Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 915
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
Абсолютно се припокрива и моето мнение, как да не го мислиш, когато имаш дефицити за наваксване/знаеш, че имаш здравословен проблем, който трябва да следиш изкъсо. То е малко като да си супер изнервен и притеснен, и някой да те потупа и да ти каже: "Еее, не се притеснявай". Никой не знае какво ни е в душите, та затова е хубаво да се изпуска парата. Положителни мисли и надежди - винаги, но съчетани с действия. А фалшив позитивизъм, когато в душата ти е черно, не мисля, че работи...

# 736
Kactus и аз мисля точно като теб . Когато някой ми каже "спри да го мислиш и ще стане" , направо полудявам . Имало е месеци , в които  не съм го мислила толкова , но ето че не става ...когато има физиологичен проблем и мислене и не мислене не помагат .Трябва да се действа по отстраняване на проблема .
Успех на всички , очакваме още положителни тестове Simple Smile

# 737
Добро утро, момичета. Всички около мен, които знаят , че правим опити ми казват да не го мисля и тогава ще стане. Ами не мога, признавам си. Когато много силно искаш нещо, няма как да не го мислиш, колкото и да се опитваш. Дори да съм затрупана от работа пак само това ми е в главата. А като не става още повече се мисли. При нас няма проблем и пак се притеснявам като видя отрицателния тест. Та нормални са си тези неща.

# 738
Момичета, отдавна не съм влизала! Четох под диагонал, виждам много нови "лица", на които пожелавам две черти съвсем скоро! На останалите, които си спомнят за мен искам да вдъхна надежда, кураж и сила! Всичко си заслужава, момичета! Аз съм почти на финала и с нетърпение чакам момента, когато ще прегърна моята черешова мечта! Сигурна съм, че и вие ще прегърнете вашата!
Толкова чаках да цъфнат черешите и ето - случи се! Замерям всяка с по един цвят, който да върже и роди поне по една мечта!
Марго ❤

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 13:46 от Mrs. Cherry

# 739
  • Замък сред облаците
Почти изцяло съм съгласна с вас, момичета, особено при наличие на проблем си трябва планиране и схема за действие. НО не може пък изцяло да се вглъбяваме в това и трябва да запазим и нотката надежда, че ще се получат нещата. Фикс идеята, че има проблем и ще е много трудно също не помага. Затова нека бъдем реалисти и да имаме план за действие (изследвания, прегледи и терапии), обаче да не забравяме, че и ние сме хора и животът ни и по останалите направления продължава.

# 740
  • София
Merryhristowa от опит да ти кажа, че чакането и преминаването през планини ме направи по-добър родител. Толкова бях щастлива че си имаме бебе че нито колики ме притесняваха, нито недоспиване, нито мрънкане, нито зъби. Всеки ден излизах с огромна усмивка и се радвах на всеки момент, а и до ден днешен е така. Това ми помага и сега да съм по-спокойна, защото знам че всяка минута чакане си заслужва страшно много.

# 741
Ей Чери, как лети времето? Кога чакахме да излезе ЧХГ кога цъфнаха черешите!
Пожелавам ти леко раждане! Още малко и ще  прегърнеш твоята мечта!
Заслужи си го! И ти като много други момичета,  не се отказа и продължи да се бориш , въпреки всичко!
Не ни забравяй! Служиш ни за пример и надежда ❤

# 742
Понеже тази тема ми е много мила,няма как да не напиша един ред относно ,да не го мислиш"
Като цяло ти не можеш дс заповядаш на мозъка си да не мисли или на сърцето да не чувства,подкрепям напълно тезата,че в каквото и да се концентираш винаги остава малка част която вътрешно мисли всичко което ни мъчи. Колкото и да не е ок да го мислим,няма как да го определим самите ние,затова просто желая на всички много късмет и скоро да се сбъднат така мечтаните две чертички и все пак помнете,че рано или късно всяка тък ще бъде майка!

# 743
Това с "отпусни се, ще стане, много се впрягаш" и аз съм го чувала, включително и от най-близките си, които знаят какви пречки имаме по пътя. Едва ли не ме изкарват ненормална, че ходя по лекари и търся отговори. И мен доста ме дразни, и или игнорирам без коментар; или ако ми е близък човекът и знае за здравословните ни проблеми, обяснявам, че да знаеш, че имаш препятствие, и просто да го оставиш на самотек, без да търсиш решение, е затваряне на очи и губене на време; проблемите не се решават от самосебе си. Пък това, че човек трябва да съхрани себе си в процеса и да гледа позитивно на нещата, си е така, и тук всеки си намира неговото решение - работа, хоби, любимият човек, споделяне във форума, all of the above Blush
Тестове за О - и друг път съм споделяла, че при мен истински положителен тест не съм виждала, ориентирам се по най-наситения. Съмнявах се да не би да нямам О (дълги месеци нямах ни М, ни О) - имам потвърдена от АГ, и сега явно е имало.
Марго, стискам палци малката точица да навакса скоростно и оттук нататък само да ви радва.
Уинтър, мила, излей си мъката, пречистващо е. Пращам много положителна енергия.
Скрит текст:
и си чакам второто ЧХГ

# 744
Благодаря на всички момичета за подкрепата! Heart Аз не съм изгубила надежда още, но понякога АГто ми ми идва прекалено много реалист. Иначе това, което видяхме сега, е почти същото като декември в 6+4 на първия преглед, та има време да нараства. Имплантационното ми зацапване беше късно, на 12 ден след положителния тест за О, може и бластоцистът от стара яйцеклетка да се е замотал малко докато намери място. И техниката на гинеколожката не е от най-новите, така че продължавам да се моля да сме уцелили читава Я от 41годишната яйчникова лотария и този път да е до финал. Ако не, борбата продължава.
Cinnamon cookie, при мен няма особен смисъл от граноцити, питах още при неуспешното инвитро миналата година. Забавянето и спирането на развитие идват от генетично увредени вече Я, там и граноцитите не могат да помогнат, а и по-добре ранна загуба, отколкото тежкоболно дете.  Иначе съм “златен клиент” в две френски аптеки, не ми се говори колко хиляди евро съм им платила.
Успех на всички!

# 745
Ох, чета и рева. Не знам защо. Добре, че няма клиенти в момента. Може би за всичките добри новини в темата, може би защото се сетих за вълненията покрай тестовете на Чери, за резултатите на  Хариом. А може би защото често се будя с мисълта, че няма да ми се получи и с последния ембрион и трябваше вече да съм подала документи, да чакам за нова донорска програма И/ИЛИ за осиновяване... Не, не съм песимист в живота, НО реалист съм.

# 746
Момичета, моите резултати са готови. Спрямо референтните май са окей, но не съм сигурна.
Ще се радвам да изкажете мнение.

Скрит текст:

# 747
  • Замък сред облаците
Little madness, като стойности изглеждат ок, но съотношението LH/FSH e малко над 2 (2.08). Изкоментирай това с АГ, защото съотношение над 2 сочи към ПКЯ, но пък твоите не са особено завишени, даже мисля, че прогестеронът сочи, че е имало О.

Едит: мисля си, че е хубаво да се проследи примерно 2-3 месеца как се движат хормоните, може и да е нещо моментно при такова леко завишение. Както знаем, нищо не е константа - особено пък хормоните, затова не се хвърляй в разни сценарии Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 12:02 от AAndreeva

# 748
  • София
Little madness ти с ПКЯ ли си? Андреева виждам и тя това ти е писала. Май пишеше метформин нали?

# 749
Не съм диагностицирана, но имам съмнения точно защото имам по няколко положителни теста за О и затова реших да започна с изследвания.
Андреева, аз съм на 4 ден от М... Как овулация Sad

Общи условия

Активация на акаунт