снощи 1 час се занимавах да го направя

В ученическите ми години бяхме 4 Габи-та по едно време, та оттогава не ми е било толкова забавно.
Наистина май не сме се засичали досега. Ако ви е по-лесно да ни различавате по фамилии (моята е Динева), или по номерации 1 и 2
, за мен няма значение.
Благодаря за лайфа, най-после ще си го изгледам целия със субтитри. 
Това го правя ей така, профилактично, отпуска ми се душичката и после, както се казва, си го премествам от единия в другия крачол. И си свиркам. Керем не могат да го достигнат по интелект, хванали се да го плюят. Смешковци! Аз също не ходя по заведения, нося маска, спазвам всички мерки и съм социално отговорна. Сблъсквам се с глупостта на хората всеки ден, постоянно някой ми обяснява как прекалявам, ама имаш си глава на раменете и право на избор. Живей си там и не давай акъл. Керем си изказа мнението, не е казвал да го слушат. Както и да е. Капат. Затваряме темата, че няма нужда от излишни нерви. 

Подкрепям изказаното вчера в лайфа мнение от Керем за носенето на маските и мисля,че е напълно прав - здравето и живота са над всичко ! Трябва да ги ценим и пазим !
Магийка, честит рожден ден на твоята половинка !!☺❤ От сърце ви желая здраве, късмет, благоденствие, много щастливи дни заедно , изживени в хармония, любов и разбирателство! Обичайте се и се подкрепяйте ! Още много поводи за радост в семейството!
Любовта винаги ни прави по-добри,по-човечни, по-разбиращи и прощаващи. В тоя ход на мисли и като продължение на среднощните ми размисли предлагам ,след като мине новия 39 епизод и сезонът приключи, може би следващата или по-следващата седмица като подзаглавие на нова тема " Любовта ги събра " , ако разбира се ви допада или пък да има други нови предложения...
Толкова са усмихнати и непринудени. Гледат се един друг с обич и уважение. Шегуват се, без да прекрачват някои граници. Личи им, че вече се познават добре. Ханде как сладко се криеше зад рамото му и се облягаше на него. Имитират се един друг. Шушукат си. Хареса ми посланието на Керем относно опазването на околната среда, както и това относно Корона вируса. Интересно ми стана с кого Ханде иска да се снима, за кой проект става дума, че я беше срам да си каже... Явно Керем харесва и уважава много Метин Акдюлгер, защото каза, че иска да снима с него, че бил страхотен актьор. Днес е споделил и стори с него. Явно се познават и са приятели. Все още не мога да преценя двойка ли са, но определено има нещо. Може да е започнало като хубаво приятелство, но според мен вече със сигурност са намесени чувства извън приятелските. Желая им много щастие и дано скоро го споделят с нас! Ще има да им се радваме... 

В ученическите ми години бяхме 4 Габи-та по едно време, та оттогава не ми е било толкова забавно.
Наистина май не сме се засичали досега. Ако ви е по-лесно да ни различавате по фамилии (моята е Динева), или по номерации 1 и 2
, за мен няма значение. 

, за мен няма значение. 

), ако ти кажа, че само от едно Д. успях да предположа и фамилията ти, няма да ми повярваш. 
Аз също нямам претенции 1 или 2 ще съм, нека съфорумките преценят.

Вие се разберете или за удобство Габи 1 да е Димитрова, защото другата се появи след нея нищо, че си следи Керем отпреди...
Препоръчани теми