Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 658
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ина, тя Налбантова си пада по Ханде, не по Керем! 😁Но те всъщност вървят комплект искаш единия, получаваш и двамата 😝. И тя не е Мими, каза си го! 😄Според мен е Ванче! 😘

# 706
  • Пришълец
Хоуп, така е, въображение не ни липсва Joy

Налбантова, пак ще те подхванем за името, майка ти дали ще позволи да ни го кажеш?! Joy

# 707
Тя ще запази анонимност, за да не я хване майка й какви банани обсъжда по природознание. 😂😂

# 708
  • Пришълец
Е, тя учебната програма е променена. Това е чула в час, това преразказва пред нас Joy

# 709
Аз предлагам направо нов предмет в училище "Бананов кекс" с преподавател г-н Бюрсин, заместник: г-ца Ерчел. 😇

# 710
Като видях колажа се сетих за тинейджърката в темата.

# 711
  • София
Момичета, ама как да не виждате нищо. Фигурата на Ханде си се вижда прекрасно. Малко пречупена от балона, но е много добре оформена. Вързана коса, погледа й е насочен надолу и е облечена в жълто-зелена дреха.

# 712
Оооо, ако Ханде ми е учителка - няма да изпусна час!!! 😆

Марги, как да не знам кои са банани с пижами. "Ш ма' извиняяш, амааа..." виж картинката 😆
Скрит текст:

Ами нв мога, не ми се удава, какво да направя 😆
Нито Мария, нито Ванче, но ме наричайте както си искате, все ще се сетя, че за мен говорите 😆😆😆

Лейди, ако дойде и Керем... Пращам го на Бро, не съм стисната 😆

# 713
  • Плевен / София
Аз предлагам направо нов предмет в училище "Бананов кекс" с преподавател г-н Бюрсин, заместник: г-ца Ерчел. 😇
Готова съм да се върна в средното училище...В кой клас ще бъда

# 714
Гости, аз умислешно ще повтарям даже 😆😆
Марги, подготвяш ли се с новия ни банан??? Оф, с новата ни тема де 😆🍌🍌🥴

# 715
  • Пришълец
Да си дойдем на думата hahaha В Туитър коментират, че заради кадри като тези, по-лесно биха преглътнали мисълта за паузата, която предстои...

Налбантова, ще излезе, че сме наборки щом се сети веднага кои имам предвид. Да не би и аз да съм на 13, пък да живея в заблуда, че съм на двойно повече Flushed Joy

Айдан и Сейфи се погрижиха за новата къща Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се да мога да я пусна тази вечер, да не я мисля утре.

# 716
  • Плевен / София
Ако това е "госпожата ми" съм съгласна да потретвам годината....С това онлайн обучение никак няма да е невъзможно. В час ще правя всичко друго освен да внимавам...

Я ме светнете как да кача в темата гифче, което е по голямо от 5МБ...Само не ми казвайте да го намалявам, защото немога....

# 717
Да си призная харесах песен на Мурат 1. Абстрахирам се от факта, че пее той и просто слушам.

Недостижима Flowers Cherry Blossom

# 718
  • Плевен / София
Да си призная харесах песен на Мурат 1. Абстрахирам се от факта, че пее той и просто слушам.

Недостижима Flowers Cherry Blossom

как няма да я харесаш, като музата е ясна...

# 719
Сани,Честит рожден ден!🌼🍀🌷🌹🌸🏵
Бъди много щастлива!

Все така да ни информираш с новини покрай нашите любимци.😊

Общи условия

Активация на акаунт