Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 919
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
Марго, стискам ти всички палци 🍀🍀🍀,тоя път ще е друго 😍😍😍 много силно вярвам, че малкото човече  е борбено и да се пребори

# 706
Марго, имаш и от мен стиснати палци.
Аз имам 7 дни до М, но днес единия яйчник много ме боли, на всичкото отгоре и коремът ми е разтроен от сутринта. Явно съм изстинала някъде. Много странно...

# 707
Марго мислех те днес. Никакво разочароване сега и въобще! Другата седмица ще се окичим и двете с по един Mutterpass 🍀❤

# 708
Марго, горе главата! Разбирам страха ти, но не го оставай да надвие! Всичко ще бъде наред, ще видиш! Прегръщам те Heart

А на мен явно наистина ми е бил пик-а на ову вчера, добре че ви питах Sweat Smile Маце благодаря за бързия отговор Flowers Bouquet

# 709
Мимирита дано сте хвана̀ли яйцето и след 2 седмици да размятваш друг тест с две черти 😊

# 710
Quittenmarmelade благодаря ти, много мило Hug Дай боже всички да сме успели Heart Уж съм си обещала този път да не се навивам, а да съм по- спокойна и прословутото “ да не го мисля”, ама ще видим дали ще ми се получи Grinning

# 711
Марго, всичко ще е наред ❤️ Пожелавам ти съвсем скоро да ни се похвалиш, че бобчето е наваксало и да изкараш една спокойна бременност 🍀
Mimirita, чакам друг тест с две черти, да качиш тук, след 2 седмици ❤️🤞
Доста момичета има с О тези дни, май бейбибумът през декември, ще продължи и през януари 🍀
Аз някаква яснота за яйчниците, ще имам чак на 26ти. Петък ще се включа с резултати от генетичните. Много благодаря за стиснатите палчета ❤️ Дано резултатите наистина са добри 😊🍀🤞

# 712
Честито на новите момичета с две чертички и от мен!Да се насищат и лека бременност!                                                              Марго ,сиилно стиснати палчета,всичко да е наред на следващия преглед!                        За тестовете за овулация,ще приложа снимка на 2 теста от различни марки, направени с една и съща урина !

# 713
Ох, аз си мислех, че ще съм по-спокойна с тестовете за О, а сега след коментара на Дени малко се отчаях, честно.  АГ ми каза от 11 ден насетне да правим опити през ден, а ние пропуснахме вчера заради тестовете за О, мислех и днес да пропуснем , защото са отрицателни и от утре да се захващаме. Но ми прави впечатление, че тестовите черти от вчера и днес са с еднаква наситеност. Пускам и снимка и ще помоля да мнение дали е нормално. Втория е от вчера, с третия и четвъртия от днес, направени в различно време.

# 714
Хера ,извинявай,не пуснах снимката за да разстроя някой!Пуснах я, защото лично аз правейки 2 месеца от розовите тестчета реших ,че нямам овулация.Чертите никога не се насищаха ConfusedНакрая отидох на фоликуметрия и се оказа ,че овулация имам,а теста пак не ми отчете!Смених тестовете и всичко си дойде на мястото:relieved:

# 715
Не знам защо дава такава разлика при различни марки, нали следва да засича хормона.... До сега съм ползвала 3 вида- дигитални на Клиарблу, Afac и Mommed взех сега. От амазон ги поръчвам и има разлика в самата наситеност на червения цвят на лентичките при последните две марки, но и при самата тестова черта. Все едно при едните е по- наситено самото червено вещество, което отчита, дано успявам да обясня какво имам предвид. Моите черти досега са се насищали постепенно с дните и като твоите Хера са ми ден- два преди пик-а. Знам ли какво да те посъветвам, вземи на друга марка и сравни, за да не те подлъжат или пък изчакай, може да е по- късна Ову

# 716
Имам 7 дни до М, но за Т попринцип дори и дни близо до М си е нормална 36.6. Като се замислих,може да е от мъдреците, понеже пак са във вихъра си, и от 2 седмици ме наболяват.🤔

Чух се с АГ за витамините, каза да спра другата фолиева.
Ако този месец не се е получило, пращам ММ с ритници вече към лабораторията 😁
Стискам палци на всички 🤞🍀
И да ви разсея малко 🥰
Скрит текст:
Моята черна перла с бялата и приятелка 😁 [spoiler/]

# 717
  • София
Хера не се сдухвай сега, различен опит при всеки. Аз ползвам розовите и ще ви покажа при мен как се насища, пробвала съм всички марки и при всички имам положителен, не спазвам нищо, нито не пишкане, нито не пиене на вода, просто гледам да е по едно и също време 16:30.

# 718
За ползващите лентички за О - коя марка сте установили, че засича най-точно, че така като гледам има големи разлики между различните марки?

# 719
Merryhristowa, ако температурата не е обичайната ти през ЛФ, може и да имаш повод за черпене този месец. При бременност, освен задържане на повишената през ЛФ температура, е характерно и още малко покачване след имплантацията. Дано да е това. Аз дори съм имала усещане, че ме втриса сякаш се разболявам, а температурата ми от 36.9-37.2(обичайната ми през ЛФ) се е покачвала на 37.3-37.4.

А някоя от вас ползвала ли е дигитални тестове за О? Струва ли си да се купи такъв?

Общи условия

Активация на акаунт