: “Чували ли сте за кафе?” И тагва фитнес залата и Керем в сторито. 3 минути по-късно Керем пуска стори с: “Имаме си и изкуство.” Според мен... са заедно... на фитнес. Grinning Така като гледам фона зад Ханде и спортния суичър. Stuck Out Tongue Winking Eye Вие какво надушвате, хрътки-къзларки? Grinning
Даам,заедно са,така мисля-@matchboxfitness Grinning
А за банана-...JoyJoyJoy
Изгледах 38ми епизод с превод,еми,освен всичко останало,тези погледи,държанието им един с друг ,неволните им докосвания...никой не може да ме убеди,че всичко е само за пред камерата.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 17:55 от Étoile*

# 657
Ще припадна с вас, човек за малко да излезе и вече се обсъждат и обелките на бананите 😂😂😂😂

# 658
№ 1 отново Wink

Няколко часа без интернет и какви работи стават тук ..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Те и "приятелчета" нещо повод дават - "Думам ти, дъще, сещай се, снахо" Cupid
Мики, да са ти живи и здрави сладурите Wink

# 659
  • Плевен / София
Още любими моменти...от любимата серия №1

Общи условия

Активация на акаунт