Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Вчера в лайфа Керем каза, че хората, които ходят по заведенията и не си слагат маските, са глупаци(за което е напълно прав).Днес в Турция са излезли статии, които преекспонират нещата, а драгите ни съседи отново са срещу Керем. Този път в тренда е влязъл хаштагът #haddinibilkerembürsin , което означава "Знай си мястото, Керем Бюрсин". Наистина не мога да повярвам. Начетох се на какво ли не. Керем каквото и да каже или направи винаги ще е черната овца. Всеки път намират нещо, за което да го оплюват.

# 91
Благодаря О.А , точно се чудех сутринта какво е станало , защото аз пък нали следя само фенпрофили и коментарите бяха в защита на Керем и не можах да разбера защо го защитават, какво е станало Grinning
Мисля , че го има вече лайфа в англ суб , ще го погледна довечера, че така и не го гледах целия.
Намерих го , който не го е гледал

Марги свиквай, мисля дълго да се остана с този аватар Heart EyesHeart Eyes снощи 1 час се занимавах да го направя Joy

# 92
Мики, мерси за лайфа с английски субс, аз не съм го гледала още 💜

# 93
Вчера в лайфа Керем каза, че хората, които ходят по заведенията и не си слагат маските, са глупаци(за което е напълно прав).Днес в Турция са излезли статии, които преекспонират нещата, а драгите ни съседи отново са срещу Керем. Този път в тренда е влязъл хаштагът #haddinibilkerembürsin , което означава "Знай си мястото, Керем Бюрсин". Наистина не мога да повярвам. Начетох се на какво ли не. Керем каквото и да каже или направи винаги ще е черната овца. Всеки път намират нещо, за което да го оплюват.

В отговор на това пък, фенове веднага се организирахме и направихме хаштаг #arkandayızKeremBürsin / Зад теб сме Керем Бюрсин, в който се включих и аз.
Напълно прав е Керем в думите си и силно го подкрепям.

Я, кого виждам, Габи 1 и 2 имам чувството, че не са се засичали. Оптимистката, липсваше ми Kissing Heart

Ха, Габи 1 и 2 ... Joy В ученическите ми години бяхме 4 Габи-та по едно време, та оттогава не ми е било толкова забавно. Joy Наистина май не сме се засичали досега. Ако ви е по-лесно да ни различавате по фамилии (моята е Динева), или по номерации 1 и 2 Joy, за мен няма значение. Heart

# 94
  • София
Мики,
честит аватар! Пу-пу, ама много ти е хубав! Да не го сваляш никога... Heart Благодаря за лайфа, най-после ще си го изгледам целия със субтитри. Simple Smile

Относно анти хаштага за Керем и това, че отново са намерили за какво да се хванат хейтърите - @@@@@@@@. А сега си представете най-цветущите изрази на роден и какъвто друг език знаете. Wink Това го правя ей така, профилактично, отпуска ми се душичката и после, както се казва, си го премествам от единия в другия крачол. И си свиркам. Керем не могат да го достигнат по интелект, хванали се да го плюят. Смешковци! Аз също не ходя по заведения, нося маска, спазвам всички мерки и съм социално отговорна. Сблъсквам се с глупостта на хората всеки ден, постоянно някой ми обяснява как прекалявам, ама имаш си глава на раменете и право на избор. Живей си там и не давай акъл. Керем си изказа мнението, не е казвал да го слушат. Както и да е. Капат. Затваряме темата, че няма нужда от излишни нерви. Simple Smile

# 95
Здравейте ,момичета !☺❤🌷

Честит 7-ми април - Световен ден на здравето ! Честит  професионален празник на медицинските специалисти ! ❤🍀🌷
В условията на пандемия вече втора година с респект,уважение и благодарност  за  грижите ,  всеотдайността и професионализма им. С пожелание за  много здраве, сили и кураж в борбата за лечението и спасяването на човешкия живот. ❤❤❤

Flowers Hibiscus Подкрепям  изказаното вчера в лайфа  мнение от Керем за носенето на маските    и мисля,че е  напълно  прав  - здравето и живота са над всичко ! Трябва да ги ценим и пазим !

Flowers Hibiscus Магийка, честит рожден ден на твоята половинка !!☺❤  От сърце ви желая здраве, късмет, благоденствие, много щастливи дни заедно , изживени в хармония, любов и разбирателство! Обичайте се и се подкрепяйте ! Още много поводи за радост в семейството!

Flowers Hibiscus Любовта винаги ни прави по-добри,по-човечни, по-разбиращи и прощаващи. В тоя ход на мисли и като продължение на среднощните ми размисли предлагам ,след като мине новия 39 епизод и сезонът приключи, може би следващата или по-следващата седмица като подзаглавие на нова тема " Любовта ги  събра " , ако разбира се ви допада или пък да има  други нови предложения...

Момичета, прекрасен ден ви желая ! Бъдете здрави и вие , и близките ви  !☺❤

# 96
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kerem-bursinin-sozle … ye-boldu-41781901

Коментирано, но интересно. Гледната точка на Керем Бурсин, която на повечето не изнася. И защо спират сериали в момент на криза.

# 97
Nocturne
@nocturnestyle
Genç silüetler, özgün tasarımlar. @HandeErcel
 ve #Nocturne ile bir yaz gününe hazır mısınız? - #NocturneHandeErçel
Преведено от турски от
Млади силуети, оригинални дизайни.@HandeErcel
 и#Nocturne Готови ли сте за летен ден с? -#NocturneHandeErçel

# 98
Тази рокличка, която Ханде носи, на Nocturne с удоволствие бих я носила, но в при нас май не се предлагат...

# 99
Габи, проверих този хаштаг в подкрепа на Керем, в момента е тенденция в Испания 141 000 туита, докато другия е тенденция в Турция с 8 000 туита... нямам какво повече да кажа.

# 100
  • София
Ох! Изгледах си вчерашния лайф с превод и идвам да споделя, че май той ми е любимият... Heart Толкова са усмихнати и непринудени. Гледат се един друг с обич и уважение. Шегуват се, без да прекрачват някои граници. Личи им, че вече се познават добре. Ханде как сладко се криеше зад рамото му и се облягаше на него. Имитират се един друг. Шушукат си. Хареса ми посланието на Керем относно опазването на околната среда, както и това относно Корона вируса. Интересно ми стана с кого Ханде иска да се снима, за кой проект става дума, че я беше срам да си каже... Явно Керем харесва и уважава много Метин Акдюлгер, защото каза, че иска да снима с него, че бил страхотен актьор. Днес е споделил и стори с него. Явно се познават и са приятели. Все още не мога да преценя двойка ли са, но определено има нещо. Може да е започнало като хубаво приятелство, но според мен вече със сигурност са намесени чувства извън приятелските. Желая им много щастие и дано скоро го споделят с нас! Ще има да им се радваме... Heart Eyes

# 101
Я, кого виждам, Габи 1 и 2 имам чувството, че не са се засичали. Оптимистката, липсваше ми Kissing Heart

Ха, Габи 1 и 2 ... Joy В ученическите ми години бяхме 4 Габи-та по едно време, та оттогава не ми е било толкова забавно. Joy Наистина май не сме се засичали досега. Ако ви е по-лесно да ни различавате по фамилии (моята е Динева), или по номерации 1 и 2 Joy, за мен няма значение. Heart
[/quote]

Адашче, аз пък съм Димитрова и ако позволиш ще е по добре да сме като бананите с пижами В1 и В2, тоест Габи 1 и Габи 2. Нямам претенции коя ще съм.Blush

# 102
Момичета, чета сега има много гневни коментари по адрес на Керем по повод изказването му вчера в лайфа за носенето на маски. Цитирам :
" Не се ли заразихне с корона вирус докато се целувахте с Ханде?"
" Жалко е да обиждат така хората ,които не носят маски и да ги нарича глупаци.."
" Керем да обърне внимание на стила си.."
" Защо са известни такива хора ?"
' Кой си ти да обиждаш ?".
И още , и още....Разбирам това ,че са обидени от това , че Керем каза, че има хора посещаващи заведения и не носят маски,нарече ги глупаци, не мислещи за семействата си..., но пък никой ли не се замисля ,че във време на пандемия  трябва да се носят  маски и всеки има задължение да пази себе си и другите....
От една страна обидени, а от друга не мислят,че заразата се разпространява....
Не  разбирам тези хора написали толкова  гневни , а някои нелепи и грозни коментари....

# 103

Адашче, аз пък съм Димитрова и ако позволиш ще е по добре да сме като бананите с пижами В1 и В2, тоест Габи 1 и Габи 2. Нямам претенции коя ще съм.Blush
[/quote]

Адашче, (така можем да си се обръщаме една към друга пък Grinning), ако ти кажа, че само от едно Д. успях да предположа и фамилията ти, няма да ми повярваш. GrinningHeart Аз също нямам претенции 1 или 2 ще съм, нека съфорумките преценят. Grinning

# 104
  • Пришълец

Знаех и за съвпадението в първата буква при фамилиите ви, ГабриелКи Joy Вие се разберете или за удобство Габи 1 да е Димитрова, защото другата се появи след нея нищо, че си следи Керем отпреди...

Иначе не сте единствените адашки. Катетата и те са две, но при едната има допълнение - Супер_Катя.
Ели, също 2 бр. + Елинор, стават 3.
Мъри, Мари и Мери -  близки едно до друго потребителски имена.
Не търся сходства, те сами ми се набиват на очи Joy

Общи условия

Активация на акаунт