Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 918
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
Аз си взимам едни прости Lady test, мисля, че кутията беше 3-4 лв. 5 теста за 0 и един за Б. На мен ми отчитат правилно. Деня преди О беше по-наситена, а дена на О когато ме и боли задължително от едната страна, беше доста плътна и червена.. На следващия ден беше пак бледа.Така,че съм доволна от тях, определно за цената си вършат работа. Аз не бих взела дигитален, понеже са доста скъпи и не си заслужава.. За бременност да, но за овулация.. Мнеее 😁
Ана Мария чул те господ! Дано дано, и да не съм само аз.. Още няколко бяхме на 25.04 за тест Литъл май май и Мацето, ако не се бъркам 🤭

# 721
Анна-Мариа аз съм ползвала, не мисля че си заслужава, защото това, което пъхаш в дигиталната част е реално тест тип лентичка, различното е това, че не ти преценяваш дали е +, а то ти казва

# 722
  • София
Аа аз на 25ти не, тогава ще забременявам 😂.

# 723
Ех, МериХристова как ни забрави, аз и Кременуша бяхме за 25 Joy Както и да е аз не съм много ентусиазирана, за тестовете за О, искам да ви успокоя че това не е решаващо, аз съм имала хиляди положителни такива...
И с ярки черти и много важно...Не мисля че са решаващи, и какво като не хванете О с тестове важното е да я има и да стане бебчето, знам за много такива случаи Wink
Съжалявам, но нещо съм се отчаяла както писах не се вълнувам от симптоми,защото те не са решаващи може да ги усещате всичките и да няма Б, може да не усещате нищо и да има Б, и за тестовете за О е същото. И нещо всичко ми е все тая, няма да пиша известно време за да не натъжавам темата Sad Дотежало ми е всичко и не се вълнувам от нищо....Еми случва се Cry

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 00:11 от Winter11

# 724
Ей,Уинтърче! Всички минаваме през такива периоди. Аз се бях пренаситила ноември и просто теглих една майна и чак февруари се почувствах по-добре. Нека не забравяме, че пътя към бебето е и психическо изпитание, не само физическо. Прегръщам те и скоро те чакаме да се завърнеш.
Марго, стискам силно палци!!! Никакво отказване, ще има бебе по Коледа Heart

# 725
Ми явно не напразно съм те споменала Маце🤣
Ееее Уинтър и Кременуша сега ще запомня, съжалявам, ама то 1-2 ли са 🤭
Знам, че още 2 има, ама то тука като сме толкова много и направо вече в главата ми е компот..
Тестове тестове и пак тестове 🤯
"Ши ма прощаватИ" 😂

Ааа без такива Уинтър.. Още малко сили,ако не е нашия месец и аз ще почина малко, ама чакай да мине поне датата за теста, дръж се! ❤️

# 726
Уинтърче и аз не ти давам да се отчайваш! Ако искаш да поговориш с някого сме насреща! Heart

# 727
Уинтърче ей, момиче, я горе главата! Нали сме тук да се подкрепяме, спокойно си излей душата, като нещо ти тежи и когато просто ти е "все тая", ние пък ще ти повдигнем духа!

Хайде, чакаме 3 плюсчета за щастие на 25.

Иначе мисля, че коментара на Дени беше полезен, поне да знаем да не разчитаме изцяло на лентите за О. Хем че не са малко 20 лв за 2 кутии, ако не вършат работа.

# 728
Уинтър, всички имаме такива кофти моменти. Ще трябва да ги изживеем и да продължим напред и след тях. Не се упреквай, не съди себе си. Затова сме всички тук, да се изслушваме и да се подкрепяме. Когато ти се говори, ние сме насреща.
Марго, ще е наред детето, сигурна съм. Стискам палци!
Аз с тестовете за О рядко съм успявала, но имам реално употребени 3-4 кутии Oview и 30-40 китайци. Темата следя много отдавна, ясно ми е всичко, просто с моите разбъркани хормони и опитите, които правех на ЕЦ нямаха много смисъл стискането и жаждата.

# 729
Winter11 - недей така. Наистина всеки има такива моменти, но в името на бъдещото бебче- не се отчайвай. Както казват старите хора- и това ще мине и замине.
Каквото и да се е случило, горе главата. И знай, че винаги можеш да споделиш.

# 730
Уинтърчее, няма да се отчайваш ❤️
То и аз първоначално се бях скапала, като разбрах, че инвитро по фонда ще правя чак декември, ако не е станало бебчето. При положение, че шанса за успех с инвитро е доста голям. Но... реших, че това е шанс да се случат естествено нещата, както съм си мечтала 😊 ако до края на юни няма резултат от Клостила, юли ще ми правят цветна снимка. Ако тръбата не се е запушила следват 4ри безсмислени инсеминации(все пак не сме с мъжки фактор) и чак тогава зелена светлина за инвитро. Дано да стане с Клостила, защото имсеминация при женски фактор е загуба на време, нерви и пари. Ще се подкрепяме взаимно ❤️ Стискайте ми палци тръбата да не се е запушила, знаете, че имах О от правилната страна, но не се получи. Дано причината не е в тръбата.
Чакам +++ на 25ти 😊🤞🍀
ПП. Хомоцистеинът излезе, но спрях В-витамините 5 дни преди изследването. Нямаше как да не пия фолиева, а тя вървеше заедно с всички В. Надявам се резултатът да е реален 😊

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 08:39 от Kactus

# 731
Аз изобщо не съм фен на тестовете за О, затова се чудех за дигиталните, но явно наистина няма смисъл.

Да ви успокоя, явно не при всички жени насища добре чертичката при тестовете за О, което не означава абсолютно нищо. Аз съм правила няколко пъти тестове и никога не съм виждала истински положителен резултат, но при прегледи се е установявала овулация и в крайна сметка имам две успешни бременности.

Winter11, нормално е ако опитвате от повече време, да се умориш в един момент. Обикновено, когато спреш да го мислиш, стават нещата. Grinning Но не си заслужава човек да се напряга толкова, защото се губи приятното преживяване от очакването на положителния тест. То това му е хубавото, че не знаеш кога ще стане. Ако можехме да избираме точно кога да забременеем, нямаше да е толкова вълнуващо преживяването. Монетата има две страни и е добре да да гледаме от позитивната. Вглеждане във всеки симптом не препоръчвам, защото така или иначе в много ранна бременност симптомите много приличат на симптоми на предстояща менструация.

# 732
Добро утро! Мисля си аз къде точно е балансът между това да се забавляваш и да се вълнуваш на целия процес, но без да се напрягаш и да тръпнеш в очакване за теста... Ние сме едва на прага и пак ми е трудно да не си представям колко ще е хубаво, ако се случи.
И все пак благодарение на вашия пример и преживяни трудности с успех, съм сигурна, че нещата се случват понякога бавно, а друг път "случайно". Та, мисълта ми е, че е напълно нормално понякога човек да се разочарова и измори от всички добавки, тестове, мисли и е хубаво да го споделя. Това не е негативизъм, а валидни чувства, които всеки един е изпитвал, може би в друга сфера, но неминуемо е част от живота, а след подобни емоции щастието е още по-голямо!
Кураж на всички. Yellow Heart

# 733
АннаМария, нищо лично към теб ❤️ Но направо ми пада пердето, когато някой ми каже "спри да го мислиш и ще стане". Много моля никоя от вас да не ми дава такъв съвет, лично на мен. Имаше кратък период, в който успях да се фокусирам в други неща и да не го мисля постоянно, да го карам по-спокойно... И пак не стана!!! Има ли някакъв проблем, и да го мислиш, и да не го мислиш, просто няма да се получи. Човек трябва да го иска от дъното на душата си, да се моли всеки ден, да направи всичко, което зависи от него. Както е написано в Библията "помогни си сам, за да ти помогне Господ". Така, че борбата е до последно, не трябва да спираме да го мислим и желаем, правим каквото зависи от нас и се молим чудото да се случи скоро!!! ❤️🍀🤞
ПП. Просто споделям чувствата си и моите виждания. Не го пиша с цел да се заяждам. ❤️

# 734
Добро утро!
То всички на теория знаем как трябва да бъде, но на практика не се получава.. Особенно когато го желаеш толкова силно. И двата ни неуспешни опита, се получиха когато най-малко очаквах. Не съм мерила нищо, не съм следила О.
Знам, че не трябва да се вглъбявам, да не го мисля, но то подсъзнанието си работи.. Как да го изключа.. То не е копче 😁 В крайна сметка, каквото ония е отредил, така ще е.. Явно трябва да минем през всичко,че да си заслужава.. Спомням си преди няколко години, се чудих на хората, които много си глезят децата/внуците.. Един ден говорих с една такава баба.. При което отговора беше:Толкова съм го чакала... 13 години.. Сега ще му дам всичко, което поиска!
И тогава не разбирах.. Сега вече знам. На мен 1-2 години ми се струват много,а 13.. Пази боже!
Моля се по-малко хора да го изпитват, и да минават по този път.
А като гледам в днешно време, никак не сме малко тези, които пробваме с месеци и години.
И искренно се радвам на тези, които успяват от раз, а още повече на тези, които са минали през "планини".. Да сме живи и здрави, и само малко късмет.. Айде спирам, че станах много дълбока хаха 🤐
Късмет момичета! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт