Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 132
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Признавам , никога не съм виждала такъв Скип Grinning

# 316
  • Враца
В нашият град, Скип от Гърция свърши и не зареждат, има испански, но не знам има ли разлики?

# 317
В нашият град, Скип от Гърция свърши и не зареждат, има испански, но не знам има ли разлики?
Няма разлика

# 318

Този Ариел за цветно ли е?

# 319
# 320
# 321
Благодаря,току що си го купих за 30лв. Аромата е много приятен.

# 322
Цената не е много добра . В Кауфланд  за 90 пранета гел Ариел /официален внос/ е за 23 лева .

# 323
Има разлика и то голяма. Препоръчвам ти да не взимаш испански и португалски прахове.

# 324
Гес , добре дошла в темата !
Имаш  ли информация , дали в новия Ариел aqua има някакво подобрение , или е поредната маркетингова стратегия ?

# 325
Поредната маркетингова стратегия е.😄

# 326
Интересно ми е какво означават почти перманентните промоции на гел и капсули. Не се продават? Или производителите искат да "зарибят" потребителите и полека-лека да спрат производството на прахообразните.

# 327
По_бързо им изтичат сроковете на годност .

# 328
Нали знаеш...за тях е по-малко трудоемко да бъркат течните, за това съответно ги налагат. Хем печелят така, хем не се гърбят при производството им.

При прахообразните - гърбят се при направата. Печелят, но се гърчат.

И избират кое...по-лесното за тях.

За налагането...според мен те отдавна са успяли да измоделират мнението на домакините. Наложено е вече, че да переш с чорба и капсули е супер куул, модерно и съвременно, и лесно. Като качеството на изпиране се премълчава.

Та мачът е свирен.

Прях все по-малко има. В сегашно време. Не в бъдещо. Поне в БГ...

# 329
  • Велики Преслав
Май след години ще перем със свински сапун и скорбяла от картофени обелки Joy

Мразя да пера с течен. От време на време взимам ако искам да пробвам. Ама пералнята става леш.

Общи условия

Активация на акаунт