Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Кърджали
Али, браво за изпита!
При нас лечебницата продължава да е отворена, сега пък Малчо се разболя.. Писна ми.... Човек не може да си пусне една серия да изгледа на спокойствие тия дни.

# 616
Сани, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, любов и сбъднати мечти! Heart

Явно не само аз съм с изпитите тези дни. Joy Моят обаче предстои на 17-ти, та и аз тези дни мисля да ви лиша от моето присъствие (със сигурност няма да липсвам) и ще се „видим“ след това. JoyHeart

# 617
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Честит рожден ден, Сани! Heart Eyes Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти! Hug
В очакване на събота сме , и в 00ч да го пуснат епизода , пак ще съм тук Joy
Алекс, радвам се , че се завърна и си здравичка, бързо оздрвяване и на твоето момче! Kissing Heart
Прегръщам ви всички!
Скрит текст:

# 618
Мики,страхотни сладури си имаш!Да бъдат все така прекрасни и да Ви носят много поводи за гордост и радост! HeartHeart
/и моето момче има такава пижамка,любима му е Kissing Heart /

Алекс,бързо оздравяване Kissing Heart

# 619

Нямаше да пиша повече засега, че съвсем се разсейвам, но тези мъници в скрития текст няма как да ги подмина - такива сладури сааа, да не им е уроки ... Heart EyesHeart EyesHeartHeart Да са ти живи и здрави, и винаги така усмихнати. Heart

# 620
Споделям един любим момент....горкия Керем тук мислите му незнам дали изобщо са в сценария🔥

П.с Гледайте го в очите не на други места,че не е за слаби сърца😁

# 621
Taка като ги огледах и двамата (да се разбира Керем) мисля, че изобщо мислите му не са там и някъде около (или по) Ханде, ама къде ли....
Бро ще каже най - добре Grinning

# 622
  • София
Поради липсата на новини около сериала и активност на нашите, изгледах сигурно всичките интервюта на света с Керем... Grinning Направи ми впечатление, че изглежда много нервен почти винаги. Не му е особено комфортно пред камера. В някои предавания изглежда по-спокоен. Но като цяло не му е най-любимото нещо да дава интервюта и говори пред журналисти, което е доста странно за актьор. Ще дам пример с интервютата по повод военния филм, където си партнира с Бурак Йозчивит. За сравнение, Бурак говори много бавно, спокойно, Керем пред него изглежда като кълбо от нерви. Не го казвам с лошо. Напротив. Има чар в това. Стои много искрен и неподправен. Дори е сладко. Но се чудя на какво се дължи, честно казано. На лайфовете не го демонстрира. На тях е доста освободен, бих казала. Като че ли в последните интервюта вече е по-спокоен. Или заради маската не мога да преценя добре. Абе сладък Керем, много сладък, мил, възпитан и интелигентен. Лично аз съм си го кръстила “мистър чар” и “най-големият чаровник на света”. Heart Eyes

Редактирам се, че видях поста на Елинор и написаното от Магия. Момичета, нещо съм се повредила - гледах им погледите и започнах да се опитвам “да ги прочета”. После се загледах по-внимателно заради вашите щуротии и какво да видя. Каква е тази поза на Керем, какъв е тоз разкрач? Това, ако го забележа по време на серията, изпуснала съм диалога значи... Grinning

# 623
  • Пришълец
Болните да оздравяват, а липсващите да се завръщат и да се похвалят с успешно взети изпити. /Габи, ти така си мислиш, тук всичко се усеща - и присъствие, и отсъствие, но е хубаво така като се отбива кой когато може, било то и за малко/ Kissing Heart ТвоЙта адашка, вечният оптимист и тя не е особено редовна между другото...

Мики, много са сладки наистина. Heart Eyes

# 624

Керем се е издигнал до 2рото място. Трябва да стане 1ви, навсякъде другаде сме топ. ❤️

# 625
  • София
Имаше едно клипче навремето с Пике, Шакира и неговия Пикетон (досещайте се сами). Joy Ние как ще го наричаме - Керемтон, Керемшушон, Керемон или? Grinning И ако някоя от вас намери гифче със сцената, когато отиваха на билярд, ще съм радостна да го сподели. Само Керем, разбира се, на влизане... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 626
Керемшушон, не мога Grinning Grinning, малко сякаш намекваш нещо за размера ми се струва Grinning

# 627
Бърборанка, ако си спомняш първото общо интервю , което ние гледахме на Керем и Ханде , ето това

Той постоянно си играеше с ципа на обувката си , изглеждаше нервен , притеснен , тогава тук почваха теории от 1001 нощ , че бил притеснен, защото Ханде е до него Joy тогава Диди дойде и ни поля с един студен душ , че държанието на Керем не е изобщо необичайно и той просто си е такъв Blush Изглежда все едно не го свърта на чина в училище Joy от онези супер умните деца, които запомнят всичко в час, но са хипеактивни и постоянно се въртят и подскачат на чина Joy
Не мисля , че на лайфовете може да се види точно, защото там им виждаме само главите, той може да си потропва с крак през цялото време Joy Още тогава, когато гледах това интервю и Диди кааза, че той просто си е такъв , му се възхитих, защото за човек с такива импулси/тикове ли как да го нарека , той се владее изключително пред камера и когато трябва да влезе в образ , си е на 100% в образ.

# 628
  • София
Магия,
ако размерът играе роля в името, то трябва да е нещо такова:
- Титан Бюрсин;
- Негово величество;
- Голямата работа.

Няма да продължавам... предавам ви щафетата, че се чувствам неудобно вече. Grinning

Да, Мики, така е - наистина е за възхита това, че влиза напълно в образ и от Керем не остава и следа. За мен е много странно как един актьор е толкова нервен, неспокоен, бих казала точно хиперактивен и в следващия момент изиграва безчувствения Серкан Болат, който познаваме от първите епизоди, например. Също така, неведнъж сме коментирали, че мимиките на Керем са си отделен вид изкуство. Ревнив, усмихнат, забавен, влюбен, ядосан, раздразнен, заядлив и т.н. Великолепно играе. Този човек не спира да ме изненадва. Определено тези около него не скучаят. Simple Smile

От страницата на сериала са споделили тази снимка по молба на феновете:

Да коментирам ли какви мисли ми нахлуха в главата? 18+ са... Или да изчакам да се стъмни?? Joy

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:04 от Бърборанка с розови очила

# 629
  • Пришълец
Бро, нека не се е стъмнило можеш да споделиш, тъкмо я няма Налбантова. Само на 13 е милата, подобни мисли са ѝ чужди Joy

това си го отмъквам.

Общи условия

Активация на акаунт