Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 912
  • 789
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета!

Рейвче - желязна си, радвам ти се много, че продължаваш с темите!
Тикълс - мерси за щъркелчетата.

Аз всъщност влизам основно, за да напиша нещо на Ели: Ели, точно през този филм минах преди 6 години - с едно момче и най-голяма мечта за второ дете момиче, се оказа, че и второто е момче! Колко рев изревах, какви гадни мисли ми минаха през главата, че не го искам и пр. Явно при мен хормоните бяха много зле, щом до такива крайности стигнах. Съсипах си бременността, както и първите няколко месеца от живота на втория си син с тези глупости. Той се роди най-прекрасното момченце, за каквото всеки би си мечтал! Сега не мога да си представя живота без него и не бих го заменила и за най-прекрасната принцеса на света! Не че сега мечтите ми за трето не са розови пак.... Wink

# 31
Пльосвам се в новата тема от позицията на ветеран в темата. Пожелам на всички в най-скоро време да усетите радостта не просто от успеха и победата в тази борба за някои, за други пътешествие с леки премеждия, но и топлото чувство, че там във вас сте успели да създадете живот. Толкова е вълшебно , хем простичко , хем велико Heart
И ви гарантирам - няма да остане една незабременяла в тази тема ! През всичките години го установих, просто при някои става по-бързо, други като мен трябваше да почакат малко повечко, но ето - розАвичкото ми миньонче скоро ще започне да рита, а все едно вчера се редях за ЧХГ-та и се побърквах от страх дали се е удвоило Simple Smile
Орисвам всички ви този месец да получите по едно великденско зайче ! Heart

# 32
Записвам се след Локото и мечтая да отида при нея в другата тема Wink
Благодаря за прекрасната тема Рейвче Heart
Благодаря за хубавото орисване на Тикълсчето и за щъркелите. HugЕххх има за всяка по един може и по два. Толкова е хубаво, толкова е вълшебно в тази тема Heart И леко раждане Тикълс, на термина и бързо и лесно  да бъде WinkFlowers Four Leaf Clover
Чакам и аз чхг на Билийвчето и се вълнувам Flowers Four Leaf Clover
На всички останали късмет, който е за тест само две чертички да има, който е за О пак 2 чертички Wink
Моя преглед мина днес, оставаме инвиво този месец и ако не стане после май ще съм на противозачатъчни като подготовка за инвитро Sad Така че бързам да се запиша във вълшебното списъче и да успея този месец Wink

# 33
И аз се записвам! Благодаря Рейв страхотна си 💐!
Аз като нямам прашец.. Черпя ви с едни балонени бебета.. Който каквото си избере да взима 😁🥰

# 34
Имам въпрос дали на някоя от вас се е случвало. Значи преди 4 дни бях в овулация, обаче днес чувствам едно напрежение ниско долу, сякаш ще ми идва. Нормално ли е? От самата овулация ли е? Питам защото откакто почнахме опити за бебчо, преди 4 месеца, тялото ми започна да ми изглежда като напълно ново за изучаване. Simple Smile

# 35
Страхотна нова темичка! Flowers Hibiscus Дано да има много плюсчета този прекрасен Април Heart Аз този месец съм го отписала за опити, но въпреки това смятам, че ще е вълшебен.

yoana27 според мен е абсолютно нормално да ти се струва, че усещаш неща, които не си усещала преди. Сега много повече се вглеждаш и вслушваш в тялото си и най-вероятно това, което усещаш не е нещо ново, просто сега му обръщаш внимание. Това е част от процеса на изучаване на тялото ти. Simple Smile

# 36
Пльос и аз в новата темичка, нека ни е успешна и положителна!
Yoana27, много момичета се оплакват, че след като са почнали опити и се случват разни промени в организма им. Аз по-скоро си го обяснявам с прекаленото вторачване и желание нещата да се случат и най-малкото нещо анализираме.
При нас и този месец не стана, не че много сме опитвали де. От 2 месеца пробваме, но днес си ми дойде. Лошото е, че си имам зацапване преди М няколко дни и не ми харесва това, а тук лекарите в чужбина не ми пускат прогестерон и тая последния път говореше някакви неща, че не бил ефективен и тн. Много ме подразни. Аз виждам, че проблема е този, защото и с предишната бременност го имах.
Някой наясно ли е колко време може да се пие Витекса? Надявам се на него да ми повиши естествено прогестерона, но става бавно, все пак е билка.
И дали някой знае прогестероновите препарати като утрогестан, дуфастон - дали действат с натрупване ? Питам, защото когато забременях няколко месеца пиех утрогестан, после го спрях и почнах витекс. След около 5-6 месеца забременях.

# 37
Благодаря ви, момичета Simple Smile Хайде дано скоро ни се сбъдне тази мечта на всички Nature High Brightness !

# 38
Kactus и AlisonParker хайде, чакаме Ви с хубави две чертички, да повлечете крак! 🍀

Believe от теб едно хубаво ЧХГ чакам! ❤️

Маце и теб специално си те чакам да се похвалиш, почвай тест маратона, но не още на 10 ден де .

Tickels , lokofenka благодаря за прекрасното орисване, пожелавам ви пухкави , сладки бебчета! 🍀

Tortelina чудно ЧХГ! Все така да расте и до финал! 🍀

На всички чакащи, скоро да се изнасяме от тук дружно!

Момичета, лелката дойде в крайна сметка преди малко. От днес ли да си броя като първи ден? За сега е само розово зацапване, но да си го броя ли , че започва от днес?

# 39
Аз не пиша често,  но следя темичката. Честито на момичетата с положителни тестове! Успех и до финал. Дано повлечете крак и темата да се напълни само с положителни тестове за бременност. ❤
На останалите да кажа, че не бива да се отчайват. Чудото ще се случи рано или късно при всяка една от нас.🤞🤞❤
Ние започнахме със секс пред ден , овулацията нямам нерви и възможност да я следя с тестове всеки ден. Но пък наистина съм доста по-нетърпелива от миналия път.  Имам още 19 дни до цикъл и всеки ден мисля ще стане ли, дано да стане , дано да дойде време за тест ..
Луди мои мисли. Та чудех се дали е проблем да се прави секс понякога и 2 дни подред? Четох, че сперматозоидите не узрявали , когато се прави толкова често.
Извинете стана малко дълго.

# 40
ХЕРА , благодаря ти за пожеланието, дано!!! 🍀🤞❤️
Аз от АГ знам, че за първи ден се брои денят на същинското кръвотечение. Тъй като преди получавах зацапвания няколко дни преди цикъл и беше важно на кой ден ще започна стимулацията. След фенестрацията нямам такова зацапване, да чукна на дърво.
Инфинити , по-добре през ден, а според дължината на цикъла ти, определи 3 дни, в които евентуално би била О и тогава да щракате 3 поредни дни, а после пак през ден. Успех! 🤞🍀❤️

# 41
Честита ни нова тема. Чета и стискам палци на всички! Аз този месец ще почивам, даже може 2, че нещо хормоните са ми се бъгнали.

# 42
  • В страната на мечтите.
Благодаря ти за новата тема, Рейв 😍
Аз се записвам в новата тема с цикъл от днес. Другия месец се надявам да стане вече, че много време се бави бебето.
Пожелавам го на всички Ви ❤️

# 43
Трополинка хайде, заедно ще си вървим с теб. Дано вече другия месец да се случи чудото при нас! 💖

# 44
Здравейте, бърз ъпдейт и от мен. Мина и реинсеминацията, отново на не спукан фоликул Disappointed Овитрела го слагах вчера, така че все още има макар и минимален шанс да се спука тази нощ. Приключихме за този месец,  ще направя тест след 14 дни и осен ако не стане чудо, през май продължаваме с опит #две, стига тези фоликули да не останат задържани. Това е единственото ми желание в момента.
Фемарата не е моето явно. И двата пъти едвам едвам 1 фоликул направи. Следващия път ще съм с клостилбегит, започвам да го издирвам от сега. И така... продължаваме напред.

Уинтърче, стискам палци бебето да те изненада преди инвитрото. Виж Стаменов какво каза на Локото и тя хоп! на инат го направи бебето натурално JoyHug

Общи условия

Активация на акаунт