Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 131
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Кърджали
Все си мисля че с навлизането на дигиталните платформи, телевизиите ще се наупат да си пазят сериалите и актьорите.Което ще рече че рано или късно трябва да настъпи промяна- клето ще рече че няма да се спират сериали и ще запопнат отново с по-кратки серии, с нормална дължина. Така както беше преди и ще излъпват по два сериала ма вечер или сериал и някое предаване. Това със серия от 20 до 23 и нещо си е жив ужас. По-евтино им било излизало, ама с толкова дълги серии качеството пада неизбежно.

# 406
  • София
Пускам ви един красив колаж и няколко предложения за шапки. На мен любима ми е целувката на Еда, но и кадрите от сутринта в леглото са им чудни. Revolving Hearts

# 407
  • София
Бърборанка всичките са много хубави, но моят фаворит е ето тази

# 408
  • Пришълец
...
Това е любимият ми момент от епизод 1.

Ах, Линде, ах Joy
От този момент нататък маргаритките не са това, което бяха - това мога да кажа Satisfied Допреди това прескачах сцени, подразниха ме с нещо дружките на Еда или друга е била причината, докато не стигнах до целувката и изпаднах в недоумение newsm09 Избързах да видя какво следва.... На другия ден имах неотложен ангажимент и трябваше да стана рано... Да ама се случи така, че въобще не си легнах. Joy

Бърборанке, красиви са, особено тези от сутринта Heart Eyes

# 409
Здравейте луди дружки Heart Eyes
Малко ви изпуснах от поглед и вие сте изписали света Grinning Smile
Връщам се да ви чета

# 410
  • Пришълец
Здравейте луди дружки Heart Eyes
Малко ви изпуснах от поглед и вие сте изписали света Grinning Smile
Връщам се да ви чета
Докато ни прочетеш ще сме изписали още толкова, Фили Joy

# 411
Дъждовният танц от друг ъгъл от мен 💜

# 412
Магийке, страхотни са Wink
Даже си свалих няколко, ей така за архив Sunglasses

# 413
Здравейте, по никое време. 😊
Ей не мога да се включа да напиша две думи, гоня срокове и май съм все в реала, а как имам нужда от приказка 😏.
Керем и аз не съм чувала да има здравословен проблем, с това тяло 🤩🤪, но знам ли, всеки си има тайни. И диабета не е личим , може само да се контролира и е тих убиец.
Сега ще чакаме сериала от реала- Има ли любов?
От телефона толкова. Хубава Вечер!
А ако някоя се изкуши и да напише продължение след 39 еп, ще го прочета с удоволствие. 😎

# 414
  • Плевен / София
И от мен нещо 18+

# 415
Всички целувки на ЕдСер в 2 минути Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/luvhanker/status/1380198991690891274

Оп

# 416
  • Плевен / София
Аз пак да си кажа....това клипче си е за първа страница

# 417
Привет, момичета! Днес тотално ви изтървах, че доста неща се събраха за правене, но успях да наваксам сега. Grinning
Алекс, радвам се, че си по-добре! Hug
Затъжих се по едно време и си пуснах част от епизода в Анталия. Няма значение, че съм го гледала около 5 пъти, такава емоция ми доставиха! Purple Heart
Мисля после да си пусна и аз 1. епизод и да се върна в началото. Grinning
Бро, много хубави предложения за шапки. Всички са прекрасни, ама тази открадната целувка ми е любима! Heart Eyes
Магия, каква красота и отново - какви цветове, контраст, яркост.. направо изящно направено! Heart Eyes
И един хубав колаж да се сещаме за тази сцена Grinning

# 418
  • Плевен / София

# 419
Момичета , още не съм ви изчела , но искам да споделя колко ме е яд ,че Керем се е извинил ( но явно така е преценил ,че е по добре , не му е било лесно )  . На кого - на простаци , за които неносенето на маска е най малкият кусур ...за всичко останало ставащо в Турция през последните 10 години  не ми се пише  Само ще перифразирам  репликата на един турски прогресивен журналист - какво да се прави , в Турция са 7 млн. прогресивни свободомислещи хора срещу 70 млн . ниско културни живеещи векове назад .
Дано не съм права , но след 10 години дизи сектора  ще е съсипан , ще станат като индийските детско-старчески  сериали с дългото гледане и мудния наивен сюжет . Да живеят интернет платформите , НО да не забравяме ,че Ердоган като нищо може да ги забрани да се излъчват в Турция Rage , доколкото знам се май се опитаха да цензурират Нетфликс .
Хайде стига лоши мисли .
Приятно ми , е аз се казвам като носителя на няколко Оскара Дей Луис , но никът ми е в чест на моя татко Филип с най красивите сини очи , които съм виждала , за съжаление не доживя да ме види нито булка , нито да види внука си . Така ,че предпочитам Фили Grinning
Е , не знам дали очите на Ромина Бърборанка са като на Хандето , моите клонят към тези на Керем ( аз съм определено от неговия отбор , заради очите , не заради друго Stuck Out Tongue Winking Eye ) само ,че към неговото златисто кафяво и сиво , да се добави още повече сиво и много зелено Simple Smile .Какво да се прави - мутация на цвета Smiley
Връщам се пак назад да чета  , а после напред Grinning

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 21:32 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт