Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

# 241
Аз видях това
- връзката между Ханде и Керем е супер
- епизодите от сезон 2 има голяма вероятност да се излъчват друг ден , а не в събота
- Ханде, Керем и останалите от екипа са съгласни да им намалят заплатите, но да има 2 сезон
- 2 сезон ще почне първата седмица на юни
- снимките ще почнат през м. май
- за последния епизод- имало е големи промени в сценария, смяна на реплики, заради болните от Ковид
- прекъсването на снимките е добро решение по 2 причини:
1. екипът има нужда от почивка
2. ще има промени в сценария

# 242
  • София
Flowers Bouquet Гюнайдън, къзларки! Flowers Bouquet

Първо, Birthday happy birthday Birthday на майката на Керем! Жива и здрава да е, че е родила и възпитала такъв прекрасен син, гордост за всяка майка. Нека е много обичана и щастлива. Hug

Второ, предлагам да загърбим вчерашните събития и да мислим позитивно. Чакаме си последния епизод на този сезон и новини около предстоящия втори сезон. Nature Boom

Както е казал Чарли Чаплин: “Нищо не е вечно в този порочен свят – дори проблемите.” Така че рано или късно Керем ще забрави за нападките от вчера, а хейтърите ще се прехвърлят на друга “новина”. Нека не гледаме назад и не си създаваме повече отрицателни емоции. Лайфове ще има, сигурна съм. Керем и Ханде знаят колко радват феновете с тях. People Couple With Heart

# 243
Здравейте, момичета Simple Smile
Изтървах тази тема, а вие сте на път да я преполовите. Grinning
А гледам и драмааа с изказване на Керем и с извинение, хейтърство...
Моето мнение е, че правилно се е извинил за думата "идиоти". Публичното слово си е отговорно и трябва да се внимава как се изказват истини, касаещи много хора, особено в общество, оковано от предразсъдъци. (И ние си имаме пример за едни професорски квалификации на 80% от населението Wink). Защото вместо истината да достигне и да бъде възприета от масата хора, може да предизвика обратна реакция. А "идиот" от 1900-та година означава "умствено изостанал", в корените си (атински и римски) - "обикновен гражданин". Ако е квалификация на определен човек си се третира като обида и е наказателно преследвана. Разбирам от вас, че Керем е диабетик и вероятно се притеснява за здравето си, което е разбираемо. Разбирам и гнева му заради болните в екипа, никак не са малко. И аз смятам неносенето на маски и наплива по заведения за безотговорно към себе си и другите поведение. Но съм и убедена, че публичните личности трябва да намират подходящите думи. "Келеме", ако е "празноглав", каквото е значението му за човек в българския, също не е подходящ израз.
Това го пиша с цялото си уважение към Керем Бюрсин като човек и актьор. Много ми е различен и симпатичен, но ... си знае как е възприеман в Турция. Затова трябва да се въздържа от етикети.
Приятен ден, момичета Simple Smile

# 244
Ханде 1 е подкрепила Керем... индиректно Stuck Out Tongue Winking Eye
"Когато случаите са достигнали най-високото си ниво , погледнах в туитър, за да видя какъв е тренда...лека нощ" (или нещо подобно е превода Joy)

# 245
Добро утро! Nature Sunny
Чак сега изгледах извинението на Керем, чу ми се, че е можело вместо "салак" да използва някоя друга дума, като "келеме" например, те и за нея щяха да скочат, той какво си мисли Laughing Аз я знам като обидна дума келемето.
Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

Керем казва "kelime", което на турски означава "дума".
Иска да каже, че е трябвало да използва друга дума.

# 246
Феновете  подкрепят Керем в Twitter.
„COVID-19 е глобална пандемия, която притеснява всички. Заставаме до Керем в изявлението му и призоваваме всички да се включат -  #WearYourMasks. Това не е шега работа. Благодарим на всички, които ще се включат в този проект"
Феновете са решили да събират средства от негово име за благотворителност. Те искат да  превърнат този ден, който е пълен с негативизъм, в положителна социална промяна.
Успех на всички.

Браво, Керем. Всичко започва с първата стъпка, дори и в твоята страна.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 10:48 от st_ina

# 247
Ясно, благодаря за поправката, чу ми се позната дума и си я навързах, както ми харесва Relaxed Joy
Добро утро! Nature Sunny
Чак сега изгледах извинението на Керем, чу ми се, че е можело вместо "салак" да използва някоя друга дума, като "келеме" например, те и за нея щяха да скочат, той какво си мисли Laughing Аз я знам като обидна дума келемето.
Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

Керем казва "kelime", което на турски означава "дума".
Иска да каже, че е трябвало да използва друга дума.

# 248
  • София
Попаднах на тази снимка и ми стана мило... Heart Eyes

На Керем сигурно му липсва семейството. В едно интервю беше казал, че са много сплотени, защото през годините често са пътували и сменяли местонахождението си. Което ги е сближило, защото в края на деня това, което винаги остава, е семейството. Жалко, че точно преди празника на майка му трябваше да го нападнат и огорчат. И без това живеем в трудни времена. Беше излишна реакция за мен. Съгласна съм, че Керем като популярна личност трябва да премисля думите си. Но, тъй като не говоря турски, не мога да разбера какво точно е казал. Намерих преводи на езици, които владея, и в някои се казва “глупаво е да не носим маски на обществени места”, а в други се превежда като “хората, които не носят маски на обществени места, са глупаци”. Ако е казал първото, напълно го подкрепям и не смятам, че трябва да се извинява за думите си. Ако е казал второто, съгласна съм, че дори да е прав, е трябвало да се въздържи от употребата на подобни квалификации. Не за друго, а защото е ясно, че ще предизвика подобна негативна рекция в по-примитивната част от населението. Все пак смятам, че нападките срещу него бяха прекалени и думите, които се изрекоха, ненужни. Затварям тази тема, защото не искам повече негативни емоции.

# 249
Здравейте,момичета!

Честит празник на майката на Керем,да бъде много здрава и много горда,че е отгледала и възпитала такъв син!И скоро й пожелавам да се радва на много внуци Heart

Вчерашното поведение на Керем наистина показа колко по-стойностен човек е от всички тези,които се хващат за всяка негова дума.
Нека повече да няма такива случаи,доколкото е възможно.И да гледаме Керем и Ханде усмихнати както в лайфа от предишния ден.

Пожелавам Ви лек и спокоен ден,изпълнен с много положителни емоции.Hug

# 250
В ТикТок ,а  сега и в Туитър върви инфо, че епизодът ще го дадат тази събота от 22.30 часа. Щял да е доста по-кратък.
"SenÇalKapımı sezon finalinin Cumartesi 22:30'da yayınlanacağı söyleniyor..."
Имате ли някаква информация дали е вярно или е фалшива новина?

# 251
  • София
Мисля, че са “bullshit news”, както казва Керем. Wink Несериозно и непрофесионално ще бъде от страна на продукцията и телевизията да излъчат по-кратък епизод и то в такъв час, при положение че е край на сезона. Не виждам такава информация в официалните профили на сериала, продуцентите и Фокс. Надявам се да не е вярно, защото ще е голяма подигравка с феновете и няма да се приеме добре. Wink

В ТикТок ,а  сега и в Туитър върви инфо, че епизодът ще го дадат тази събота от 22.30 часа. Щял да е доста по-кратък.
"SenÇalKapımı sezon finalinin Cumartesi 22:30'da yayınlanacağı söyleniyor..."
Имате ли някаква информация дали е вярно или е фалшива новина?

# 252
Споредд феновете в епизода ще има 18+ кадри, затова от 22,30ч JoyJoyJoy

# 253
Според мен 22,30 е доста късно за епизод. В някои държави не ми се мисли колко може да е часа, което може да попречи на туитването и онлайн гледането, а да не говорим за турския зрител. Според мен не е добра идея, но те си знаят. Май не потвърдено.

# 254
  • Кърджали
Мисля че ако щяха да излъчват тази събота щяха да съобщят. Засега навсякъде разпостраняват информацията, че серия тсзи седмица няма да има.
Все още не мога да ви чета много активно, но ще гледам вече да се вклюпвам по-адекватно, че ще ме зажрсвите и ще ми искате трите имена, егн и номер на банкова сметка, за да ме допуснете пак във вашето висше общество... 🙄😜🤔😁

Общи условия

Активация на акаунт