Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 925
  • 789
  •   1
Отговори
# 15
  • London
Чудесна нова темичка 🥰
Колко хубаво е да се видя с щъркелче 😍 Много благодаря, rave

Усилено стискам палчета за всички, хайде тази тема да е само с плюсове !

Аз чакам първия скан, дай Боже всичко да мине нормално и ще влизам да ви ръся обилно с прашец ❤❤❤

# 16
  • София
Записвам се в новата темичка. Чудя се още кога да се тествам, петък или понеделник? Най-вероятно ако ме тресне хормона още утре, ама съм на 8-9 ден след О Grin

# 17
Прекрасна тема, rave! Нека бъде пълна с много + 😊
Tickles, благодаря за орисването! Аз вярвам, че хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш ❤

# 18
Честита нова темичка момичета, нека бъде многооо бебеносна!
Рейв благодаря ❤️, много е красива както винаги 🥰!
Тикълс, Ели благодаря за орисването момичета ❤️! Честито синичко Ели 🤗!
Пожелавам много, много успех на всички, нека щъркелите ни навестят! 🤞🙏🍀

# 19
Rave, благодарности за старанието!
Дано новата тема надмине очакванията ни с мнооооого положителни тестове и успешни бременелки!
Аз този месец няма да следя О, а ще го караме по-така. Миналия месец покрай изпити, дистанционно обучение и какво ли не ми се струпаха доста нерви и явно е оказало влияние.. Нагласата, че след цветната снимка ще стане от първия път също ми изигра лоша шега.
Днес ми е трети ден и нямам търпение да свърши.
Кураж и успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 20
Kactus ти кога мислиш да се тестваш? Аз не си падам по тестове преди закъснение, и не правя, но обмислям един в събота, за да знам дали да се разцепя във фитнеса (оправдания 😄)
Believe на теб кога ти беше датата за тест? Чакаме хубаво чхг ако пускаш направо такова 🍀🍀🍀

# 21
Благодаря за новата тема и за орисването .
След две години опити , операция и куп изследвания се надявам това да бъде моя месец .
Пожелавам на всички успех .

# 22
Записвам се и аз в новата тема! (Благодарности на Рейв Kissing Heart и орисниците Simple Smile Simple Smile ) нека дъгата да се появи след облаци и бури под нежните лъчи на слънчевата обич Nature Rainbow

# 23
Записвам се и аааз Hug
rave благодаря ти за хубавата тема и старанието Heart Flowers Tulip
Благодаря и на всички орисници, кльопвам се във всичкия възможен прашец и пожелавам късмет на всички Revolving Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 24
Kactus ти кога мислиш да се тестваш? Аз не си падам по тестове преди закъснение, и не правя, но обмислям един в събота, за да знам дали да се разцепя във фитнеса (оправдания 😄)
Believe на теб кога ти беше датата за тест? Чакаме хубаво чхг ако пускаш направо такова 🍀🍀🍀
Белийв е в петък, а аз в неделя 😁
Пада ми се 13ти или 14ти ден след О 🍀

# 25
Alison живи и здрави петъка ще пусна кръвен и силно се моля да е + 🙏! Точно на днешната дата преди 3 години спряхме да се пазим.
Кактусче 🤞🤞🤞🤞

# 26
Believe , чакам с нетърпение да стане петък и да се похвалиш с едно хубаво ЧХГ ❤️🤞🍀
Благодаря ти за стиснатите палчета 🥰
Аз все още се чудя Престо или Шуърчек да направя в неделя, защото още няма да имам закъснение(и все пак ще са минали и достатъчно дни от О-12/13 дни след нея).
Алисън, ще чакам да се похвалиш в събота тогава, но ако не са ти минали поне 12дни от О, по-добре и ти си направи в неделя 😁

# 27
Честита новааа темичкаа! 😊 Пожелавам на всички ни да видим скоро двете чертичкии🍀🤗

# 28
Хайде и аз да се пльосна в новата темааа.
Минавам под всякакви орисии и се въргалям във всякакъв вид прашец!

Аз съм на 12 ден след О, но твърдо съм решила да чакам закъснение и да ми мине часа за татуировка в петък...
Аз този месец за първи път правих тестовеи и не знам колко съм се справила.. Показа ми пошожителен на 9 ден от Ц и на следващия ден имах болки в Я. На 14 ден имах много силно ЦС, но никакви болки... Та нямам много надежди. А и сме правили точно 2 опита само около 9 и 10 ден

# 29
Страхотна нова тема Rave, както винаги.Само дето за мен, както и за Rainbow беше страхотно да се видя до щъркелите.Много мило.

Влизам с добри новини.Днес резултата от ЧХГ се е покачил на 147 (беше 66 точно 47 часа по рано).

Момичетата искрено ви пожелавам да напълните тая тема с такива положителни новини.А аз ще си ви следя 😍🍀🤞

Общи условия

Активация на акаунт