Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 920
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
  • В страната на мечтите.
Мацки, някоя от вас сблъсквала ли се с това 3 дни след ову да има силни пробождания и от двата яйчника? Вече започнах да се тревожа, че може да е задържан фоликул. Но е странно, че и от двете страни имам такива болки, че чак като ме пререже и се превивам цялата 🤔

# 691
  • Замък сред облаците
Трополинка, режещите болки там може и от друго да са - черва, апендикс и прочее. Ако те съмнява да са яйчниците и те боли, консултирай се с АГ.

# 692
  • В страната на мечтите.
Трополинка, режещите болки там може и от друго да са - черва, апендикс и прочее. Ако те съмнява да са яйчниците и те боли, консултирай се с АГ.

Аз апендикс нямам, махнаха ми го миналата година заедно с огромна киста и част от яйчника ми.. Та затова сега се тревожа дали не е пак задържан фоликул, който да стане на киста. Благодаря ти, Андреева. ❤️ Ще се обадя на АГ и ще го питам.

# 693
Здравейте,

поздравления на дамите с положителни тестове Gift Heart

При мен последната седмица беше малко тъжна, защото през нея трябваше да бъде терминът на загубената ми бременност, но трябва да гледам напред - няма отказване.

Тези дни са около овулацията ми и действаме по въпроса, но вчера се появи леко зацапване и малко се притесних... Беше точно в ден след тежка тренировка с тежести - според вас има ли някакво влияние?

# 694
Писах, писах, а не се публикувал коментара.

И аз я мисля Ирен от вчера, защото ми беше харесала коментари, а не пише. Иренче хайде бързо на отчет да кажеш как си.

Aureos как няма да споделиш, ако не друго, то поне съвет можем да ти дадем, а и да ти олекне. Та, моят съвет е да не се стресираш излишно с уринните тестове, защото ето , че при теб не важи правилото за първата урина. Може и много други причини да има, които са безобидни. Щом имаш възможност, пускай ЧХГ и си чакай резултата търпеливо (знам колко е трудно).

Трополинка случвало ми се е и на мен , но от всичко може да са болките.

Кактусче стискам палци за перфектни изследвания.

Дано не съм пропуснала някой. Аз продължавам с тестовете за О. Само вода и пишкане не трябва 2-3 часа преди тях , нали? Или и храна? Предните два дни ги правех в 19:30, но в темата за тестове ме посъветваха да е по-рано, та от днес ще е към 15:30 - 16.

# 695
HeartpulseHeartpulse нахълтвааааам - марго, честитооо, този път до финал Heartpulse
Съболезнования за свекъра ти!
Стискам палци за прегледа Sparkling Heart
май на още някой трябваше да честитя, освен на всички с +ове

# 696
  • Замък сред облаците
Хера, яж си спокойно, приемът на течности трябва да спре 2-3 часа преди тестването най-вече. После урината ще се е наситила, пък дори и само 2 часа да не си ходила. По отношение на времето си засечи кога отчита - тествай и в 16ч и в 18ч и в 20ч, ако трябва. Ето, аз този месец чинно дни наред тествах в 16.30ч и накрая се оказа, че при мен отделянето на хормона явно е по-късно в рамките на деня и ми отчиташе като правех тестове в 18.00-19.00ч, а тези от 16.30ч бяха постоянно бледи и без никакво насищане.
Скрит текст:

Калпазанче, разбирам те и аз си мислех като дойде юни какво ще е - тогава трябваше да е терминът на неуспешната ми бременност. Иначе зацапването по това време е от пукване на фоликула, овулацията е настъпила. Особено ако е като капчица - две, не повече. Понякога ми се случва и на мен. Другият вариант е да си се разранила, ако правите секс по-интензивно.

# 697
Много се щастлива, че в моята орисана тема има толкова много плюсчета! Хайде, вижте още колко щъркели чакат в готовност, има за всички Hug

Аз още преди няколко страници исках да се включа, но не успях, за тестовете за О. Вярно е, че в приложенията зависи светлина, ъгъл на снимане и пр. и по принцип е достатъчно лесно с просто око да се "оценяват", но на мен лично ми беше много полезно да си ги снимам, тъй като много месеци правих тестове и ми беше важно да знам не само, че в този месец сега е момента, а и да проследя как се е движила О по месеци. Моята се оказа, че доста варира. Аз физически не съм съхранявала тестовете, неприятно ми е все пак са препикани Grinning и си гледах приложението. Одтелно можех и ръчно да ги въведа, както аз съм ги преценила, ако нещо не ми допада приложението как ги смята. Аз ползвах Femometer.

# 698
Момичета и аз влизам с тъп въпрос.
Поръчах си витамините, и съм в чуденка, да спирам ли фолиевата, като в тях също има, и има ли значение вечер или сутрин се пият 😳🤔
Верно Ирен как си? Пиши един ред 💐

А и да вметна.. Т я следя, само вечер след 19ч вдигам до 37.1°, сутрин си е 36.6-8.. Много странно 🥴
Скрит текст:
[spoiler/]

# 699
Минавам да се отчета след прегледа. Видяхме сакче на правилното място, но според АГто е много малко и пак ме вкара във филм. Докато го каза и на мен ми се завъртя като дежа вю всичко от декември и даже не запомних колко е голямо точно. И снимка не ми даде. Заради размера ми взе все пак кръв за ЧХГ и ме вика на 29.4 отново на преглед. Честно казано много се разочаровах, писна ми вече да излизам разстроена от този кабинет. Сега ще си чакам следващия преглед и ще се моля да навакса. Продължавам с прогестерона и магнезий за успокояване на матката, поне няма отлепвания, хематоми и т.н. Даде ми и направление за хематолог, да видим дали ще се налага терапия или не.
Мери, кои витамини? В моите ФК е даже двойно и не вземам отделно друга, пия ги сутрин след ядене.
Относно температурата - за хормоните и тълкуване на цикъла е важна само базалната, измерена сутрин прдди ставане. Всичко друго не е показателно, а покачването вечер/следобед на телесната температура е нормално.

# 700
Марго стискам палци! Вярвай, че всичко ще е наред ❤️!
Аз се редактирах - Б комплекс са витамините.
След закуска абсурд, защото аз закусвам по обяд 😂
Ще си ги пия сутринта на гладно.. После час два по-късно хапвам.

# 701
Merryhristowa, съвсем нормално е температурата вечер да се покачва. Така е при повечето хора. Колко време имаш до менструацията?

Аз скоро се включих в темата с планове за започване на опити през лятото. Но напоследък все повече мислим за още едно дете и вероятно няма да чакаме лятото, а ще започнем веднага. Grinning То и без това сигурно ще отнеме поне няколко месеца. Разбира се, абсолютна лудост е, защото малкото ни дете тъкмо стана на 2. Но децата са голямо щастие, така че си заслужава човек да си народи поне 2-3. Grinning Пожелавам ви много положителни тестове(и вече и на себе си). Планирам да започна да пия фолиева киселина тези дни. Сега съм в ЛФ, така че реално опитите ни ще започнат следващия месец, но ще ви следя изкъсо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
Марго, стискам палци този път всичко да е наред!
Мислила ли си за терапия със Граноцит. Слага се на всеки 3 дни и подпомага растежа на ембриончето.
На мен ми ги изписаха от клиниката за следващия трансфер, но при естествено забременяване също влиза във употреба.
Аз от Франция ще ги повъчвам тези дни, че разликата във цените е чувствителна.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 16:17 от Cinnamon Cookie

# 703
  • София
Марго, жълто мехурче каза ли дали вижда?

# 704
Марго стискам палци много силно, дано всичко да е наред на следващия преглед и ЧХГ да расте, както трябва! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт