Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във връзка с бременността и опита за зачеване, както и различните преживявания и препоръки?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във връзка с бременността и опита за зачеване, както и различните преживявания и препоръки?
Във форума се обсъждат съвети за определяне на най-добрите дни за опитване за забременяване, използването на тестове за овулация, оптималния сексуален график и въпроси, свързани с бременността като безопасно ли е да пътувате със самолет по време на бременност. Форумът също така обсъжда различни преживявания и препоръки за бременност, включително изследвания, стимулации и влиянието на хормоните. Потребителите споделят лични истории, препоръки за използване на различни медицински продукти и съвети за подготовка за бременност.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са ползите от Витаекс и подходящ ли е за всеки случай?
-
Защо Но-шпа не се препоръчва при тромбофилия?
Това визирах.

Все пак остава да чакаме. Каза че сме млади, и не бива да пристъпваме директно към инвитро, преди да сме пробвали всичко останало, и да сме се помъчили още време... Но както разбирам аз нещата, шансове нямаме никакви нито за спонтанна бременност, нито за опити с инсеминации. Просто трябва да опитваме още известно време, за да сме сигурни, че няма да се получат нещата, а това е свързано с още чакане и напразни надежди... Все пак аз искам дете от много години. С ММ сме от 8 години заедно. Вчера празнуваме 3 години брак... Аз исках още след сватбата да започнем за бебе... Но той не искаше преди да имаме апартамент, хубава работа... Тогава имахме лоши хазаи, гониха ни от квартири, и тези доводи звучаха релевантно. Междувременно акнето ми се появяваше за втори и трети път и го третирахме с изотретиноин, който се натрупва в организма, и е с тератогенно действие при бременност... След него се изчаква 1-2 години преди опити за бебе... Какъв кошмар е всичко това... Тогава решихме да излекувам акнето "завинаги" и през това време да работим върху това да имаме наш дом, и стабилна работа... Хубав план, нали... От гледна точка на днешния ден, хич не звучи разумно. Всички решения до момента ми се виждат грешни и не е трябвало да отлагаме поради никакви причини... Или поне е трябвало да направим рутинни изследвания още тогава и през това време да бяхме лекували безплодието... Но никой не тръгва с тази нагласа, че няма да стане бебето... Затова бях толкова ентусиазирана като почнахме опити. Само 6 месеца след спиране на лекарствата за акне, веднага започнах с пълен комплект от маниакалност, тестове за О, мерене на БТ, секс по график, и това, че не ставаше след толкова години чакане да започнем, ме съсипваше. Сега след почти 1 година опити, се налага още да се чака.. И то какво да се чака... Започване на инвитро
Имам чувството, че живея в някакъв филм, и че това не е живота ми... Целия ми мироглед се преобърна и не спирам да се обвинявам за всичко...