Гюнайдън, къзларки! 
happy birthday
на майката на Керем! Жива и здрава да е, че е родила и възпитала такъв прекрасен син, гордост за всяка майка. Нека е много обичана и щастлива. 

). Защото вместо истината да достигне и да бъде възприета от масата хора, може да предизвика обратна реакция. А "идиот" от 1900-та година означава "умствено изостанал", в корените си (атински и римски) - "обикновен гражданин". Ако е квалификация на определен човек си се третира като обида и е наказателно преследвана. Разбирам от вас, че Керем е диабетик и вероятно се притеснява за здравето си, което е разбираемо. Разбирам и гнева му заради болните в екипа, никак не са малко. И аз смятам неносенето на маски и наплива по заведения за безотговорно към себе си и другите поведение. Но съм и убедена, че публичните личности трябва да намират подходящите думи. "Келеме", ако е "празноглав", каквото е значението му за човек в българския, също не е подходящ израз.

)

Аз я знам като обидна дума келемето.

Аз я знам като обидна дума келемето.

Несериозно и непрофесионално ще бъде от страна на продукцията и телевизията да излъчат по-кратък епизод и то в такъв час, при положение че е край на сезона. Не виждам такава информация в официалните профили на сериала, продуцентите и Фокс. Надявам се да не е вярно, защото ще е голяма подигравка с феновете и няма да се приеме добре. 

Препоръчани теми