Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Вчера Керем е отговорил на свои фенове следното:

“Не бъдете тъжни. Аз не съм тъжен. Нещата се случват, учиш се. Позволете, каквото и да ви се случва, лошо или хубаво, то да ви повлияе позитивно и продължете своя път.” Общо взето казва “всяко зло за добро” и “човек се учи от грешките си”. Удивителен е! Heart

# 466
„Sen Çal Kapımı“ на фестивала в Кан! Поздравления за целия актьорски състав и екипаж, заслужено!

https://twitter.com/aleytheboss/status/1380843166673334273?s=20

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 15:54 от sani1212

# 467
Вчера Керем е отговорил на свои фенове следното:

“Не бъдете тъжни. Аз не съм тъжен. Нещата се случват, учиш се. Позволете, каквото и да ви се случва, лошо или хубаво, то да ви повлияе позитивно и продължете своя път.” Общо взето казва “всяко зло за добро” и “човек се учи от грешките си”. Удивителен е! Heart

Много красиво, Бърборанка , но аз не виждам такъв туит на Керем. Или е изтрит или е фенско творчество Thinking следя му всеки ден профила и не съм го видяла нито преди нито в момента

# 468
Поли, тц.. Виж, че не върви, за това ще си седиш Мики, остаряваш явно 😆
Негов е, но наистина не се вижда в неговия профил. Потърсих жената, която е цитирана и от там излезна.

# 469
Благодаря , г-жо Налбантова, открих го , егати забутания туит Joy открих го , даже го ретуитнах , да си го гледам Heart Eyes 
възрастта не прощава  Joy

# 470
  • Плевен / София
Благодаря , г-жо Налбантова, открих го , егати забутания туит Joy открих го , даже го ретуитнах , да си го гледам Heart Eyes 
възрастта не прощава  Joy
Всяка възраст е красива по своему...моля...моля ...

# 471
Ей така я слагам тази къдравелка,за разкош 🥴
възрастта не прощава  Joy
Ако съм от махалата и съм на 13, то няма да е кой знае какво да съм г-жа, вероятно и майка ще съм на 2 деца, а 3то ще е на път 😆
Ама да ме извиняваш, с моите 13, но не от махалата, още съм малка за г-жо 😆 Дете съм, дори, когато използвате мръсни думи, слагайте 🔞, за да знам да не чета този коментар, защото после ще ме питат кой ме е научил и аз няма да знам какво да кажа 😆😆

# 472
  • Плевен / София

Ако съм от махалата и съм на 13, то няма да е кой знае какво да съм г-жа, вероятно и майка ще съм на 2 деца, а 3то ще е на път 😆
Ама да ме извиняваш, с моите 13, но не от махалата, още съм малка за г-жо 😆 Дете съм, дори, когато използвате мръсни думи, слагайте 🔞, за да знам да не чета този коментар, защото после ще ме питат кой ме е научил и аз няма да знам какво да кажа 😆😆

# 473
Събота без Серкан и Еда не е същата 😢🤖♥️👼.

Браво на този ден. Благородно завиждам.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 18:33 от Антония Симеонова 675288

# 474
Поздрав от  Ийгит Калъч!

# 475
  • София
Мави е невероятен бонбон. Как да не го нацелува човек това мъниче.
Пожелавам на Ханде един ден и на нея едно такова слънчице.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цитат
dariVale
Ако сте коментирали се извинявам, но ще попитам преводачите. Какво казва Керем в лайфа, за който се извинява - да не се носи маска е глупаво или който не носи маска е глупак?

Керем каза, че тези които ходят по кафенетата и си свалят маските са  (salaksın). Това е точната дума, която той употреби. Превежда се като идиоти или като много глупави хора.  Според мен даже е много мек. Те не само са идиоти, те са безотговорни. Безотговорни към себе си и към всички около тях. Не може да се държиш така все едно не ти пука за другите около теб. 

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 18:44 от БлагаВест

# 476
Добри сме Wink

А дори няма епизод тази вечер Wink

Revolving Hearts

# 477
  • София
Едно много интересно интервю с нашият красавец Керем Бюрсин, направено на испански. Може да се гледа с български субтитри.

# 478
  • София
Къзларки,
на мен ми излиза по-различно. Показвам - има си опция tweets & replies, където излизат всички отговори на Керем. Ето:

# 479

Общи условия

Активация на акаунт