Nail art 4

• 26 239
  • 330
  •   1
Отговори
# 210
aз ще задам тъп въпрос  с каква четка ги правите тези хубави цветчета, че моите винаги стават размазани и без форма,пък и нямам много стаж като вас Laughing

# 211
  • Варна, а по празниците в Ямбол
....... И защо ноктите са мазни? Mr. Green

Моите стават така мазни, когато сложа разтвора на АВОН за бързо съхнене, но и Мери да каже!!!

А бе я да ви питам, тия  .......
цветя на суха или на мокра основа се правят?
Мъча се за не знам кой път и не стават и не стават  #Cussing out

Чета, според мен 100 % са на суха!!!  Wink

# 212
Чета,на суха основа са.
coci,аз ги правя с четка за водни бои,поостригана.Но мисля,че няма голямо значение с какво се правят,трябват тренировки Laughing

# 213
Начи правилно ги слагам ама не сатавт и не стават... Close
След малко ще пусна снимките на втория ми опит с изтеглянето  Laughing

# 214
Ех, че ме е яд ама.... #Cussing out Нарисувах сега 5 мадела снимах ги ЕСТЕСТВЕНО РАЗМАЗАНО и сега не мога да ги кача, защото блутутаа не ще да тръгне на компа.... Птюх!!!!
Ами ако стане по-късно стане, ако не ще гледам вашите красоти и аз съм утре на ход!!!

# 215
Начи правилно ги слагам ама не сатавт и не стават... Close
След малко ще пусна снимките на втория ми опит с изтеглянето  Laughing

Cheta - probvai s boi4kite za risuvane varhu nokti na vodna osnova..Az li4no gi pravq mnogo po barzo s tozi vid i mi e polsno,otkolkoto s tezi na lakova osnova.No vse pa ako darji6 na lakovite gledai da ne ti e golqma kapkata i po drajkata na 4etkata da nqma lak.Uspeh Heart Eyes

# 216
katyadjin защо не пробваш от по-далече да ги снимаш? и аз всичките снимки съм ги правила с тел panasonic vs3 ...

# 217
....... И защо ноктите са мазни? Mr. Green

Моите стават така мазни, когато сложа разтвора на АВОН за бързо съхнене, но и Мери да каже!!!

Абе, те и моите, ама не чак толкова мазни newsm78 Подозирам, че е или масло за здрави нокти, или спрей..

# 218
И аз използвам фиксатора за бързо съхнене на AVON, но и мойте и на клиентките ми не стават толкова мазни  newsm78

# 219
благодаря роди за отговора,ще пробвам но заради тези тренировки ще ме изгонят от вкъщи ,мирише на лакочистител та не се трае. Joy

# 220
  • На погрешната планета
Мери, я кажи този червения лак какъв е? МНого е готин. И защо ноктите са мазни? Mr. Green
Бейбиту, лака е на Maybelline , единственият по-скъп лак, който си позволявам, но наистина е страхотен, цвета е хубав, бързо съхне и е много траен Peace.
Мазното е от Масло за здрави нокти на Стар Нейлз. Предлагам професионално обслужване на бъдещите си клиенти Mr. Green!

# 221
Мери, я кажи този червения лак какъв е? МНого е готин. И защо ноктите са мазни? Mr. Green
Бейбиту, лака е на Maybelline , единственият по-скъп лак, който си позволявам, но наистина е страхотен, цвета е хубав, бързо съхне и е много траен Peace.
Мазното е от Масло за здрави нокти на Стар Нейлз. Предлагам професионално обслужване на бъдещите си клиенти Mr. Green!

Обясни ми сега плийс, тва масло кога се слага, преди или след фиксатора за бързо съхнене? newsm78 И кажи ми  номерчето на лака Grinning

# 222
  • На погрешната планета
Бейбиту, фиксатор не слагам, маслото го слагам след като завърша лакирането. То има четка, като на лаковете, но по-твърда и го нанасям по края, върху кожата, в основата на нокътя. Целта е да се подхрани новоизлизащия нокът. Ако ползваш фиксатор-слагаш след фиксатора Peace. Ама как го обясних, дано си ме разбрала Mr. Green. Лака е № 09, цвета е Volcanic Red.

# 223
Здравейте! Нагледах се на красоти,браво!!! Аз най-накрая открих че има такова чудо като топ  лак за бързо съхнене (макар че като попитах тук никой не ме светна  Rolling Eyes  ) и снощи го изпробвах  Mr. Green  Много е готино да не чакаш 1 час в застинала поза  Confused
Ето ги и моите мацаници ама този път са наистина мацаници  Mr. Green
Пробвах се с мокрото ама не става.Разбрах че и основата трябва да е мокра но колкото и лекичко да издърпвам с клечката става черта и остава направо на нокът.Да чакам ли малко повече да изсъхне основата или как? Аз направо нанасям основата и орнаментите и действам максимално бързо.
Ето да ме видите как съм се издокарала  Mr. Green ама този цвят на нито една дрешка не ми отива  Whistling  Whistling  Whistling  Лятото имах няколко в такава тоналност ама зимни нямам  Sunglasses
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3304177
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3304183
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3304190

# 224
Вече Майче На Зайче, на мен много ми допадат!!!!!! Цвета е супер, аз цяло лято бях в тази тоналност!!!  bouquet Включвай се по-често!!!

Аз следз малко се включвам със старите мостри, но снимани на ново, струва ми се с по-добро качество  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт