Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Честита да е рожденичката. Да е здрава, много щастлива и обичана. Flowers Tulip Cake

Една седмица без епизод и му отпуснахте края. Като видя Signal и липтона се сещам за наще. Сега неизбежно и с бананите ще си правя асоциация. А тях купувам редовно. Laughing

# 661
  • Плевен / София
Още....как  да представиш "годеницата" си, когато не знаеш името и...

# 662
Какиките в темата бяха много засилени - банани, салами, питони, още видове змии и изведнъж? ТИШИНА 😆
Къде ли се скриха 😉 Не питам, не очаквам и отговор - отишли са до магазина за банани, ако са им свършили 😆

# 663
  • Плевен / София
Тук сгодените станаха повече от предвидените....

# 664
Какиките в темата бяха много засилени - банани, салами, питони, още видове змии и изведнъж? ТИШИНА 😆
Къде ли се скриха 😉 Не питам, не очаквам и отговор - отишли са до магазина за банани, ако са им свършили 😆
за банани не знам, ама за дрешки за бананите - много вероятно 😂😂😂

# 665
  • София
Бананите никога няма да са това, което бяха. Нито анакондите. Grinning

Вече разбирам защо нашият сериал се казва "Почукай..." И "вратата" вече има друго значение... Grinning

# 666
Бананите никога няма да са това, което бяха. Нито анакондите. Grinning

Вече разбирам защо нашият сериал се казва "Почукай..." И "вратата" вече има друго значение... Grinning

От стори на Ханде.

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1381631610798407689

Me, trying to analyze what we see in the reflection.
Аз, опитвайки се да анализирам това, което виждамe в отражението.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 18:47 от midnight__sun

# 667
  • Плевен / София
Малко да ви поохладя....
Великолепната четворка...Фифи определено ми липсва...СЦ пропиляха образа и

# 668
Още една паднала от балкона! 😂😂😂
След кратко ровене в страницата на фитнеса вижте какво намерих! Чии ли са тези ръчички и гърдички?

# 669
Здравейте!

Честито на рожденничката!

Болните да оздравяват! Прекрасни дечица видях в скрит текст, да са здрави!

" Тези от Мамата ми разкатаха и флората и фауната... Да не се казвам Керем Бурсин, ако влзена още веднъж във вашия форум... Хандемиии... Ела, ела , да четеш... И аз не знам български, но гугъл превежда... Уж... Аманииим, гел, гел..."

# 670
  • Плевен / София

" Тези от Мамата ми разкатаха и флората и фауната... Да не се казвам Керем Бурсин, ако влзена още веднъж във вашия форум... Хандемиии... Ела, ела , да четеш... И аз не знам български, но гугъл превежда... Уж... Аманииим, гел, гел..."
Младежта се развилня...нали са 2 месеца във ваканция...извинявам се неплатен отпуск....Размечтаха се...А аз ги приземявам с откъси от любимата си серия....
Една Фифи, но каква...Ердем го удари гръм...

# 671
# 672
  • Кърджали
Хей, лудите, нямате насмогване. Питони, банани, маймунки...човек не знае от къде да подхване та да се включи

Само да.допреведа сторито на Ханде " The bursin, заеш ли че в матчбокс фитнес (или както му е там името) вече има и кафе"

# 673
  • Плевен / София
Хей, лудите, нямате насмогване. Питони, банани, маймунки...човек не знае от къде да подхване та да се включи

Започвай ги подред на номерата.....

Ами някои не могат да отказват и става една....

# 674
"Ако не ми отвориш ти вратата
ще ти разбия манастира" 😝😁

Общи условия

Активация на акаунт