Nail art 4

• 26 244
  • 330
  •   1
Отговори
# 225
Пробвах се с мокрото ама не става.Разбрах че и основата трябва да е мокра но колкото и лекичко да издърпвам с клечката става черта и остава направо на нокът.Да чакам ли малко повече да изсъхне основата или как? Аз направо нанасям основата и орнаментите и действам максимално бързо.

Здравей! Тук искам да помогна с един съвет- за да не ти се вижда нокъта след като си размазала с иглата (клечка или друго, но за мен е най-добре игла, понеже е по-тънка) от личен опит знам, че е най-добре първо да лакираш основата един път, след което да изчакаш малко да изсъхне, после минаваш 2-ри път с основата и нея вече не я чакаш да засъхва, а направо нанасяш линийките или точките , които искаш да размазваш. Така не се получава бяла линия показваща, самия нокът отдолу, защото се вижда пак основата! Дано го обясних ясно Simple Smile.

# 226
  • София
Лелееее какви красоти се сътворили за 2-3 дни. Бравос. Всичко много ми харесва- идейки всякакви сте дали. Аз бях малко в ноктова депресия и 2-3 дни не се лакирах- всичко ми пада за 1 ден и се чудих има ли смисъл. Но преди малко седнах и пробвах пак печатите- хванах им цаката -ВИЖТЕ:

Основата ми е поизтъркана, ама довечера ще ги почвам наново.

# 227
Благодаря ви!  Hug  и специално на t_lady за разяснението.Точно за това се сетих одеве да лакирам 1 пласт да засъхне и тогава втори и мислех да ви питам а ти си ми отговорила точно това. Мерси ще пробвам!
Ами не се включвам много защото си се украсявам само за себе си и не ми се трие лак и цапоти всеки ден за да натрупам много опит.За това от време на време ще показвам обикновенно 1 на седмица се лакирам.Имам желание да експериментирам и тренирам ама нямам изкуствени нокти на тях да пробвам.За сега само на моите си  Mr. Green А и от детенцето и дом.задължения не ми остава време ама сега с фиксатора за бързо съхнене може и по често да пробвам.
Тук не съм намирала шаблончета много хубаво стоят.Сигурно специално трябва да си ги поръчам от някъде.В България има ли си по магазините за козметика? А фиксатор може ли да се намери навсякъде? Да поръчам да ми донесат.
Хайде развихряйте фантазии!!!   bouquet

# 228
Здравейте! Нагледах се на красоти,браво!!! Аз най-накрая открих че има такова чудо като топ  лак за бързо съхнене (макар че като попитах тук никой не ме светна  Rolling Eyes  ) и снощи го изпробвах  Mr. Green  Много е готино да не чакаш 1 час в застинала поза  Confused
Какъв е този топ лак за бързо съхнене? Аз ползвам изсушител който се пръска (аз обаче съм си го сипала в шишенце с капкомер, че се харчи по-икономично  Mr. Green)

Ето ги и моите мацаници ама този път са наистина мацаници  Mr. Green
Пробвах се с мокрото ама не става.Разбрах че и основата трябва да е мокра но колкото и лекичко да издърпвам с клечката става черта и остава направо на нокът.Да чакам ли малко повече да изсъхне основата или как? Аз направо нанасям основата и орнаментите и действам максимално бързо.

Начи аз вчера направих нова декорация от тази с изтеглянето, ама ми паднаха батериите на фотоапарата и не можах да снимам. Днес пък съм на работа до довечера и чак като се прибера ще мога да пусна снимки.[/quote]

Иначе процедурата при мен беше следната: първо нанасям основа (заздравител безцветен) той съхне адски бързо, за това го изчаках и след това - един слой лак, чакам 10-тина секунди, после втори слой - 10-ина сек. - трети слой и след това почти веднага трите цвята чертички и без да чакам веднага с четката издърпвам.  Получи се без празнини с изключение на палеца на дясната ръка, но цветовете които използвах са бяло, розово и сребристо, така че не се забелязва прозиращия нокът  Mr. Green

Ето да ме видите как съм се издокарала  Mr. Green ама този цвят на нито една дрешка не ми отива  Whistling  Whistling  Whistling  Лятото имах няколко в такава тоналност ама зимни нямам  Sunglasses
Какви са лаковете? Много ми харесват цветовете.

Айде пускай те снимки, че цял ден изпростях тука да вися...поне работа да имаше  Tired

# 229
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Майка Зайка, много  са яки!!!

Чета, моя е на АВОН - фиксатор за бързо съхнене, в шишенце като лак, струва 5,50 лв. и е икономичен Откарва ме вече 3-4 месеца, на тези темпове на лакиране!!!! Родих се откакто го взех!!! Винаги като са ме питали, не те ли мързи да се рисуваш преди отговарях не мързи ме да го чакам!!! Сега вече го нямам този проблем!!!

# 230
Аз не съм ползвала фиксатор за бързо съхнене. Кога се нанася-веднага ли след като се лакира, не се ли размазват декорациите?

# 231
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз не съм ползвала фиксатор за бързо съхнене. Кога се нанася-веднага ли след като се лакира, не се ли размазват декорациите?

Той се нанася след топ лака. те по-сокоро се размазват т топ лака, аконе изчакаш!!

# 232
След като мина с топ-лак капвам по 1-2 капки отгоре. Нищо не се размазва, той е на основата на мазнина  Simple Smile

# 233

Чета, моя е на АВОН - фиксатор за бързо съхнене, в шишенце като лак, струва 5,50 лв. и е икономичен Откарва ме вече 3-4 месеца, на тези темпове на лакиране!!!! Родих се откакто го взех!!! Винаги като са ме питали, не те ли мързи да се рисуваш преди отговарях не мързи ме да го чакам!!! Сега вече го нямам този проблем!!!

И аз ползвам същия фиксатор и съм много доволна.
Иначе от няколко дена се лакирам и си правя декорации, но накрая все не ми харесва нещо и се трия. Чак днес станаха горе-долу прилични. Ще се снимам и като кача снимката ще ви я покажа.

# 234

Чета, моя е на АВОН - фиксатор за бързо съхнене, в шишенце като лак, струва 5,50 лв. и е икономичен
Моят е на Стар нейлз - май 50мл...имам за сума време напред  Laughing и беше към 8 -10 лв. някъде.

# 235

Той се нанася след топ лака. те по-сокоро се размазват т топ лака, аконе изчакаш!!

След като мина с топ-лак капвам по 1-2 капки отгоре. Нищо не се размазва, той е на основата на мазнина  Simple Smile

Ясно, значи все пак малко трябва да се изчака, преди топ лака, но аз не ползвам и топ лак, не знам защо, все се каня да си купя. Понякога слагам безцветен лак, но определено не е добре, а топ лак имах преди и го слагах само отдолу преди основата. Сега се чудя коя марка изсушител да е? Гледах едни на Флор Мар. От лакът им съм доволна.

# 236
Ясно, значи все пак малко трябва да се изчака, преди топ лака, но аз не ползвам и топ лак, не знам защо, все се каня да си купя. Понякога слагам безцветен лак, но определено не е добре, а топ лак имах преди и го слагах само отдолу преди основата. Сега се чудя коя марка изсушител да е? Гледах едни на Флор Мар. От лакът им съм доволна.

Лакираш се, минаваш с топ-лак евентуално и после капеш отгоре изсушител. Не е нужно да чакаш лака да позасъхва.
Какъвто и да вземеш, все ще ти върши работа  Wink

# 237

Цитат
Какъв е този топ лак за бързо съхнене? Аз ползвам изсушител който се пръска (аз обаче съм си го сипала в шишенце с капкомер, че се харчи по-икономично  )

Като лак изглежда,нанася се с четка,пише топ лак с бързо изсушаващ ефект казва се : Mirakle Nails .Пише да се изчака 1 мин.след нанасяне на последния слой лак и се минава с него.Става лъскаво като с топ лак но изсъхва много бързо и нищо не ми се намачка или изтърка както друг път. Австрииски е.
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305470

Цитат
Иначе процедурата при мен беше следната: първо нанасям основа (заздравител безцветен) той съхне адски бързо, за това го изчаках и след това - един слой лак, чакам 10-тина секунди, после втори слой - 10-ина сек. - трети слой и след това почти веднага трите цвята чертички и без да чакам веднага с четката издърпвам.  Получи се без празнини с изключение на палеца на дясната ръка, но цветовете които използвах са бяло, розово и сребристо, така че не се забелязва прозиращия нокът 

Shocked какви са тези толкова пласта лак  #Crazy  Mr. Green аз 2 пласта не мога да изчакам да изсъхнат Rolling Eyes Не става ли дебело и не се ли люспи много бързо така?
Аз основа не съм си купила още малко скъпички идват.А фиксатора ми излезе много към 20 лева ама ако смятам са се лакирам ми е много нужен иначе все се закачам и размазвам докъто изсъхне.

Цитат
Какви са лаковете? Много ми харесват цветовете.
Ето каква колекция спретнах за нула време като ме запалихте по декорациите инах само 3 лака и то купувами преди 2 год. най-малко а сега  Mr. Green
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305414

Това са лаковете които използвах за последната мацаница .светло синьото и зеленото на INC за декорацията  http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305425
и по-светло синьото на Depend за основа. http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305430
Ето ги и другите ми лакчета  Crazy  Mr. Green http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305454  и още  http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305460
А имам и 2 за точки ама много кофти цветове маи избрах ама те имаха само тези и синьо и зелено  http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3305461
Ха кажете ми навсякъде ли се продават печатчета и изсушители по магазините за козметика или специална поръчка?
И снимайте и качвайте бързо    Peace

# 238
Вече Майче На Зайче
Е, зависи от лака...аз ползвах като основен един на Мейбълин, който ми е чисто нов (демек малко рядък идва) и ако намажа един пласт все едно съм се лакирала с безцветен  Laughing - цвета иначе трябва да е телесен.
Не стана хич дебело и още не се е олющил (правих го снощи де)

Я кажи на снимката тия двата в средата жълтия и червения каква марка са? Не са ли от тези с писец и с тънка четка?

# 239
Цитат
Вече Майче На Зайче
Е, зависи от лака...аз ползвах като основен един на Мейбълин, който ми е чисто нов (демек малко рядък идва) и ако намажа един пласт все едно съм се лакирала с безцветен   - цвета иначе трябва да е телесен.
Не стана хич дебело и още не се е олющил (правих го снощи де)
Да Чета така е  Heart Eyes ако е рядък и аз слагам 2 пласта ама не си спомням повече да съм слагала.То по принцип си се лакирах с 2 пласта винаги и с редки и плътни лакове. ама като прочетох ти се събират 5 пласта някъде и се учудих  Embarassed   bouquet
Цитат
Я кажи на снимката тия двата в средата жълтия и червения каква марка са? Не са ли от тези с писец и с тънка четка?
Да от тези са от България ми ги донесаха,казват ссе Neil Care sistem. От тези с писец отгоре и с четка.Много хубави точки правят и не се разливат трябва да стискаш за да излезе лака.Поради тази причина не могат да стават хувави чертички че докъто стискаш и ти трепва ръката.Харесвам ги иначе.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт