Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 113
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Пипи , нека да позная _ не  е купен от България ....

Не, от Германия е. Преди малко пуснах с него едни бели калъфки за диван, който стои на терасата. На 90 градуса, въпреки, че в описанието пише, че пере до 60. Прострях ги, утре на светло ще видя резултатът и ще пиша.

# 376
  • Габрово
a Ленор течен за бяло добър ли е?

# 377
Персия за бяло от кварталната дрогерия за 5,90лв.Произведен края на март тази година.
15-30% кисл.ибелител

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 10:39 от Bla bla bla

# 378
  • София
Няма течен препарат за бяло. Маркетингов трик. Имат само оптични избелители, които траят до следващото пране.
Ленор е по-ниския клас на Ариел.

# 379
Дойде ми праха от емаг. Пише , че съдържа килородни избелители и толкоз. Не е посочен процент, нищо. Предвид на това, че е с допълнително кислородни, очаквах да е отбелязано това и в състава, не само отпред на картинката, която често е заблуждаваща и нямаща общо с реалноста, според моето скромно мнение.
Неприятно ме изненада този факт.
После ще снимам състава от телефона, и ще кача снимка.

Силничко мирише, но на мен ми допада.

ПС...допълнителен е само окси ЕФЕКТЪТ, не че има допълнително кислородни в състава.
По етикет е така ..с допълнителен окси ефект. Ясно.

Как пере - по натам ще споделя.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 10:46 от teta75

# 380
  • Варна
Кой от омекотителите на Сано Максима е с най_силен остатъчен аромат ?

Ето този ползвам от три седмици. Много съм доволна. Силен и приятен аромат по моя стандарт. Взимам го от едно магазинче във Варна на ул. Детелина 6. За мой срам сега преоткривам магазините за перилни препарати. Досега все в хипермаркети. Ама като се преместиш в квартал далече от такива, установяваш, че малките магазини са по-добри. 🤣

.

Между другото магазинчето се казва PureDream. Има страница във ФБ и се виждат цени на стоките. Бих се радвала ако някои по-запознати кажат мнение за цените им и за качество. Аз прохождам тамън и нямам база за сравнение освен с Ленор от Кауфланд и Рекс течен гел на промоция 🙈🙈🙈🙈🙈

# 381
Здравейте!
Включвам се в темата малко засрамена, че съм почити 34 годишна жена с мъж и дете, а все още не мога да пера дрехите като хората! Grinning
Особено с бялото ми е много, много трудно.
Днес ще ходя до DM и се чудех дали има някакъв препарат за бяло пране, който бихте ми препоръчали от там?
В други теми съм виждала не 1 или 2 похвали за продуктите им.
Би било добре ако става и за бебешки дрехи, защото в момента бялото е масово там. Simple Smile

# 382
Накратко..купи прахообразен персил за бяло и пери над 2 чАса на 60 градуса белите и цветни детски дрешки.

ДМ има прах за бяло с бебе на картинката..биз аромат е, но е скъпичък сравтен д персила на промоция.

Както си решиш.

# 383
  • София
Персил за бяло е с малко силен аромат за бебе. Тео Бебе ще свърши същата работа.
Иначе от dm - Denkmit Ultrasensitive. Но наистина е скъпичък.
От моя скорошен и настоящ опит, а имаме и дерматит - пера със Сано Максима, макар че хич не го долюбвам. Но си взех добавка за петна от dm, прахообрана (тази, която е за цветно пране, в зелена кофичка). Слага се заедно с праха. Изпират се доста прилично дрешките. На 60 градуса.
Ако намериш течния спрей на Денкмит за петна, непременно си вземи. За мен е най-доброто на пазара. Последно ми заличи петно от боя за коса на дънките, което нищо друго не успя.
Аз лично не виждам смисъл от пране на бебешките дрешки на дълги програми. Особено ако не е започнало захранване. Важно е обаче доброто изплакване.

# 384
Персил е с деликатен аромат. За мен. За това точно го препоръчах. Не е като Ариел и Омо със силна натрапчива миризма.
Но си е индивидуално пак.
На мен Тео много повече ми мирише, поне преди години, когато съм ползвала.

# 385
Благодаря, ще разгледам нещата на Denkmit. Simple Smile
Повечето ни дрешки са на H&M и пише да се перат на 40 градуса и аз на толкова ги пускам.
Малкият вече е почити на годинка, така че сега почва най-острата фаза с петната.
Вече мисля да пера неговите бели дрехи с нашите бели, защото по отделно ми идват в повече. Grinning

# 386
  • Sredets/Burgas
В момента пера с Денкмит ултрасенситив и съм много доволна. Освен без парфюм е и без оптични избелители.

Ето така изглежда.

# 387
  • Габрово
Няма течен препарат за бяло. Маркетингов трик. Имат само оптични избелители, които траят до следващото пране.
Ленор е по-ниския клас на Ариел.
PPP ,по принцип няма течен препарат за бяло или Ленор нямат течен препарат за бяло?

# 388
По принцип.

# 389
  • Сливен
Така,праха Скип дойде,оказа се наистина испански и с 5-15% кислородни избелители,не знам защо очаквах повече.
Моля ,за помощ в разшифроване на дата на производство.

Общи условия

Активация на акаунт