Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
865К
Размазваме конкуренцията Wink

877К

# 496
  • Монтана
Гости, твоето пътешествие е невероятно красиво! Аз благодаря!
mi_si, аз нямам съмнение за размазване! Отвяваме ги!

# 497
  • София
Mi_si,
щяхме да размазваме конкуренцията, ако имахме такава. А ние сме просто недостижими. Там, където сме ние, няма друг турски сериал просто. Heart

# 498
Носят се слухове, че другата събота ФОКС може да ни размени с Войниците. Зависело от 3-те рейтингови системи, какво ще покажат утре Wink
900К

# 499
Момичета, аз си пускам след малко 37 епизод с превод и отварям семките Heart

Е, няма да е същото без емоциите тук, но пак ще се наслаждавам на Еда и Серан в събота Heart Eyes

Hug на всички!

# 500
  • Монтана
Mi_si,
щяхме да размазваме конкуренцията, ако имахме такава. А ние сме просто недостижими. Там, където сме ние, няма друг турски сериал просто. Heart

Бро, по-хубаво и точно не може да се каже! А снимката стдолу направо убива!

# 501
В момента всички агенции, които измерват рейтинга в реално време се занимават с нас. Дали ще направим 1М. Продължава да няма актуална информация как се движат сериали и предавания към момента....
#EdSer
915К
Малко остана... Wink

# 502
  • Плевен / София
Хайде малко остана да направим 1 млн.....

Аз започвам със серия №1....всичко започна с една отнета стипендия и един "робот", който смяташе, че никога не греши....Животът показа друго....Греши...но откри любовта и разбра, че най важното не е работата и професионалният успех, а да имаш до себе си някой на който да можеш да кажеш ...
"Обичам те...ще ми простиш ли..."

# 503
И Керем влезе в тренда:
#Kerem
42.7К
#EdSer
941К

# 504
Добър вечер, мили съфорумки! Малко ми е тъпичко без епизода на нашия сериал, но ще изтърпя до другата събота. Запълвам си времето, като преповтарям някои епизоди.Току-що изледах 22 епизод - ревнивата Еда  и увереният в чувствата си Серкан.Прочете я като книга- такова точно и вярно описание на вътрешния ѝ свят ! Красиво! Как издържа милата  на този пъстър ,изпълнен с любов мъжки поглед !
  Благодаря на  kukli4ka456 ,че сподели отношението на нормалните и културни  хора към Керем и Ханде.Това е важно и показателно .А ,че някои с два ръста чело са реагирали първосигално на излючително точните думи на нашето момче... какво да се прави!? В такива моменти се сещам за думите на Бъртнард Ръсел "Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения.“
  Лека вечер!

# 505
  • Плевен / София
"рекламите" свършиха....гледането започва Kissing Heart

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm  21,755,707 views  •Jul 9, 2020

с превод...

https://ok.ru/video/1790644128439

# 506
# 507

Ех, тези чорапи 🤐🤐🤐

# 508
Честито Champagne
#EdSer
1,02М

# 509
  • София
Сани, много ти благодаря за това видео. Ако искаш ми вярвай, но точно днес се бях замислила, как да сглобим всички лайфове на нашите ХанКер. И ти явно си ми прочела мислите. Страхотна изненада ни правиш. Заслужаваш да те почерпя. 

Общи условия

Активация на акаунт