Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • In the light side of the Moon!
Ей, лудетини....
Здравейте!
ама много сте луди, а аз още по, че ви гоня до припадък!
Честно казано малко се зарадвах на почивката им от два месеца, определено целия екип има нужда да отдъхне и да презареди батериите. Причината да спрат не е много приятна, но какво да се прави ...в такива идиотски времена живеем.

Относно никовете и имената, моето си е такова .....Меги съкратено от Миглена, последните 3 букви са първите от фамилното ми име. Аз въображение голямо нямам и не съм се  и мъчила да мисля никчета !

Преескпонираха изказването на Керем и хейтърите се възползваха, ама нищо...всяко чудо за 3 дни, важно е, че Керем за пореден път доказа това, което ние вече си го знаем!

# 226
Здравейте! Hug
Благодарности към Марги и екип за поредната прекрасна тема! Chocolate Bar Cocktail
Чудех се как е възможно за два дни да изпишете толкова много страници, а то сезон финале, лайф, новинки! Сега да чакаме ли снимки на Ханде и Керем от Малдивите или може би от Занзибар, ако и при тях е модерно Stuck Out Tongue Winking Eye
Връщам се да ви чета, по-добре, че ще има пауза, щом имат и болни, дано сценаристите си съберат разпилените идеи и направят качествен продукт лятото. Ако не се лъжа в РП точно от 40 епизод се върна Айше К. и беше много добро завръщането, макар и да продължи само 10-12 серии след това.

# 227
Благодаря за новата тема момичета. До колкото разбирам няма да имаме епизод в събота така ли? А какво ще излъчват тогава на негово място? Много жалко че няма да можем да  го гледаме .
Не успях да гледам лайфа на Керем и Ханде за съжаление, може ли линк към видеото ако може?
Мисля че това е ново от Ханде :

Дано поне финала да е грандиозен и да не държи чак до новия сезон.
Може ли да попитам след спирането на сериала нали няма да затваряте или спирате темичките на Ханде и Керем за сериала?

# 228
  • София
Sleeping Идвам с традиционното си пожелание за лека нощ. Sleeping
Revolving Hearts Днес ще ви пожелая розови сънища, защото повече от всякога се нуждаем от тях. Revolving Hearts
Странна седмица е. Първо, обявиха финал на сезона. Знаем, че това не е финал като финал, че ще има продължение. Знаем, че е за добро. Но все пак ни стана носталгично. После ХанКер ни зарадваха с лайф. Днес осъмнахме с долни клевети по адрес на Керем. А по-късно дойде новината, че тази събота няма да имаме нов епизод - финал на сезона. Понеже аз съм вашата Бърборанка с розови очила, нося чифт такива за всяка от вас. Сложете си ги, затворете очи и обещавам ще сънувате в розово красиво. А утре, когато се събудим, ни чака един по-добър ден, с повече позитивни емоции и усмивки. Нека не гледаме назад, хейтърите скоро ще намерят нова жертва, а Керем е обичан и ценен. Това е важното. И в ситуации като тези си проличава кой е истински човек и кой - салтак. (Сис, това много ми хареса и си го крада. Wink)
#proudofKeremBursin

# 229
Прекрасни момичета  със страхотни имена, здравейте!🥰
За малко изчезнах, но ви чета с голямо удоволствие.Светя с фенера😂 и оглеждам всичко споделено. Заучавам имена😜😉, други се опитвам да отгатна😂, ама Налбантова не се дава. 😊
  Честит да ти е рожденикът, Магия! Нека пътят ви бъде лек и с много любов да вървите по него.
Vai, желая на твоето момче да бъде много щастливо, да стъпва смело и да вярва, че всичко е възможно!
Имахме си и рожденичка тези дни, но да си призная забравих кое момиче беше😌🙈😻.Скъпо момиче бъди здрава и нека радости, любов и светлина съпътстват живота ти!

На Марги и всички  момичета участвали с идеи за красивата къщичка, благодаря!

Не успях да се запиша в предната тема, а тя бе невероятна с толкова красиви гифчета, клипчета, имаше и стихчета.
Звънчето на любовта, с такъв кеф го натисна Серкан, че направо ми проговори, че беше Керем и с този жест показа на целия свят, че Ханде е негова и любовта им е истинска и всички да забравят за Мурат 1 и Мурат 2 🤭
Blue 💙💙💙🤗🥰💙💙.
Алекс, Мъри оздравявайте момичета, дано се чувствате по-добре с всеки изминат ден.
Керем е голям ЧОВЕК!
Аз съм Нина 🤗

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 00:42 от Ninika

# 230
Прочетох ви, искам да благодаря на всички ви за прекрасните емоции, докато ви четях. Two Hearts Имаше и радост, и тъга, и яд, и хубави думи за любовта (Бро, пожелавам ти винаги да се чувстваш така до любимия човек)!
Честити рожденици на Вай и Магия!
Честит празник на медицинските лица в темата, да имат сили да издържат тази лудост!
Забавлявах се много с никовете и имената ви, момичета, беше много интересно! Налбантова удържа фронта с името, затрудних се с paterina аз, с този магазин от комунистическото време, не ги помня много, имаше май някаква модна къща Валентина? Моето е ясно Joy
Относно изказването на Керем и последвалото извинение - яд ме хвана, че се извинява на идиотите, такава хубава дума използва, салак Laughing, той би трябвало да е свикнал толкова години да чува глупости по свой адрес, но явно сега е почувствал, че е прекалил, златно сърце има това момче! Heart Наистина ли е диабетик, да не е измислица? Не, че е толкова важно, но ми стана любопитно.
Финалът - когато - тогава, ние сме тук и ще го гледаме.
Сега, през месеците на пауза, е важно нито Керем, нито Ханде да бъдат "хващани" с някой друг, че всичко ще иде на кино, ще се спука розовият балон Joy Бро и Налбантова, предупредете ги, като се чуете, че могат само двамата заедно да излизат, да почиват, да си ходят на гости и т.н. Каквото преценят Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ на всички! Nature Stars

# 231
Ника ми идва от ученическите години. Бях голяма фенка на Twilight/Здрач. Гледах филма и изчетох четирите книги за седмица, последната Среднощно слънце авторката така и не я дописа навремето. Та хареса ми името тогава, ползвала съм го и при други регистрации и поща имам в абв от 2008 и така. Не пиша от години по форуми, имах регистрация тук и никога не съм си мислила, че ще се застоя. Но попаднах на тема номер 36 за Керем и оттогава не могат да ме изкарат от БГ Мама. Не се включвах в началото, но ми беше мнoго хубаво да чета какво пишете. Simple Smile

Гласили са ме за Марина, но майка ми решава да ме кръсти на баба.
Поздрав с адашката!

Лека нощ! Relaxed

# 232
Добро утро, момичета! ⭐

Пожелавам ви успешен ден, изпълнен с много усмивки и настроение! 💙
Така като гледам да не се надяваме на фрагман, например... или на каквото и да е било покрай епизода, щом няма да се излъчи тази седмица. Отделно мисля, че и лайфове няма да имаме повече след това, което стана с Керем, а той, милия, толкова тъжен изглеждаше вчера на клипа с извинението....

# 233
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 234
# 235
Добро утро Flowers Hibiscus
Днес майката на Керем има РД Hug

# 236
Керем също е № 1 Sparkling Heart

Днес правим 9 месеца Gift Heart Champagne

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 08:51 от mi_si

# 237
Добро утро! Nature Sunny
Чак сега изгледах извинението на Керем, чу ми се, че е можело вместо "салак" да използва някоя друга дума, като "келеме" например, те и за нея щяха да скочат, той какво си мисли Laughing Аз я знам като обидна дума келемето.
Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 238
Добро утро, момичета!

Да е жива и здрава Чийде ханъм и много внучета да види Stuck Out Tongue Winking Eye

Dessira, правилно се сещаш, това е името ми Sunglasses
Аз трябва да си записвам за да запомня имената на всички, но никовете поне помня Blush
Историята на mi_si беше много мила Heart

Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 10:06 от paterina

# 239
Стари снимки на Керем , гледайте на собствен риск, не отговарям за вашите кардиологични проблеми Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт