Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 015
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, имам проблем с изпирането на хавлиите, като ги изкарам от пералнята миришат на прах и когато изсъхнат на простора или сушилнята в момента в който се намокрят замирисват на кисело, сменям ги ежедневно и пера на 60 градуса с различни прахове, но резултата е един и същ

# 556
Пробвай с прахообразен с кислородни избелители.

Само с хавлиите ли го има този проблем?

# 557
Здравейте, имам проблем с изпирането на хавлиите, като ги изкарам от пералнята миришат на прах и когато изсъхнат на простора или сушилнята в момента в който се намокрят замирисват на кисело, сменям ги ежедневно и пера на 60 градуса с различни прахове, но резултата е един и същ
Дозираш ли праха? Пробвай с капсули, там всичко е дозирано, особено има едни 3-в-1 с ароматизатор.  Пробвай и с течен препарат от по-известна марка, примерно Ариел.

# 558
Пусни профилактика

# 559
Само с хавлиите е проблема, сега си купих капсули на Ариел, но не съм ги пробвала още

# 560
Здравейте.
Искам да ви попитам за този течен гел VERO FLOS, който при нас в гръцкия магазин е 7лв,3литра.
Показвам ви състава, защото аз не разбирам.      

# 561
Включвам се в темата за прахообразните препарати с кислородни избелители, за да напомня за този https://ciao.bg/за-дома/прах-за-пране/прах-за-пране-dash-80-пранета
Снимах етикета ба български, както и оригиналното съдържание на кутията
Скрит текст:

Тук кислородните избелители са <5%, ако добре виждам през телефона.
Изобщо не съдържа избелители. Ariel/Dash Simply - не, не става. И за цветно не става.

# 562
Такъв проблем имах с кърпите за ръце, намирисваха  неприятно, като се намокрят.
Как го реших- кофа гореща вода, прах, няколко впръсквания Саво за мухъл , стоят цяла нощ или поне няколко часа и пера.
Даже за цветни е безобидно, само една тъмносиня поизбелих, но Савото го впръсквах директно върху нея.
Това го правя на 6 месеца веднъж, кърпите в кухнята са все мокри, колкото и да се старая да ги заменя с хартия, тези в банята- също.

# 563
Саво на дрехи ....
Никога не бих си го причинила...

# 564
Савото е същото като белина, Доместос и прочие химии. Даже Церезит стоп мухъл ползвах за същата цел.
След плакнене и пране после и помен не е останало от химията.
Повече ме е страх от масовото навлизане и ежедневна употреба на дезинфектант за ръце и от малки деца,  отколкото от Саво.

# 565
Саво на дрехи ....
Никога не бих си го причинила...
Защо? Това е хлор. Белината е същото в по- слаба концентрация.

# 566
  • оттам, откъдето започва България

Изпирай хавлиите с ПРАХ за бяло пране на програма 50-60 градуса и няма да имаш никакви миризми.

Писала си, че и капсули си си взела. Thinking Със здраве си ги ползвай. Worried

# 567

Изпирай хавлиите с ПРАХ за бяло пране на програма 50-60 градуса и няма да имаш никакви миризми.

Писала си, че и капсули си си взела. Thinking Със здраве си ги ползвай. Worried
Е чак пък такова мнение към капсулите ....
Аз лично бих си прала с капсули /на качествена марка/ дрехите отколкото от боклуци като Рекс , Бинго , Савекс  и  подобни , само защото са на прах ...

Аз белина , Саво , Циф , Доместос , Тест и подобни негща не ползвам за пране .
Има толкова много добавки , които са в пъти по_безвредни и вършат в пъти по_добра работа .
[/quote]

# 568
Момичета, какво от промоциите в Кауфланд за цветно при много твърда вода ще препоръчате? Сега съм с течен Ариел, но мисля да сменя с някой прахообразен.
Или някой турски, ако си заслужава повече от тукашните? Имам път към такъв магазин.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 20:25 от Saudadе

# 569
Нашата вода е средно твърда-18 немски градуси. Ползвам Персил прах за цветно и съм доволна. Тази седмица има в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт