Nail art 4

• 26 243
  • 330
  •   1
Отговори
# 240
Аз такива си търся. Имам два оранжев и бял, но ми се ще още цветове, а не мога да намеря.

# 241
На мен от Стара загора са ми ги взели и имало 4 цвята само.аз исках бял и черен ама нямало.Успех в търсенето все някъде ще има!  Mr. Green

# 242
Скоро не съм се включвала, че нещо нямам настроение-децата са болни, а малкото дори е на инжекции. Ама да не губя тренинг http://www.bgphoto.net/photos/20733/o632961908082031250.JPG  Crazy Много харесвам декорациите, които правите с по-ярки цветове, но аз съм привърженик на по-семплите неща, още повече, че ако се наклепам с някой ярък цвят после трудно ще го вържа на дрехите Rolling Eyes

# 243
  • На погрешната планета
Ехооо, спрете се бе, толкова сте изписали днес, че нямате изчитане Mr. Green! Страхотни са всички неща, които сте пуснали, браво Hug! Аз днес съм без дете и си отделих повечко време за себе си Party. Ето новият ми, мазен Mr. Green маникюр:
http://images11.snimka.bg/001379855-big.jpg
Много си го харесвам Heart Eyes! Сега съм в чуденка, дали да изрисувам и останалите нокти или да го оставя така newsm78. Да не вземе да стане много претрупано?
Malinski , пожелавам бързо оздравяване да дечицата  bouquet!

# 244
Ехооо, спрете се бе, толкова сте изписали днес, че нямате изчитане Mr. Green! Страхотни са всички неща, които сте пуснали, браво Hug! Аз днес съм без дете и си отделих повечко време за себе си Party. Ето новият ми, мазен Mr. Green маникюр:
http://images11.snimka.bg/001379855-big.jpg
Много си го харесвам Heart Eyes! Сега съм в чуденка, дали да изрисувам и останалите нокти или да го оставя така newsm78. Да не вземе да стане много претрупано?
Malinski , пожелавам бързо оздравяване да дечицата  bouquet!

Страхотно е...много ми хареса.Ако ги нарисуваш всичките ще стане много претрупано,така е идеално.Мое мнение Peace

# 245
Ауу, придобих чувство за малоценност.
Рисувах, бърсах. Рисувах, бърсах.
Накрая почти докарах права линия на един елементарен френски маникюр. И като си знам художническия талант май съм обречена да си ходя дюс.
Поне ще плакна око тук. smile3508

# 246
# 247
# 248
  • Варна, а по празниците в Ямбол
СУПЕР СВЕЖО И ЯКО!!! newsm47 smile3521 newsm10

Виждам, че си ми взела фиксатора за бързо съхнене  smile3503, дано да е само за снимката  !! smile3503

# 249
Браво девойки Sunglasses  bouquet Думи нямам. Всчико много ми хареса. Аз днес направих много як, невероятен и перфектен маникюр на бъдещата ми "шефка", но нямам фото да го снимам Mr. Green

# 250
    Bravo momi4eta mnogo hubavi modeli ste satvorili coolcool
     Mamo Meri ti ot den na den stava6 po dobra i na detailite.Tova si e napravo risunka varhu noktite  Peace. 6te se presaedinq kam mnenieto na drugite da ostani6 taka,ina4e 6te stane pritrupano.No ako ima6 klientka s dalgi nokti - 6te badi interesno na vsi4kite. #Crazy

# 251
  • София
Браво девойки Sunglasses  bouquet Думи нямам. Всчико много ми хареса. Аз днес направих много як, невероятен и перфектен маникюр на бъдещата ми "шефка", но нямам фото да го снимам Mr. Green

smile3511 smile3515 smile3514
Мноооооооооого ме е яд!!! Представям си какво бижу е било. С телефон не става ли?

# 252
  • На погрешната планета
Бухтичка, много готино е станало Peace, на мен още са ми трудни тези цветчета.
Бейбиту, какво стана с твойто фото? И мен ме е яд, че не можеш да показваш снимки сега, а толкова харесвам твоите неща Sad.
Искам да ми разясните за този гел върху ноктите. Трябва да ми пораснат ноктите и тогава да се сложи или е нещо като ноктопластиката? Нокъта на единият палец започва да ми се чупи и съм направо бясна #Cussing out! Та мисълта ми е, ако си сложа гел, ще направят ли всичките ми нокти еднакви или той е просто за заздравяване. Дали ме разбра някой какво питам newsm78?

# 253
Бухтичка, много готино е станало Peace, на мен още са ми трудни тези цветчета.
Мерси Grinning Аз с отпечатването нямам проблем, но обикновено ги размазвам като слагам топ лак. Този път не сложих и заради това така добре се получиха.

# 254
Айде на-после и аз да покажа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт