Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 414
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Ядем, Мими, ядем.. 😆♥️♥️

# 571
  • Русе
Мда, Апвам си, Trollface

Досега бях в кухнята, изпълнявах желания-на един печено агне, на друг лазаня....🤪
Аз ще ям от агнето, и 🍷

Закускообядът беше бъркани яйца със сирене и филия протеинов хляб на вита, краставици. Още не съм гладна, 🙃

Тук ви слагам един много хубав линк, за хранене, към което се стремя, още съм далече, 😁
Скрит текст:
Ми.... не мога да сложа линка, 😁
В блога на Инес Субашка-"Интуитивно хранене...". 😉

Хубава неделя, бандичка, 😘😘😘

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 16:00 от Juls14

# 572
  • Русе
Джулс, мен ме е страх от интуитивно хранене  - интуицията все ме води към едни похапванияяяя 🤣🤣🤣
Идвам да се отчета - след 3-та четворка - няма промяна  ама и конете бегАха...
Менюто
Вчера - з - банан, о - сом на фурна и салата,  в - тиквички на фурна и салата Снежанка
Днес - з - кафе, о - ориз със зеленчуци и гъби + салата, в - картофки на фраера и салата
Вангобче, и аз много му се дърпах на фраера, докато не осъзнах, че от месеци почти нищо не готвя освен нещо на фурна вечер и ще ме улесни доста 😉
И нещо за душата (моята 🙃)

# 573
  • Русе
Деска 😘 , мда, така е, но точно това трябва да се науча, че всъщност интуицията на тялото не казва да ям пица, да речем или торта, а по-добре друга, "по-хубава и истинска" храна. Уф, трудно е, но ще се науча...🤪
Затова исках да сложа статията, че е много хубава ама не можах.

Разкошни нокти, 😍

Демич, ❤️

# 574
И аз съм тук. И поАпвам, и пия. ☺ Днес мих прозорци, прах завеси...пекох агнешко. Утре от обяд натам ще се отдам на скитане.
Ир, тази година подготвяхте ли нещо за празника с децата? С умиление чакам Hug
Гуш на всички! Hug

# 575
  • Русе
Честит най-български празник!
Специални поздрави за Ир, Ничия, Лия (ако пропускам някого да се обади 🥰)

...
Аз съм на път за Видин 🙃

# 576

Честит празник мили мои и най вече на нашите преподаватели в темата!
Аз готвя и се стягам за Старосел. Дават го три дни дъжд! Neutral Face

# 577
Честит празник! Специални поздрави за нашите будителки в темата! ♥️

# 578
  • София
Честит празник!
Благодаря ви за отношението и вниманието Heart

# 579
Честит празник Деси, Ничия, Ир и Лия ! Честит празник , банда - най- хубавият празник! ❤

# 580
  • София
Честит празник, момичета и Курдов! Честит да е и на Ир, Деси, Ничия и Лия бъдете здрави и все така неуморно учете децата ни!

# 581
  • Targovishte
Здравейте момичета! Макар и в края на деня:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
До ранния следобед бях на работа, а след това празнувахме с жена ми и колеги. Празнувахме като се разходихме до близката хижа, пихме кафе и се наприказвахме. 
Макар и да съм физически уморен се чувствам отпочинал.
След малко бърз душ и отиваме на гости у тъста.
Приятна вечер, бандитки. Много моля за утре от 9 до към 12 за силно стиснати палци и на ръцете, и на краката. Ако някой има - и на други места палци , да ги стиска. Ще станат ясни решения и отговори,  които ще определят живота ми до самия му край. Не преувеличавам. Благодаря.

# 582
За толкова животоопределящо нящу ще стискам и палците на децата. Споко, нека е така, както трябва да бъде Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Гледах днес балони, тоалети, а в тях деца ,пълни с надежда. Стана ми едно такова странно.  Но! И ние бяхме като тях, и те ще станат като нас..
Честит празник на всички ни! Ако я нямаше тази писменост как щяхме да се съберем точно тук и точно ние. Flowers Bouquet

# 583
  • Русе
Честит празник, бандичка! Най-светлият празник!
Скрит текст:
Понякога се лигавя и пиша лигаво, но е съвсем тенденциозно, тоест знам, че пиша лигаво, но знайте, че много държа на правопис и граматика, най-малката грешка ми боде очите и винаги ми прави впечатление! Прекрасен език имаме!

Курдов, ще стискам! 🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 21:51 от Juls14

# 584
Курдов 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт